Zeer goed ik ben netjes geholpen toen er wat stuk was. Heb alles gelijk nieuw gekregen zonder gezeur. Alles top

Goede kwaliteit

Ik heb mijn schuur ingericht met stapelbakken. Deze hebben een goed formaat en kunnen wel tegen een stootje. Ik heb op alle bakken een deksel. Hiervoor moet je wel de versteviging er bij bestellen anders breken de lipjes snel af (heb ik uit ervaring geleerd)

Producten voor goede prijs en snel bezorgd.

De producten worden geleverd voor een goede prijs en met een snelle bezorging.

Engels heeft altijd alles op voorraad wat wij nodig hebben en levert dus razendsnel, foutloos en ook niet onbelangrijk; voor een prima prijs.

Prima, na een paar dagen alles keurig binnen

Al jaren gebruik ik de bakken van Engels om mijn EHBO/BHV materiaal dagelijks te vervoeren tot volle tevredenheid.

Top Bedrijf!

Top bedrijf die tegen concurrerende prijzen snel levert. Wat voor mij overigens belangrijker dan welke prijs ook is dat is de klantenservice, bij |Engels hebben ze dat super voor elkaar! Ondanks een kleine schade en iets niet geleverd perfect opgelost, Pelle van Dijk bedankt voor de super service!

goede service

Product besteld en volgende dag kunnen ophalen zoals afgesproken. Prima Service!

prima product snel geleverd

prima product snel geleverd

Fanstastisch materiaal

Goede service met duidelijke website. levering altijd helder.

Bar slecht

Een voorraadartikel na een week nog niet geleverd. Mail gestuurd geen reactie. Nog een mail gestuurd. Geen reactie. Nog maar een mail gestuurd. Geen reactie. Ik ga ze morgen maar eens bellen. Helemaal klaar met dit bedrijf. Er kan altijd iets misgaan, maar niet reageren is gewoon onbeschoft.

in een woord geweldig

zeer goed geholpen heel fijn personeel zeker aan de telefoon

Fijn bedrijf om producten te kopen, een aanrader

Gemakkelijk bestellen in de webshop, deze heeft duidelijke omschrijving en makkelijk in gebruik Mooie producten Nette prijzen en snelle levering

Netjes snel en duidelijk

Ben netjes op de hoogte gehouden van de zending hoelaat ze er zouden zijn er is even gebeld wat te doen toen er niemand aanwezig was en netjes afgeleverd na telefonisch contact

Duidelijk en snel

Goede services snelle levering goede kwaliteit spullen

zeer lange levertijd weinig communicatie

Ik zou nooit meer iets bestellen !

Spullen nog niet ontvangen

Niks ontvangen en ook geen berichtgekregen

mijn ervaring is goed

Uistekende prijs/kwaliteit

Duidelijke site, goede kwaliteit en een snelle levering.

Tevreden Achteraf eigenlijk 2 wielen moeten bestellen ivm verz kosten. Nu 2 wielen met verschillende buitenband

Snel

Bestelling snel geleverd Producten zijn netjes en schoon geleverd

Heel attent dat we gebeld worden om onze bestelling te preciseren.

We hadden stapelbare bakken besteld en werden gebeld met de vraag welk type greep we wilden: open of een randje. Dat vond ik attent, we wisten niet dat die keuze er was en gaan nu een beter product krijgen. De bakken zijn er nog niet, want dit type was even niet voorradig.

goed adres

Goede bakjes en keurig geholpen

Prima materiaal, verzending verliep waardeloos

Webshop, materiaal en contact is helemaal prima. Maar de verzending verliep waardeloos. Ik kan de pakketten op 2 verschillende plekken ophalen omdat de bezorger te beroerd is om even langs ons adres te rijden!

Top bedrijf met top service

Engels heeft alles in huis, levert razend snel en geeft ook goede service in het geval van retouren

Park Forum 1139

5657 HK Eindhoven

Over Engelslogistiek.nl

Engels produceert en levert kunststof en metalen producten voor duurzame verpakkingsoplossingen en afvalinzamelingsmiddelen. Onze producten worden gebruikt voor opslag, transport, afvalinzameling en afvalscheiding. Engels voert een breed assortiment aan bakken, pallets, palletboxen, containers, stellingen etc., maar is er ook in gespecialiseerd om, vanuit dit standaard assortiment, unieke en klant-specifieke producten te ontwikkelen en te produceren. Korte levertijden, kwaliteit en creativiteit staan bij ons hoog in het vaandel. Voor een uitgebreide bedrijfsomschrijving zie onze website