super

Snelle verzorgde correcte afhandeling!

Blijft mijn favoriete on- line apotheek

Heb al vele bestellingen geplaaatst die altijd vlug en correct uitgevoerd werden Ook telefonisch of per mail werd ik nooit teleurgesteld.

Quick and easy

Quick and easy

Uitstekend!

Heel snelle en correcte levering. Zeker aan te raden!

Uitstekende service

Correcte mensen en uitstekende service

Gewoonweg TOP

Alles verliep perfect, zoals altijd

Alles verliep perfect, zoals altijd

Heel erg tevreden.

Goede kwaliteit mijn pols-duimbrace en snel bezorgd, ben zeer tevreden en ga vaker iets bestellen bij jullie.ga zo door.

ontvreden

Bestelling werd niet aan huis bezorgd alhoewel dit was aangegeven bij de bestelling Als antwoord kreeg ik : - een dag later dan voorzien dat we niet thuis waren dat niet correct was want was heel de dag thuis. Heb ook niets ontvangen van de bezorger DPD !! - moet het nu zelf gaan ophalen meer dan 30 minuten!! wandelen van men huis

Uitstekend.

Snel en correct.

Vlotte levering van het gevraagde artikel .

Betrouwbare firma en een vlotte afhandeling van een gevraagde produkt . Telkens ook grote korting op de producten.

gemakkelijk besteld en perfect afgewerkt.

De bestelling kon gemakkelijk geplaatst worden en 's anderendaags bericht gekregen voor de levering. Alles perfect verlopen.

Toujours satisfaite de Medibib

Il y a très souvent de bonnes promotions. C'est facile et rapide! Je recommande.

Snelle professionele service

Online bestelling geplaatst, snelle en correcte levering, democratische prijzen. Factuur aangevraagd en onmiddellijk ontvangen, danku!

Redelijk snelle bezorging

Het was wel lastig je oude account te vinden en op nieuw weer inloggen. Je wil graag bestellen en niet zolang werk hebben om in te loggen. Groetjes Gerard Lijnema

Goed en snelle levering.

Bonne experience globale

Tout était quasi excellent et l'expedition rapide comparé a certains concurents. L'emballage était correct sans plus.

Supersnelle levering

Correcte en snelle levering. Netjes verpakt!

Kwaliteit was iets minder goed

Zie boven

Wat in Nederland niet te leveren is, kan ik bij jullie krijgen. De juiste tablet volgens advies van mijn specialist ziekenhuis.

Accès aisé au site et parfait répondant

Rapidité d’expédition et informations régulières du suivi du colis.

Aanrader

Beste prijs en ultra snelle levering.

Parfait

Simplicité passage commande Livraison rapide et conforme Parfait

Zeer vriendelijke en betrouwbare mensen - top producten - Aanrader!