Super snel geleverd

goede producten en snelle levertijden.

Goede site, goede prijs, snelle levering

Heel goed geregeld

Heel goed uitgelecht en duidelijk.

Ik wacht nog steeds

De bestelling is door DPD opgepakt, naar het depot gestuurd, daar een tijdje vastgehouden en vervolgens teruggestuurd. Navraag bij Engels heeft (nog) geen resultaat opgeleverd

Zeer slecht! Geen track and trace code, levertijd klopt niet en lees maar hieronder!

Levertijd klopt niet! Zitten al 1,5 week te wachten en nog steeds geen pakket ontvangen. 10 Oktober besteld, 15 Oktober contact gehad met Engelslogistiek en DPD had op 14 Oktober een bezorgpoging gedaan maar dat lukte niet. Dit bedrijf heeft contact gehad met DPD en vrijdag of maandag zou het wel afgeleverd worden. Afgelopen weekend weer geen track and trace code dus maandag 19 Oktober weer contact gehad met Engelslogistiek en wat bleek ze hadden de verkeerde postcode doorgegeven aan DPD (donderdag was dat al gechecked?!?) Excuses via de mail en eindelijk een track and trace code ontvangen na 10 dagen. Maar deze code bleef op depot staan dus ik heb zelf maar eens DPD gebeld en wat bleek er stond weer een verkeerde postcode en zelfs een hele andere woonplaats. DPD vertelde dat het adres 2 keer eerder aangepast was en heeft het vandaag goed aangepast! En hopelijk krijgen we morgen onze bezorgkisten binnen! Echt waar bestel hier gewoon niet mensen!!!!

Prima service, verwachtte kwaliteit

No nonsens bedrijf, zorgt dat klant tevreden is

Zie boven

Perfect!

Snelle levering en goede kwaliteit, maar dat mag ook wel bij deze prijzen.

O.K.

De bezorging is netjes en tijdig geschied

Gewoon prima

Ik had maar een sample gekocht maar het werd snel geleverd.

zo als het hoort.

oke'

Kwaliteit is gegarandeerd

Kwaliteit en service is erg goed. De webshop heeft naar mijn mening nog niet helemaal de goede werking.

Super snel en topkwaliteit!!

We hebben meerdere grote kunststof bakken besteld. Deze werden een dag later al geleverd en de kwaliteit is echt top!!

Niets op aan te merken verder.

Mooie producten - snelle levering

Geschikte producten gevonden voor mijn specifieke toepassingen. Na gevraagd te hebben of de zending mogelijk sneller geleverd kon worden, werd deze de volgende dag al geleverd. Top!!

prima kwaliteit produkt en supersnelle levering

de geleverde bakken voldoen aan de verwachtingen, snelle en overzichtelijke mails over de voortgang van de bestelling en supersnelle levering

Mijn gekozen artikelen waren niet op voorraad en kreeg een alternatief voor dezelfde prijs.

X

Snel correct

Besteld via internet, binnen 2 uur belletje dat ze de volgende dag klaar zouden staan in parkforum.

Alweer geweldig

Snelle levering van goeie producten

Vlot en in dit geval gewoon lekker met post.nl

Vlot en goed. Verzending met post.nl werkt op mijn adres verreweg het best.

goede service

slecht

Spullen nog steeds niet ontvangen na 2 weken

Goede producten snel geleverd

Zoals altijd, goede producten en snel geleverd

Duidelijke website, vlotte levering van het bestelde en prima kwaliteit van het geleverde.

Park Forum 1139

5657 HK Eindhoven

Over Engelslogistiek.nl

Engels produceert en levert kunststof en metalen producten voor duurzame verpakkingsoplossingen en afvalinzamelingsmiddelen. Onze producten worden gebruikt voor opslag, transport, afvalinzameling en afvalscheiding. Engels voert een breed assortiment aan bakken, pallets, palletboxen, containers, stellingen etc., maar is er ook in gespecialiseerd om, vanuit dit standaard assortiment, unieke en klant-specifieke producten te ontwikkelen en te produceren. Korte levertijden, kwaliteit en creativiteit staan bij ons hoog in het vaandel. Voor een uitgebreide bedrijfsomschrijving zie onze website