Mijn eerste bestelling! Producten voldoen wel aan de verwachting maar: Niettegenstaande bij bestelling alles op voorraad is, wordt één item toch niet geleverd. Hierover wordt tot op heden niet gecommuniceerd. Dus ik weet niet of ik dit item nog mag verwachten en wanneer. Leveringstermijn is matig. Van Beringen naar Zonhoven duurt meerdere dagen. Ik bestel veel via internet en zelfs grote stukken die vanuit Oost Duitsland (Poolse grens) komen zijn veel sneller!
Beste Edwin, Onze excuses voor de langere levertermijn. Dit is niet van onze gewoonte. Ik zal uw bestelling nakijken en zal u verder op de hoogte houden over uw backorder. Mvg, Ronald.
heel correct
Dankjewel voor de positieve feedback!
Je suis entièrement satisfaite du service ainsi que du matériel acheté. Je recommanderai volontiers du matériel chez vous.
Bonjour madame, Merci pour votre avis/review. Nous continuerons à faire de notre mieux. Cordialement, Ayda Demirkiran
100% tevreden van de service en de kwaliteit! Bedankt Engels Logistics
Bedankt Barbara voor uw beoordeling, altijd fijn om te vernemen dat onze klanten zo tevreden zijn. Met vriendelijke groeten Nele Verhesen
Vriendelijke bediening niets op aan te merken bedankt
Dankjewel voor de positieve feedback!
Bij elk telefonisch contact een correcte service, zeer op tijd geleverd, kwaliteit is top
Beste Ruben, Bedankt voor het vertrouwen. Wij staan steeds klaar voor u. Mvg,
Large gamme de produits de très bonne qualité
Bonjour; Merci pour le beau commentaire. Bav,
Snelle en correcte levering en vooral vriendelijke chauffeur
Bedankt voor deze leuke beoordeling ! Wij staan steeds tot Uwer beschikking. MVG,
Correcte aflevering volgens de gemaakte afspraak.
Bedankt voor deze leuke beoordeling ! Vriendelijke groeten, Debora Grossi
Le service est au top de mon attente la cde est arrivée très vite et en bon état
Merci beaucoup pour votre réaction. Bien à vous Nele Verhesen
Prima materiaal Prima service
Dank je voor het plaatsen van de positieve beoordeling!
vlot verloop
Altijd fijn een positieve beoordeling te krijgen. Bedankt!
Vlugge en probleemloze afhandeling van mijn bestelling.
Bedankt voor de positieve feedback!
Visibilité et navigation très simple sur le site internet. Informations et descriptifs des produits bien lisible. Rapidité de livraison. Donc bien en tout point . merci
Wat mij wel tegenviel was de prijs van de verzending, 15 euro van Beringen naar Leopoldsburg . Had ik dat geweten was ik het zelf gaan halen in Beringen
Bedankt voor uw beoordeling. Indien u in de toekomst graag zelf komt afhalen, dan kan u altijd met ons contact opnemen op het nr 011 81 50 50 en dan brengen we dit graag voor u in orde. Met vriendelijke groeten Nele
Alles 100 % in orde
Bedankt voor uw reactie. Met vriendelijke groeten Nele Verhesen
Goede website en vlotte levering.
Tevreden klant, daar doen we het voor. Bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groeten Nele Verhesen
De levering voldeed volledig aan mijn verwachting.
Wij doen graag ons best, bedankt voor uw reactie. Met vriendelijke groeten Nele
Beste Het lijkt mij leuk om als bedrijf te weten of de klanten tevreden zijn maar als de goederen nog niet geleverd zijn en al een beoordeling wordt gevraagd kan deze niet positief zijn
Beste Erwin, Onze excuses voor het ongemak. Wij zullen ervoor zorgen dat uw bestelling zsm. wordt uitgeleverd. Mvg, Ronald.
Na een vlugge bestelling , levering op datum die mij het beste paste.. met dank
Dag Martine, Bedankt voor uw beoordeling, we proberen idd altijd ons best te doen om het zo vlot mogelijk te laten verlopen allemaal. Met vriendelijke groeten Nele Verhesen
Ik had op de webshop een vergissing gemaakt in lever adres en factuur adres. Na dat ik dit opgemerkt had hebben ze dit recht gezet
Beste Sam, Bedankt voor uw mooie reactie. Mvg, Ronald.
Correcte bestelling, correcte bestelbon en factuur en afgeleverd tot op de plaats waar het moest staan.
Beste Dirk, bedankt voor deze mooie reactie! Vriendelijke groeten, Debora
De levering was sneller dan verwacht, zo snel zelfs dat we s'morgens de deur opendeden en zagen dat er 2 compostvaten op de stoep stonden, nog ingepakt en op een pallet, dat hebben we dan maar gehouden...
Beste Veerle, Bedankt voor de feedback. Mvg,
Perfect verlopen. Thx
Beste Werner, Bedankt voor uw positieve reactie. Mvg, Ronald.
- Très grand choix d'articles - Eshop très clair, très bien illustré et très facile d'usage - Livraison sur stock ultra-rapide - Accueil très professionnel et très serviable
Merci beaucoup pour vos commentaires positifs!
15 Schemkensstraat
Beringen B-3583