All good

snel en correct

Voor herhaling vatbaar

Was mijn eerste bestelling. Zeer positief, goede communicatie en perfect geleverd via GLS - zelfs een vriendelijke bezorger ook. Zal het zeker opnieuw overwegen in de toekomst.

O.K

Prima !

Supersnelle levering

Super snel geleverd en veel goedkoper dan bij andere webshops. Ik ben content.

Scherpe prijs, vlotte levering, heel tevreden

Nickel

Livraison rapide

Produit de qualité et livraison rapide.

Tevreden

Altijd correct, producten, levering, vriendelijke klantendienst, nooit 'gezever.' Breed aanbod, prettige firma om mee te werken.

V\eren dag na de bestelling geleverd.Prima.

Vlotte en correcte service !!

Mijn bestelling is heel vlug en goed verpakt geleverd , dankjewel

Tevreden klant

Rapide et efficace

Livraison rapide après avoir passé la commande. Produit de qualité

Parfait

Parfait

Produit efficace constaté par prise de sang

Produit efficaces constaté par prise de sang . Livraison parfaite

Prettige samenwerking.

Ondanks de leveringsvertraging kreeg ik correcte info over de aflevering.

Wonderlijk

Onmogelijk te krijgen bij de concurrentie maar wel bij jullie

Vervallen product ontvangen

Mail verzonden naar de klantendienst dat het aangekregen product reeds vervallen was (foto's bijgevoegd van de verpakking als bewijs) + vraag voor terugbetaling. Tot op heden geen reactie ontvangen van Medibib. Jammer!

Serice impeccable

Première fois que je commande sur ce site. Très convivial, j'ai trouvé les 2 produits dont j'avais besoin. La livraison a été faite dans les temps indiqué et cela malgré le surcroit de travail chez les transporteur. Colis bien emballé; En un mot un service de pro !.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Rapidité de livraison

Nihil

Fijne producten, slechte koerier m.n. GLS

Door afwezigheid, werd mijn bestelling bij een andere afhaalpunt afgeleverd, 6 km verderop. Volgens de track & trace -diezelfde dag- van GLS zou de levering echter een tweede keer thuis worden aangeboden… was dus niet! Gelukkig had ik daags voordien gekeken waar mijn pak was, want de volgende dag was van het afkeverpunt niks meer terug te vinden

Bon produit. Livraison rapide.

Topyderm: Bonne crème hydratante!

Ik heb ook de cadeau chocolaatjes ontvangen heel erg bedankt twas lekker..

Medibib, goede keuze

Ik zocht een bepaald product, overal niet voorradig. Medibib kon het product wel leveren en tegen een goede prijs. De bestelling is zeer tijdig toegekomen (met nog wat paaseitjes erbij!). Tevreden

werkt fantastisch

Positief

Voldoet aan alle verwachtingen

Nadat ik mijn bestelling had geplaatst werd ik netjes op de hoogte gehouden over de levering. Het bestelde artikel was keurig netjes verpakt. Ik ben zeer tevreden.