Alles verliep uitstekend

Alles keurig op tijd en goed gekoeld verpakt

Uitstekende service

Uitstekende service

Globalement un achat sans problème !

Rien a redire. Service impeccable au téléphone. Livraison rapide.

Pleister voldoet, had kussentje wat groter verwacht.

Pleister voldoet. Afmetingen van het kussentje op internet en de foto op het doosje doet vermoeden dat het ca 24 x 35mm zijn. In werkelijkheid 17 x 29mm ...

Zeer snelle levering

Besteld om 15u en geleverd de dag nadien

Snelle levering artikelen goed verpakt. Alleen geen kerstcadeautje :-(

Service très bien

Livraison respectée

hel tevreden

Alles werd vlot geleverd en netjes verpakt. De prijs was goedkoper dan bij de andere online apotheken.

De website vermelde maandag levering maar uiteindelijk kregen we ons pakje vrijdag al, de dag na onze bestelling! Dat hadden we niet verwacht, super.

COLIS RECU EN TEMPS ET HEURE DANS UN ETAT IMPECABLE

COLIS REÇU A TEMPS ET HEURE VOULU. EMBALLAGE ET CONTENU DANS UN ÉTAT IMPECCABLE

Ik gebruik Paracetamol HTP caplet 500mg om dat de ggz het niet vergoed en toe heb bij anderen apotheker deze gekocht maar naar een paar jaar is hij met anderen samen gegaan en de paracetamol HTP caplet 500mg had deze apotheker niet en toe ben op Google gekeken en daar kwam Ik bij Medibib online apotheker tegen en daar en daar bestel ik tegenwoordig bij en de ervaring hier bij heb uitsteken en de bezogering is zeer snel en zeer goed verpakt door de medewerkers.

vlotte en correcte levering

Kan Medibib aan iedereen aanbevelen. Het bestelde nog de andere dag geleverd. Op een inhoudelijke vraag over het geleverde werd een er zake doend an twoord gegeven

Goede, snelle service

Het product werd snel en keurig geleverd.

Snelle levering!!

Goede en snelle levering!

Goede en snelle service!

Goede ervaring en snelle service

Super advies en correcte levering

De beste online apotheek

Uitstekende service.

Snelle, professionele benadering.

heel goed

snel en correct bezorgd

snel geleverd en goed verpakt

perfect en snel

zeer snelle levering en interessante prijs

Ik stond versteld dat er zo vlug geleverd werd. Zeer interessante prijs

Découverte de Medibib

Très bonne expérience, compétence, rapidité des livraisons des commandes, prix compétitifs.

Lait nutrilon bien arrivé et emballée

Lait nutrilon bien arrivé et emballée

Goede service en betrouwbaar.

Zie boven.

Reliable webshop!

Can highly recommend Medibib as a webshop - it is only when there are issues that you find out if this is a reliable webshop or not. And our experience showed us that this was a reliable webshop!

Service!

Gemakkelijk om te bestellen en de volgende dag geleverd! Chapeau!