snelle levering,m prima producten, vriendelijke medewerkers kortom bestel hier je producten

goede prijs en snelle levering

goede prijs en snelle levering

Snelle service.

Fijne duidelijke website. Snelle levering

Zo snel zelden iets ontvangen. Perfecte informatie en “ just in time”! Zo als het hoort, doen wat je beloofd!!

Snelle levering aan een voordelige prijs!

Product vergeleken en de voordeligste prijs gevonden bij Medibib. Snelle en stipte levering, goede service.

correct

Alles in orde

OP de vermelde dag geleverd !

Fijn om hier te bestellen.

Goede service met de bestellingen.

Heel tevreden

Alles is perfect geregeld.

Razendsnel, niet te duur

Supersnel ontvangen in Nederland. Wond Zalf op aanraden van een Belgische vriendin.

snel en correct geleverd

volgende keer bestel ik opnieuw bij Medibib, scherpere prijzen voor zelfde producten

Correct geleverd, product uitstekend

Prix très compétitif.

Reçu rapidement ma commande dans un état impeccable,que demander de plus....

Correct, vlotte levering en ruime keuze

Positief, ga er zeker nog bestellen

Commande facile et livraison au top

Une deuxième livraison au top comme la 1ere, je recommande, et les produits recherchés sont dispo.

zeer snelle en correcte service

Reeds enkele keren gebruikt gemaakt van jullie site. Keer op keer ben ik zeer tevreden over jullie service: snel, correct en zeer duidelijke communicatie ivm de levering.

Délai de livraison respecté et produits conformes

J'ai commandé des probiotiques que j'achetais préalablement à la pharmacie. Non seulement ils sont moins chers, j'ai reçu gratuitement un shaker de la marque pour mélanger parfaitement la poudre à l'eau, ce que je n'ai jamais eu pour les 4 ou 5 boîtes précédentes en pharmacie. Le délai de livraison annoncé a été respecté.

Super apotheek

Snelle correcte levering, top!!

Interessante prijzen en supersnelle levering

Meer heeft men niet nodig. Doe zo voort!

Parfait

Très satisfaite ! Service parfait !

Super snelle levering, zeer net en betrouwbaar, reële prijzen!

Ik raad Medibib van harte aan. Super snelle levering en zeer net en betrouwbaar bedrijf met reële prijzen voor de artikelen.

Woord houden

Mijn bestelling was op tijd dat vindt ik prachtig gr. Jose

supersnel en goedkoop

super

super web shop

bestelling geplaatst en snel geleverd.

Très bien accueilli et pommade à la hauteur de notre attente

Nous avons été très bien informé et notre commande nous est bien arrivée.