Zowel site, levering als producten helemaal goed.

Geen enkele aanmerking. Prijs kwaliteit ook prima.

Weinig ervaring, 8 dagen geleden besteld, nog niks vernomen over levering. Is normaal nooit zo

goed geholpen telefonisch!

nvt

Snelle tijdige levering, ook bij defecte producten

Twee maal een snelle levering mogen ontvangen van kwaliteitsproducten. Bij de eerste levering was een doos beschadigd, dus 3 deksels beschadigd. Na het aanleveren van foto's en een mail werden er direct drie nieuwe deksels keurig en goed ingepakt snel thuis bezorgd! Prima bedrijf!

Snelle en goede levering

vlotte levering

Bestelling overzichtelijk en vlot gelever

Prima en vlot geregeld

Prima en vlot geregeld

snel, makkelijk, accuraat

3 keer iets besteld, altijd snel en juist geleverd

Top spullen en snel geleverd

Ik ben service monteur en deze bakken zijn ideaal voor mijn reserve onderdelen en staan stabiel in de auto

Tevreden

Tevreden over dee geleverde producten

makkelijk bestellen

fijne website, goede prijs

snelle en correcte levering

netjes alles geleverd de dag na de bestelling

Alles perfect verlopen

Vanaf de bestelling tot aan levering, alies goed geregeld

nette en snelle levering!

snelle levering en alles was netjes verpakt. spullen zijn van goede kwaliteit

Goede kwaliteit en een snelle levering!

Goede kwaliteit producten, snelle levering alles in goede orde.

Goed product, snel geleverd

Ik had een grootvolumebak (300 liter 1040x640x580 mm) besteld als hooibak voor mijn paard. Product voldoet precies aan de verwachtingen, goed geprijsd en snel geleverd.

Erg vriendelijk personeel

zeer goed geholpen via chat en makkelijk kunnen bestellen

Was op zoek naar kunststof bakken met deksel die compleet gesloten waren en voldoen aan de haccp richtlijn voor voedingsmiddelen. Goed en snel door medewerker via de chat geholpen door mee te denken en na te kijken welke vragen ik had.

Perfect geleverd en product is goed

Prima product goed afgeleverd

Bijna top

Goede website, snelle service, goed product, alleen adres onjuist bij bezorgdienst, waardoor dag vertrging.

Goede nette service

Mooie prijzen en snel in huis En netjes afgeleverd dus gewoon goed

snelle levering. De kwaliteit van de producten moeten we nog ondervinden.

Park Forum 1139

5657 HK Eindhoven

Over Engelslogistiek.nl

Engels produceert en levert kunststof en metalen producten voor duurzame verpakkingsoplossingen en afvalinzamelingsmiddelen. Onze producten worden gebruikt voor opslag, transport, afvalinzameling en afvalscheiding. Engels voert een breed assortiment aan bakken, pallets, palletboxen, containers, stellingen etc., maar is er ook in gespecialiseerd om, vanuit dit standaard assortiment, unieke en klant-specifieke producten te ontwikkelen en te produceren. Korte levertijden, kwaliteit en creativiteit staan bij ons hoog in het vaandel. Voor een uitgebreide bedrijfsomschrijving zie onze website