Tous les produits cherchés se trouvent dans cette pharmacie

Bien apprécié que tous les produits que je cherchais (homéopathie) se trouvaient sur leur site, contrairement à d'autres sites où certains produits sont en rupture de stock. Commande aisée avec l'usage du Bankcontact, pas besoin de visa. Reçu le colis soigné très rapidement.

Gemakkelijk om te bestellen

Overzichtelijke website is redelijk snel geleverd ondanks the lock down waarvoor dank

Vlot en correct

Heel tevreden, ging vlot en correct

het was prima

super

Snelle verzorgde levering.

Een aanrader. Zal zeker volgende keer als ik iets nodig heb een kijkje nemen op de site.

correct op alle gebied

correct op alle gebied

heel goed, uitstekende service

als eerste contact, prima, ongedwongen en zonder meer heel goed

Snelle levering. Duidelijke webshop

Snel en met veel zorg afgehandeld

Mijn bestelling werd snel en met veel zorg afgehandeld.

livraison conforme et rapide

satisfait

Snelle levering ondanks Corona echter...

Helaas is de houdbaarheidsdatum van de geleverde 11 broden erg krap. De terugbetaling van 1 niet geleverd brood verliep automatisch en erg snel. Verder alles volgens verwachting

Snel, groot gamma

Betrouwbaar, snelle levering

J'avais essayé de commander du cartilaton ailleurs mais sans succès.

J'ai envoyé ma commande le jeudi en début d'après-midi et je l'ai reçue 24h plus tard. De plus, j'avais été avertie par mail qu'elle arriverait entre 13h30 et 14h30.

We bestelden fopspeentjes voor onze zoon. We kregen hiervoor een mail aan met De vraag welke kleur we prefereerden. 👏 De zending was snel onderweg, ook in deze coronatijden.

Zeer klantvriendelijk - absoluut aan te bevelen

Ik had dringend een aantal producten nodig. Via de telefoon gebeld om zeker te zijn dat alles in stock was en zeer vriendelijk te woord gestaan. Tot tweemaal toe teruggebeld om nog iets te laten toevoegen zonder extra leveringskosten en dit werd zeer vlot geregeld. Het pakket ging ook nog diezelfde avond naar de koerier. Deze apotheek is in Brussel gelegen en je kan er zowel in het Nederlands of Frans terecht. Hier bestel ik zeker nog...

Eerlijk en correcte afhandeling - zeer gunstige prijs - heerlijk

Ja, het beloofde artikel was zeer gunstig in prijs, correctie afhandeling ondanks corona-tijd, (waren wel op de hoogte van eventuele vertraging bij distributie-hal. Goede en stevige verpakking. Dank jullie!

Zowel eenvoudig in online bestellen als topservice bij levering en na verkoop!!

Netjes op de hoogte gehouden qua levering..

Duidelijke site..overzichtelijk

Prima, netjes afgeleverd

Prima netjes afgeleverd

zeer snel verzonden

dpd leverde af bij de buren zonder notificatie bij ons track and trace werkte niet goed desondanks binnen 1 dag afgeleverd

Commande incomplète

Première commande via ce site car il était le seul à proposer en stock un produit que je recherchais (et qui n'était plus disponible sur tous les autres sites). A la réception du colis, je constate que ce produit fait défaut et on me promet de le rembourser. Mais je soupçonne le site de n'avoir pas annoncé tout de suite la rupture de stock afin la commande d'autres produits se fasse quand même, ce qui a été le cas.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Diens is zeker, in deze moeilijke tijden, optimaal en correct.

Scherpe prijs aan een snelle verzending

2de bestelling terug een dikke duim

zeer tevreden

alles zeer vlot verlopen

Snel afgewikkeld en geleverd !

Goed geregeld.