Levering vlad afspraat

keurig koel verpakt

De bestelling is correct, compleet en onbeschadigd geleverd op de vooraf vermelde tijd. Fijn dat er kort van te voren nog een mailtje komt met de tijd van aflevering.

Groots

besteld en de volgende dag in huis!!

gemakkelijk besteld betaald en geleverd goed gedaan

De goedkoopste en alles in orde gr guido

Très bien emballé et arrivage très rapide

Hautement recommandé. Expédition rapide et très bien emballée

livraison rapide et conforme à la commande

Produits commandés le lundi et livrés le mercredi en France. Très satisfaite . 2 produits prescrits par mon médecin. Pour le 3 ème suite à des témoignages, en espérant que les 3 m'apporteront satisfaction.

Keurig is alles geregeld

perfekt.professioneel

perfecte service. heel professioneel

rapide, réactif, attentif aux clients

Très satisfait de la réactivité et du soin donné à la relation avec le client.

Snel en precies geleverd en mooi verpakt

Perfect bezorgd

Commande en ligne et parfaite communication.

Bonjour, J'avais commandé des bandes de fixation Hartmann. Malheureusement,il n'en possédait pas assez pour honorer ma commande.A ce jour,ils m'ont remboursé de la différence. J'ai été prévenu par mail du manquement. Je vous remercie et je vous souhaite une bonne journée. Cordialement.

Correcte en snelle levering

Ruime keuze goede producten.

Heel tevreden!

Mijn eerste ervaring bij Medibib was voor herhaling vatbaar! Goede en snelle service. Met leuke kortingen.

Goede producten

Goede producten, snelle en correcte levering

Bij jullie vind ik mijn gading x

perfecte levering,

Great site!

Easy site to use, great prices and quick delivery! I will be ordering again in the future, definitely recommend!

zeer correct

Een hele correcte en super nette benadering via telefoon. Uiterst beleefd. Ik kan er niet meer van maken want het is echt gewoon zo, en ik kan er ook niet minder van maken want ze zijn erg professioneel zowel in kunde als in beleefdheid. Dank hiervoor team van Medibib.

Prima levering

Zoals beloofd op woensdag geleverd

Zeer tevreden!

Correcte en snelle levering. Gebruiksvriendelijke site. Prijs verhouding qualiteit & kwantiteit uitstekend.

Correcte afhandeling van mijn bestelling zoals het hoort !.

Ik heb de eerste keer een bestelling gedaan bij Medibib en alles verliep naar wens, zowel de betaling als de levering !!

Overzichtelijke website, groot assortiment. Makkelijk te bestellen en snelle levering.

Zeer gemakkelijk om on line te bestellen. Helemaal ok.

WELK PRODUCT HEB IK GEKOCHT ???

u vraagt mij de beoordeling van een product dat ik bij U aangeschaft zou hebben ....maar over wek product gaat het dan wel??

vlot

een niet voorradig supplement werd onmiddellijk terugbetaald