Beste, Wij doen altijd ons uiterste best zsm. te leveren. Wij zien u graag terug in onze webshop. Mvg, Ronald.
Beste, Hartelijk dank voor uw bestelling en deze mooie review! Blij om te lezen dat U zo tevreden bent over ons !!! Het Engels-team
Beste, Hartelijk dank voor uw bestelling en deze mooie review! Blij om te lezen dat U zo tevreden bent over ons !!!. Het Engels Team
Beste; Dank voor uw positieve beoordeling. Mvg, Ronald.
Hartelijk bedankt voor uw positieve feedback. Altijd fijn om te horen. Vriendelijke groeten, Team Engels
Dankuwel voor uw review. Het doet ons plezier te horen dat u tevreden bent over onze producten en onze service. Vriendelijke groeten, Team Engels
Beste Marine; Dank voor de positieve beoordeling. Mvg, Ronald.
Bonjour, Merci beaucoup de votre commande et votre avis positif! Nous restons toujours à votre disposition. Bien à vous Het engels Team
Beste Marc, Dank voor deze fijne beoordeling. Met vriendelijke groet Xander
Beste Jan, Dank voor de positieve beoordeling. Mvg, Ronald.
Bonjour! Merci beaucoup de votre commande et votre avis positif! C'est toujours agréable d'avoir un 10 sur 10. Nous restons toujours à votre disposition. Bien à vous
Beste, Hartelijk dank voor uw bestelling en deze mooie review! Blij om te lezen dat U zo tevreden bent over ons !!! MVG, Engels-Team
Beste Marc, Wij werken met externe transporteurs waardoor dit helaas soms kan voorkomen door overmacht. Mocht je vragen hebben omtrent leveringen mag je ons steeds contacteren zodat we je een gepast antwoord kunnen geven hierover. Mvg, Ronald.
Beste, Dank voor het vertrouwen in onze firma. Wij leveren vanuit Nederland en België, het hangt er vanaf wie de gevraagde goederen op voorraad hebben. Daarmee kan het gebeuren dat er inderdaad 2 aparte transporten kunnen plaatsvinden. Hopende U in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. MVG, Het Engels-Team
Beste Sven, Hartelijk dank voor deze positieve beoordeling. Mvg, Ronald.
Beste Sébastien, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Vriendelijke groeten Team Engels
Bonjour Merci de votre réaction positive. Bien à vous
Beste Joke, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Altijd fijn om een 10 te krijgen! Vriendelijke groeten Sales Team Engels
Bonjour Jérôme, Merci pour votre réaction positive. Nous sommes toujours disponible par mail ou téléphone pour des modifications et questions de votre commande. Bien à vous, Team Engels
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.