Er was een bak waar een stukje uit was aan de zijkant. Dit was al voor het verzenden gebuurt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima en duidelijke webshop Goede producten

Mail mbt gereed zijn van de bestelling niet ontvangen. Heb zelf moeten bellen. Probleem van niet ontvangen mail is onduidelijk. Hij was wel verzonden.

Pluspunten

Snel en volgens planning

Pluspunten

Duidelijke afhandeling, bevestiging van bestelling; mail wanneer order wordt bezorgd. Goede producten helemaal tevreden.

Pluspunten

Product is geheel naar wens. Wel enkele dagen later ontvangen dan aangegeven.

Er is niet aangegeven dat de bestelling in 2 delen zou plaatsvinden. Deel 1 werd correct gemeld. Deel 2 stond als bij verrassing voor de deur.

Pluspunten

Goede service - goed geholpen aan de telefoon, duidelijke site, snelle levering.

Pluspunten

Snelle levering. Goedkope verzendkosten ondanks meerdere pakketten. Duidelijke site

Pluspunten

Website ziet er top uit,bestellen gaat erg makkelijk, meerdere opteis mbt bezorgen brengen etc etc. Bij t afhalen goed en netjes geholpen.

Pluspunten

Ruim assortiment. Snelle levering.

Pluspunten

Prima kwaliteit stapelbakken

Jammer dat er op dit moment IT problemen zijn

Pluspunten

Goede communicatie over levering.

Pluspunten

Goede produkten.

Pluspunten

Bakken besteld. Goede kwaliteit en snel geleverd

Pluspunten

Duidelijke webshop, netjes verpakt en op tijd geleverd. En een goed product!

Ga zo door!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Geef een correcte datum door wanneer de goederen gereed zijn om op te halen. Ondanks email dat de materialen klaar stonden bleek dit niet het geval. Voor niets rit gemaakt. - Neem klachten serieus en los ze op. Ronde afvalbak met beugel besteld en betaald. Bij thuiskomst bleek de beugel niet te functioneren. Direct argwaan bij de heer Kars. We moesten foto's sturen, hij zou een "traject" (!) gaan opstarten en ons informeren.... Heb hem verteld dat wij als bedrijf graag de bestelde ton willen hebben en dat er niet teveel tijd en energie in gestopt moet worden. Het gaat immers over €38,00. Vervolgens al 2x gebeld wanneer we een nieuw exemplaar kunnen afhalen. Ondanks toezegging geen enkel bericht. Inmiddels bijna 2 weken verder. Vandaag ook weer gebeld. Zou met 5 minuten teruggebeld worden. Vijf minuten is inmiddels al weer anderhalf uur.

Pluspunten

Alles

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel geleverd, goed verpakt. Netjes mail gehad wanneer de bezorging plaats vond top

Pluspunten

Ik ben helemaal tevreden over de geleverde materialen.

MAAR jullie hadden niet goed gekeken. Ik zou de materialen zelf komen ophalen maar op een gegeven moment belde de bezorgdienst waar ik was, want jullie stonden voor de deur om de 20 bakken te bezorgen. Die bakken moesten ook niet bij mij thuis zijn maar op het adres van de vereniging waar ik ze voor besteld heb. Beter kijken dus naar het onderdeel ophalen/bezorgen.

Pluspunten

Netjes op tijd afgeleverd. Vervoerder gaf redelijk nauwkeurig de aflevertijd aan. Duidelijke communicatie

Pluspunten

Vlotte levering, binnen 2 dagen. Correcte wijze te woord gestaan.

Pluspunten

Pluspunten

KSnelle levering en zeer goede producten

Park Forum 1139

5657 HK Eindhoven

Over Engelslogistiek.nl

Engels produceert en levert kunststof en metalen producten voor duurzame verpakkingsoplossingen en afvalinzamelingsmiddelen. Onze producten worden gebruikt voor opslag, transport, afvalinzameling en afvalscheiding. Engels voert een breed assortiment aan bakken, pallets, palletboxen, containers, stellingen etc., maar is er ook in gespecialiseerd om, vanuit dit standaard assortiment, unieke en klant-specifieke producten te ontwikkelen en te produceren. Korte levertijden, kwaliteit en creativiteit staan bij ons hoog in het vaandel. Voor een uitgebreide bedrijfsomschrijving zie onze website