Laden reviews...
328 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen geven een consistente positieve indruk met snelle levering, betrouwbare service en een goede prijs-kwaliteit verhouding. Klanten waarderen duidelijke communicatie en zorgvuldige verpakking. In het algemeen blijkt de service effectief en betrouwbaar in de afhandeling van bestellingen.
N'ayant pas l'app de bpost j'ai essayé avec le chiffre, pas réussi, donc j'ai été sur place pour rien, j'ai donc dû téléphoner à bpost pour avoir un autre chiffre et retourner pour aller chercher mon paquet bref double route et coup de téléphone pour un paquet; incroyable :(
18 August 2026
Sophie
Ronse/Renaix
Mijn producten mannavital gefermenteerde rode rijst en gefermenteerde knoflook werden snel geleverd en hier zijn ze het goedkoopste en gratis geleverd. Helemaal top!!!
Johan
Binkom
Duidelijke website makkelijk bestellen snelle levering
Marcel
Hedel
Katrien
Roeselare
Ik ben heel tevreden ik heb meteen gevonden wat ik nodig had zonder moeite en de verzending was ook super snel dus een topper
16 August 2026
Nicole
Turnhout
Keurig afgehandeld en snelle levering
16 August 2026
Vanessa
Ravenswoud
très satisfaite
15 August 2026
ODETTE
Dilbeek
Prise en compte rapide de ma commande, livraison dans les temps, suivi de la réception, tarifs avantageux. Je recommande !
15 August 2026
Véronique
France
op de site vind je canderel aan een aantrekelijk prijs Ik koop er zeker terug
14 August 2026
HERMAN
ranst
Zeer tevreden over de producten, de aanbiedingen en ook regelmatig kortingen, service prima en levering met Bpost correct.
14 August 2026
Nadia
Kalmthout
Ik had gekozen voor een dhl locker punt. En dat liep gesmeerd. De kosten 4,95 nam ik voor lief.
Jurgen
Amsterdam
Snelle bezorging en toch thuis afgeleverd, was fijn.
Elisabeth
Hilversum
Goede aanbieding en snel geleverd.
Wim
Den Helder
Altijd snelle verzending!
Finn
Den Haag
Het was spannend,klopt het,komt het snel! Met een been in het gips en de hitte wel belangrijk. Niet te koop in winkels , apothe ek enz!
Erna
KAPEL AVEZAATH
Huub
Zutphen
De medicijnen die ik bestelde, moesten in de koelkast bewaard worden. Ik ontving ze netjes in een koelhoudende aluminiumzak. Het hele proces van de bestelling tot de bezorging verliep soepel en vlot. Ik ben tevreden en blij dat ik de Medibib online apotheek heb gevonden. Dank!
R
Amsterdam
Le service est rapide, les produits excellents et les prix très compétitifs !
Muriel
Grâce-Hollogne
Ik bestelde donderdag online, en ik hoopte mijn bestelling vrijdag al te mogen ontvangen, helaas. Ik kreeg vandaag zowel van Medibib, als van Bpost een e-mail dat er een pakje zou komen vandaag. Idem na de levering: eerst een bericht van Bpost, nadien ook nog een e-mail van Medibib. Ik diende trouwens bij Bpost een klacht in omdat de vervangende postbode het pakje niet kwam afgeven, maar het meteen in de veilige plaats legde...
Beveelt niet aan
Jozef
Oostakker
Snelle en correcte levering
Bart
Wellen
Prix très correct et livraison rapide, produits conformes
Peggy
Nantes, France
Livraison précise et conforme et excellent suivi
sigurd
Wavre
Voedingssupplementen waren hier het goedkoopste t.o.v. andere farmasites. Daarnaast zeer snelle levering. Hier kom ik zeker terug!
Saskia
Antwerpen
Snelle levering, alles in orde. Tot de volgende
Patrice
Antwerp
Makkelijk te bestellen, goed verpakt en snel verzonden.
7 August 2026
Jan