correcte levering volgens afgesproken datum!

correcte levering volgens afgesproken datum!

helemaal positief!

Correcte en snelle afhandeling en goed en snel antwoord op een achteraf gestelde vraag

Super goed

Prijs is echt de beste... Ik koop altijd bij jullie de pap voor onze dochter. Altijd zeer snel dat ik het mag ontvangen. Ik zal en ben een trouwe klant

Je suis très satisfaite, une livraison parfaite.

Je ne trouver nul part ailleur mon gel cerave qui été en rupture partout, je l'est trouver sur ce site, j'ai decouvert ce site qui est simple et efficace, je recommande fortement et j'y commenderai à nouveau à coup sûr!!

Heureux d’obtenir un produit introuvable en France

Une des rares parapharmacies qui permets d’obtenir des produits introuvable en France ou interdit à l’exportation dans d’autres pays comme l’Autriche ou l’Allemagne. Emballage impeccable, livraison rapide.

Zeer vlugge levering Top

Zeer vlugge levering had dit dringend nodig en op,een dag had ik mijn bestelling al !Top

Rapide et efficace

Livraison au top et rapide les produits bien emballés et protégés reçus dès le lendemain

perfect: snelle en correcte afhandeling

perfect, snelle en correcte afhandeling.

Betrouwbaar en snel

De dag na de bestelling werd ons pakketje al geleverd. Keurig verpakt.

Alles mooi verpakt en op tijd geleverd. Heel tevreden.

Goede en snelle levering

Wederom een goede en snelle levering.

bijzonder goed

voor herhaling vatbaar

Delai

Cela fait 5 jours que jattends mon colis alors quil est officiellement arrivé

• Nous recommanderiez-vous? Non

Parfait !

Envoi très rapide. Il s'agissait de ma première commande et je n'hésiterai pas à vous commander d'autres produits. Merci pour les échantillons.

Dik in orde merci

Bedankt voor de vlugge en correcte bestelling, op alle vlakken ben ik tevreden ,enkel het systeem met de kortingscode is om te lachen. Daar begrijp ik niks van .MVG Eddy Celie

Site très bien fait et réactivité au rendez-vous.

Réactivité et professionalisme sont au rendez-vous, vaste choix de produits et livraison suivie et rapide.

Heel goed service Dankje

Heel goed service Dankje

Super service!

Altijd snelle en correcte levering. Goedkoper dan bij de eigen apotheek en met een kleine baby in huis is dat zeker mooi meegenomen! Het 'lage' aankoopbedrag voor gratis verzending is ook mooi meegenomen.

Zeer klantvriendelijke internetshop.

Door een foutje bij de bezorger was mijn pakketje niet aangekomen. Toen ik aan de bel trok bij Medibib is dat heel snel door hen hersteld. Nog bedankt voor deze klantvriendelijkheid.

Opmerlijk geweldige customer service!!!

Ik had VSL #3 besteld. De bestelling kwam niet tijdig aan. Ik heb meteen hen gecontacteerd via de chat en kreeg telkens meteen een vriendelijk en efficiënt antwoord. Er was iets misgelopen bij Bpost. Medibib stuurde mij opnieuw een pakje, in een speciaal koelzakje zodat het product goed bewaard bleef. Dit keer werd het verstuurd via Dpd en kreeg het de dag nadien aan. 2 weken later kreeg ik het eerste pakje alsnog aan wat bewijst dat Bpost in de fout is gegaan. Top service!

Enfin un site belge livrant en Belgique aussi vite que les sites étrangers !

Medibib heeft artikelen die nergens anders meer op voorraad waren en het was ook nog erg snel geleverd. Helemaal top!

Behulpzame, vriendelijke medewerkers

Er was iets misgegaan met de verzending waarna ik onmiddellijk een andere kreeg toegezonden, ook werden mijn e-mails hierover snel en goed beantwoord. Het bestelde was ook goed verpakt.

stipt en voordelig, perfecte service!

stipt en voordelig, perfecte service, en leuke attentie in het pakje!

Super et livraison rapide !

Encore merci à Medibib ! Livraison super rapide et produit super bien emballer ! 100000 mercis !