Pluspunten

zeer behulpzaam qua telefonische begeleiding + advies, en zelfs nog mijn late opdracht buiten werktijd er nog effe doorheen gedrukt om de levertijd te verkorten ( Michael) + meedenken met de klant om tot een oplossing te komen.

het is prima zo

Pluspunten

Duidelijk en goede service!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Volgens afspraak

Pluspunten

De meeste zaken zijn in 1x goed gegaan. Er was 1 onjuiste deksel gestuurd, maar vrij snel daarna is me het juiste deksel toegestuurd.

Pluspunten

Levert aan particulieren. Levert snel en goedkoop

Houdt rekening met lunchpauze.

Pluspunten

Supersnel geleverd. Keurig verpakt. Prima product.

Pluspunten

Goede klantenservice, snelle service vriendelijke medewerker

De heer achter de afhaalbalie mag wel een cursus communicatieve vaardigheden gaan volgen, kortom ; Onvriendelijk, onbeschoft, niet behulpzaam

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

goed geholpen. Ze hebben gecheckt of de deksels bij de dozen paste. was niet het geval en belde. keurig!

Pluspunten

Goede webshopsite. Makkelijk bestellen.

Levering enkele dagen later dan beloofd.

Pluspunten

Eigenlijk 5 sterren, maar dan klopt de omschrijving niet. Verder goede en vriendelijke service!

Ik had een bestelling geplaatst via de webshop en betaald via iDeal. Na verloop van tijd kreeg ik een orderbevestiging en een factuur... maar bestelling was al betaald. Ik heb geen bericht ontvangen dat de bestelling klaar lag en ik de bestelling kon afhalen in Eindhoven, voor navraag heb ik telefonisch contact gezocht. Dus wat verbetering in de processen is aan te bevelen. Nogmaals: goede en vriendelijke service van de mensen aan de telefoon en op het kantoor in Eindhoven.

Pluspunten

Snelle en correcte levering Gedegen kwaliteit

De zoekfunctie naar de juiste bakken zou gemakkelijker zijn als er gesorteerd kon worden op bijv alleen transportbakken van 40x30, en dat dan ook meteen alle varianten te zien zijn.

Pluspunten

Ruime keuze in producten en prettige navigatie van de shop

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed product en snelle levering

In de deksel staat het Engels logo en wij verkopen hier een product in en willen hier liever geen andere naam op hebben staan.

Pluspunten

Snelle levering en vriendelijk onthaal bij het afhalen op locatie.

Pluspunten

Snelle levering, kwaliteit prima.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Na niet leveren moest ik rappeleren. Kreeg nette excuusmail en daarna werd er keurig alsnog uitgeleverd

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

geleverd materiaal is in orde

op zondag bestellen en pas op vrijdag leveren is absoluut niet wat ik verwacht van een nederlandse webshop. factuur gegevens die in de order staan kun je domweg overnemen ook dat gaat niet goed. Erg jammer en terleurstellend

Pluspunten

Mooie bakken voor een nette prijs! En stond snel klaar

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Product alleen bij jullie beschikbaar

Op 1 euro na kwam ik niet tot gratis verzending. Mail daarover gestuurd waarom ik 15 euro verzendkosten moest betalen. Kreeg als antwoord dat ik als ik nog 1 euro extra zou besteden wel gratis verzending had. Correcte conclusie maar niet heel klantvriendelijk. Beetje out of the box denken lijkt mij op lange termijn verstandiger. Vooral omdat het mail contact er toch al was.

Pluspunten

Kon iets niet goed op de site vinden en na bellen werd ik heel goed geholpen

Op de site is soms verschil van kratten moeilijk te zien met foto’s.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- kwaliteit van de producten - communicatie tijdens bestellen

communicatie over het afleveren, mede door hotrans

Park Forum 1139

5657 HK Eindhoven

Over Engelslogistiek.nl

Engels produceert en levert kunststof en metalen producten voor duurzame verpakkingsoplossingen en afvalinzamelingsmiddelen. Onze producten worden gebruikt voor opslag, transport, afvalinzameling en afvalscheiding. Engels voert een breed assortiment aan bakken, pallets, palletboxen, containers, stellingen etc., maar is er ook in gespecialiseerd om, vanuit dit standaard assortiment, unieke en klant-specifieke producten te ontwikkelen en te produceren. Korte levertijden, kwaliteit en creativiteit staan bij ons hoog in het vaandel. Voor een uitgebreide bedrijfsomschrijving zie onze website