Toujours satisfaite de Medibib

Il y a très souvent de bonnes promotions. C'est facile et rapide! Je recommande.

Snelle professionele service

Online bestelling geplaatst, snelle en correcte levering, democratische prijzen. Factuur aangevraagd en onmiddellijk ontvangen, danku!

Redelijk snelle bezorging

Het was wel lastig je oude account te vinden en op nieuw weer inloggen. Je wil graag bestellen en niet zolang werk hebben om in te loggen. Groetjes Gerard Lijnema

Goed en snelle levering.

Bonne experience globale

Tout était quasi excellent et l'expedition rapide comparé a certains concurents. L'emballage était correct sans plus.

Supersnelle levering

Correcte en snelle levering. Netjes verpakt!

Kwaliteit was iets minder goed

Zie boven

Wat in Nederland niet te leveren is, kan ik bij jullie krijgen. De juiste tablet volgens advies van mijn specialist ziekenhuis.

Accès aisé au site et parfait répondant

Rapidité d’expédition et informations régulières du suivi du colis.

Aanrader

Beste prijs en ultra snelle levering.

Parfait

Simplicité passage commande Livraison rapide et conforme Parfait

Zeer vriendelijke en betrouwbare mensen - top producten - Aanrader!

Makkelijk bestellen en vlotte levering via dpd.

Goede prijs, snel geleverd.

Nooit van Medibib gehoord maar toch besloten om eens te proberen. Goede prijs, snel geleverd. Dus prima !!

Meilleur prix

Produit acheté au meilleur prix et service rapide. Je recommande !

Site sérieux et efficace

Délai rapide

levering duurde iets langer

Geschrokken!

Dit heb ik in een mail reeds naar jullie verzonden!!! Zes One Touch Ultra plus met dezelfde verloopdatum - 2025-05-31 - naar mij verzonden, nadat ik reeds gemeld had, dat ik de gebruiker ben!!! Vervolgens heb ik telefonisch contact gehad met dhr. Wout. Die heeft toegezegd dat hij mij een retourenveloppe zal sturen.

Ging zeer vlot

Prima levering!

Beetje teleurgesteld

Ik had gels besteld van etixx. Toen de doos werd geleverd was het duidelijk dat er schade was, de verpakking kleefde helemaal en bij controle bleek dat er verschillende gels waren opengegaan. Ik heb de bestelling geweigerd maar heb uiteindelijk zelf 2 mails moeten sturen alvorens ik wist wat er nu zou gebeuren.(geld terug (58euro)of opnieuw verzenden) 10 dagen later uiteindelijk mijn gels ontvangen. Enige compensatie was hier op zijn plaats geweest.

Satisfaction

Facile et rapide