Heel tevreden

Altijd goed en snel

Snel en netjes geleverd, maar....

15 euro verzendkosten voor een brievenbuspakketje is best veel...!!! Verder top spul...

Snelle levering prima kwaliteit

Magazijn bakken zijn super

Keurige internet site

Super snel bezorgd en een keurig bezorger

Snel en correct

Goede service, goede kwaliteit. Tot nu toe iedere keer tevredenstellend!

De bakken komen altijd netjes bij ons binnen.

gewoon goed

bestellen ging makkelijk, ook op voorraad, snelle correcte levering

Altijd netjes geholpen

Goed en snel

Een dikke voldoende!

Snelle levering, duidelijke website en omschrijvingen.

Uitstekend, snelle service. Klantenservice direct bereikbaar. Kapotte deksel bij levering, zonder probleem wordt er een nieuwe deksel gestuurd.

Snelle verzending

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Goed product

Snelle levering, alleen jammer dat de bestelling niet compleet was. Na een mail de niet geleverde materialen een dag later ontvangen. Zo hoort het.

Eerlijk, snel en duidelijk

Eigenlijk is het niet zo moeilijk, zeg wat je doet en doe wat je zegt. Als dat klopt ben je er eigenlijk al.

Levering duurt erg lang

Ik heb vaker besteld bij Engels en ben heel tevreden over de producten die ze hebben maar het duurt vaak lang voordat deze geleverd zijn. Het zou goed zijn als levering binnen een week kan zodat ik ook niet hoef na te bellen

Geen klagen

Goede site en duidelijke communicatie

Prima en snel

Prima en snel

Snelle en correcte levering en afhandeling.

Makkelijk bestellen en je krijgt direct terugkoppeling met betaaloverzicht en leverdatum.

Erg laat geleverd

Niet terug gebeld volgens afspraak. Wel op voorraad, maar twee weken later pas ontvangen

Communicatie is goed

Xxxxx

Niet afgeleverd thuis

Was niet afgeleverd op opgegeven adres, melding bezorger verkeerd adres, dit kan ik voorstellen toen ik de doos ben gaan halen de bezorger zal wel gedacht hebben … met zo’n lange doos slepen??

Gewoon prima

Top snel geleverd

De eerste aflevering heb ik geweigerd , de chauffeur had geen pompwagen bij zich en wilde de bestelling op straat dumpen. Hierover heb ik gebeld en is het netjes opgelost

Precies zoals verwacht en gewenst!

Ik heb een aantal kratten met deksel en toebehoren besteld (allemaal als losse onderdelen). Zonder dat ik het aangegeven heb, hebben ze de deksels en scharnierbeschermers gecombineerd tot een complete set kratten. Levering was keurig en erg netjes. Verpakking was goed. Producten kwamen onbeschadigd binnen en volgens de aangegeven levertermijn.

Park Forum 1139

5657 HK Eindhoven

Over Engelslogistiek.nl

Engels produceert en levert kunststof en metalen producten voor duurzame verpakkingsoplossingen en afvalinzamelingsmiddelen. Onze producten worden gebruikt voor opslag, transport, afvalinzameling en afvalscheiding. Engels voert een breed assortiment aan bakken, pallets, palletboxen, containers, stellingen etc., maar is er ook in gespecialiseerd om, vanuit dit standaard assortiment, unieke en klant-specifieke producten te ontwikkelen en te produceren. Korte levertijden, kwaliteit en creativiteit staan bij ons hoog in het vaandel. Voor een uitgebreide bedrijfsomschrijving zie onze website