Snel leveren

Top kwaliteit en levering.

Zeer overzichtelijke website. Goedkoper dan andere websites. Snelle levering. Alles uitstekend verpakt. Kan iedereen hem van harte aanbevelen top.

Geen bel gehoord

Was thuis en t pakje stond plots voor de deur zonder deurbel gehoord te hebben.

Snel en accuraat

Prima ervaring, goede communicatie en het product was snel en keurig verpakt geleverd

problème de transport

Manque de clarté au niveau du transport. Produit est quand même arrivé.

Niet het gewenste product

Was niet de tussioban zoals beschreven in jullie aanbieding… veeel zwakkere formule!!

Snelle uitvoering

Alles verliep vlot en zonder problemen, van bestelling tot levering.

Rapide

Rapide, simple et efficace. Produit conforme et de bonne qualitè

Heel prettig!!

Gewoon goed!

Goed, is goed.

Medibib in orde, verzending niet

Medibib in orde, maar verzending is minder. Ik kon pakje nergens onderweg volgen, wist niet wanneer post ging langskomen. Kaartje in brievenbus, Pakje afhalen !!! Waar ??? Ben al wat ouder en kon het niet vinden. Langs 2 afhaaladressen geweest maar pdg nog op derde locatie. Ter plaatse op de deur : gesloten wegens ziekte. Voor hoelang ??? Er zit wel medicatie in mijn pakje. Bij andere firma's kan je bij bestelling kiezen waar leveren dat lukte bij jullie niet en dat vind ik spijtig. Voor mij hoeft het niet thuis, kan gerust in krantenwinkel of Leonidas of bloemenwinkel of ... Fijne werkdag Micheline

Ok

Ok

Excellent service!

Commande et paiement ultra simple. Livraison rapide (le lendemain) et en main propre par mon excellent facteur!

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Door de poststaking is mijn pakket helaas niet binnen de afgesproken termijn geleverd. Jullie kunnen hier uiteraard niet aan doen. Het was wel fijn geweest als hierover gecommuniceerd werd met mij.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Stipt en correct

Doen wat ze beloven. De bestelling werd zo snel als mogelijk verstuurd.

Prima, en scherp geprijsd.

Niet supersnel, maar wel vlot geleverd.

Vlotte afhandeling bestelling, loopt fout door koerierdienst.

Handige bestelmodule, en aansluitend vlotte verwerking en verzending van onze bestelling. Maar....... de koerierdienst die zij gebruiken (DPD) is de bestelling niet aan huis komen afleveren zoals voorzien, maar is ze gaan deponeren in een centraal afhaalpunt. Wij waren de ganse dag thuis, en kunnen bewijzen dat de koerier niet aan de deur geweest is (videobewaking via deurbel). Klachtmail gestuurd naar Medibib, en dezelfde dag antwoordt gekregen dat er inderdaad om een, voor hen, onbekende reden, het pakket inderdaad verkeerdelijk afgeleverd werd in een afhaalpunt. Dus wat betreft Medibib, geen enkel negatief punt. Misschien overwegen, om in zee te gaan met een betrouwbardere partner dan DPD. Voor DPD, is het niet de eerste keer dat wij met deze Koerierdienst problemen hebben.

Très bonne

Livraison rapide, pris attrayant par quantité

Niet ontvangen

Sorry maar ik heb mijn bestelling niet ontvangen. Ik heb wel een mail gehad dat dpd het zou geleverd hebben maar er zit niets in de brievenbus!

Service impeccable - exemple à suivre

Livré en moins de 24 h, avec préavis de passage, heure de livraison scrupuleusement respectée, livreur souriant, dans un colis arrivé sans dommage aucun, comprenant une liste de colisage détaillée et des moyens de protection des produits livrés. Zéro reproche possible. À féliciter.

zeer goed

snelle levering en zeer goede verpakking een aanrader

Bezorgdienst DPD niet ok.

Jammer dat ik m'n adres opgeef voor levering, ik thuis ben en merk dat ze zelfs niet de moeite doen om langs te komen. Ze leveren onmiddellijk in een afhaalpunt.

Prima levering