snel en adequate levering

Maandag laat besteld en woensdag ter beschikking! Geen opmerking op de inhoud!

Merkproduct voordelig geleverd en super verpakt met leuke attentie

Snel mijn Manna Vital Chlorella tabletten ontvangen, gratis verzonden (2 verpakkingen gekocht). Super verpakt, misschien wel té ;) . Daarbij ook nog eens een gratis lipbalsem ontvangen.

Levering op tijd en de goederen worden goed ingepakt

Levering op tijd en de goederen worden goed ingepakt

Snelle levering van de producten, alleen was de bestelling niet compleet. Maar er zat netjes een brief bij dat er een na levering volgt. Alleen niet wanneer.

Echt goed

Snel delivery en goed products

Tres bon service

Tout est parfait, rien a redire

Commandé un jour fourniture 2 jour suivant

Très bon service et très rapide merci pour votre dévouement continue comme ça à plus

Alles perfecto!

Toujours aussi fidèle.

Je suis super heureux que les délais de livraisons sont respectés et le plus pratique est que l'on reçois une heure approximative pour le passage du livreur. Ceci permet d'être présent lors de la livraison. Un grand merci à tous.

geen opmerkingen

alles perfect

Supersnelle levering en ook nog lippenbalsem als klein cadeautje. Ben tevreden.

Correcte snelle levering en geschenkje in doosje

Zeer vlotte levering

Vlotte levering correct producten voor herhaling vatbaar

extra service en goede kortingen

dankbaar voor de lipstick mee verstuurd, (nostalgie: ik maakte er met een moulle van 32 bij de 1000 stuks bij wachtdienst in d'apotheek, s'nachts , werd ik weinig gestoord!! Ik heb de formule nog steeds bij me (met echte Carnaubawas!) nog weinig te vinden...

Vlotte levering en prima ingepakt.

Heel goed.

Parfait !

Toujours contente avec Medibib ! La commande est livré le lendemain, super bien emballer et avec un petit cadeau dedans ! Merci Medibib !

niks te klagen

iets goedkoper dan anderen, werd gekoeld geleverd.

Livraison rapide

Livraison rapide

Alles degelijk verpakt en op tijd geleverd!

Fantastische site

Vandaag besteld en de dag erop werd alles perfect geleverd in een perfect passende verpakking ( voetafdruk )

Adequaat

Overzichtelijke website, goede productinformatie en snelle levering.

Bestelling op vrijdagochtend 7:30, levering was op dinsdag. Levering duurde hiermee 1 dag langer dan aangegeven. Verder alles in orde.

Goed en vlot

De levering was goed en correct uitgevoerd

Zeer snelle en propere levering

Alles mooi verpakt, dag na bestelling al aangekomen!