Tevreden klant en met een aangename ervaring

Ik ben beduidend goed geholpen. Deskundig en zorgzaam personeel. Zeer tevreden met het resultaat.

Goede begeleiding

3 weken geleden de haartransplantatie ondergaan (3600 grafts) en ben vanaf het eerste gesprek goed begeleid en geïnformeerd over de transplantatie. Ze zijn Altijd bereikbaar via zowel telefoon als whatsapp en heel klantvriendelijk. Ben erg benieuwd naar het eindresultaat!

Zeer aan te raden

The place to be voor een harttransplantatie. Goed advies en meedenkend. Complimenten aan de medische professionals voor een deskundige transplantatie.

Vakkundig en prima vriendelijk team

je hoeft niet meer naar turkije betaalbaar eerste class service en gevenste resultaat.in Nederland wat Wil je meer?

Goeie ervaring

Alles gaat goed , ik word meestal snel geholpen

Erg vriendelijk, behulpzaam en belangrijkst effectief!

Amela heeft ons heel goed ontvangen en de behandeling zelf is ook erg goed verlopen. Professioneel en erg vriendelijk. Het uiteindelijke resultaat ben ik uitermate tevreden over. Overall een 10 dus!

Super vriendelijk en zorgzaam personeel en de pijn tijdens/na de behandeling is me erg meegevallen

Erg vriendelijk, zorgzaam en capabel personeel! Hier weet men echt wat ze doen! De behandeling duurde erg lang, maar was niet/nauwelijks pijnlijk. Het aantal grafts was echt super voor 1 sessie: 4200! Ik ben nu al blij met het resultaat (na 3 dagen)!

Aardige mensen met veel kennis en behulpzaam. Aanrader

Ik zou het iedereen aanraden ik ben nu 4 maanden veder en zeer tevreden

Aangenaam verast!!

Ik heb er geen woorden voor, van de eerste tot de laatste persoon vriendelijk super hygiënisch. Echt een aanrader, ik heb zoveel jaren gewacht, door angst voor de ingreep. Maar op een dag was het geklaard.

Goede ervaring om mee te maken

Eerst zien dan geloven. Resultaat nog niet echt zichtbaar.

Tot nu toe tevreden maar eerst resultaat afwachten dan eind oordeel velen.

Professioneel en vriendelijk behandeld.

Het begint bij de intake sessie, hierbij ben ik met alle geduld en kennis te woord gestaan. Hierdoor kreeg ik gelijk een goed gevoel. Een goed en mooi gebouw. Kortom een plek om je prettig bij te voelen. De behandeling zelf (haartransplantatie) verliep ook goed. Door alle mensen uit het team die met mij te maken hebben gehad werd ik goed begeleid. Het was een lange behandeling, ongeveer 7,5 uur. Maar dit was nodig omdat ik 4000 grafts nodig had. Zelfs in zo een lange tijd heb ik me respectvol en professioneel behandeld gevoeld.

Professioneel en vriendelijk!

Ik werd vooraf zeer goed geïnformeerd. De communicatie vooraf met de contactpersoon verliep steeds heel vlot. De ingreep zelf duurde bijna een volledige dag en was niet echt prettig en soms ook wel pijnlijk. De nazorg is prima! Ik werd zelfs enkele malen getelefoneerd om te vragen hoe ik het stelde en om de aandachtspunten voor nazorg nog eens extra te overlopen. Het hele team was vriendelijk en behulpzaam. Nu afwachten op het uiteindelijke resultaat! Maar ik heb er vertrouwen in dat dat goed gaat komen!

Het was een leuke ervaring om te mogen meemaken. Ben zeer tevreden met het behandeling de wassing ging ook super goed. En nu het eind resultaat afwachten.

Uitstekend, duidelijk en zeer vriendelijk!!

Ben heel goed ontvangen en alles was duidelijk uitgelegd. Op de dag van behandeling overal duidelijk bij vermeld wat er gedaan werd en al het personeel super vriendelijk.. Echt een aanrader..

Professioneel, mooi resultaat

Prima behandeling, professionele arts. Wel pijnlijk soms tijdens de behandeling. De dagen erna geen last gehad van pijn of jeuk. Tip: maak een stappenplan voor de nazorg van dag tot dag. Er wordt heel veel informatie verteld over wat wel en niet mag en moet, dat is lastig allemaal te onthouden.

Vriendelijke en kundige behandeling

Het is een ingrijpende ingreep die bij mij de hele dag duurde. Aan het einde van de dag zie je al hoe mooi je haarlijn gaat worden. Het koste mij moeite om zo lang op een behandeltafel stil te liggen. Het is geen prettige behandeling, soms pijnlijk maar het gaat uiteindelijk om het resultaat. Benieuwd hoe het eruit ziet over een paar maanden.

Het was perfecht

Ik heb weinig tot geen pijn gehad bij de behandeling en hoop zo snel mogelijk resultaat te zien!

Betrouwbaar en resultaat gericht !

Zeer goede zorg en begeleiding. Professioneel maatwerk en uitstekende resultaten. Perfecte nazorg.

Al mijn onzekerheid is weggenomen

Mijn ervaring bij Hairtime Istanbul heb ik als zeer prettig ervaren. Ik was onzeker over mijn kaalheid en haaruitval. Ik ben op de juiste manier geadviseerd en de medewerkers hebben mijn onzekerheid tijdens de ingreep en ook erna weggenomen. Je zou haast zeggen dat je een persoonlijke band met de medewerkers krijgt. Ze denken echt met je mee om het resultaat zo goed en mooi mogelijk te maken. Dat is heel geruststellend. Ik ben heel benieuwd naar het verdere herstel!

Top service en behandeling!

Ik ben heel goed geadviseerd bij HairtimeIstanbul. Alles is boven mijn verwachtingen. De hairtechnician heeft veel ervaring en dit is te merken. Ik adviseer iedereen hier te komen. Eindelijk hoef ik geen pet meer op!

zeer tevreden, personeel is erg vriendelijk.

Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam, helemaal tijdens de behandeling. De dag na de behandeling is er gebeld door de kliniek om te vragen of alles in orde is. Verder is na 3 dagen het haar gewassen en beoordeeld in de kliniek, dit is fijn doordat een specialist het resultaat kan bekijken en beoordelen. Kortom, een fijne ervaring met de kliniek.

Professioneel, eerlijke consult en openheid van zaken.

Mijn ervaring tot nu toe is zeer goed. Altijd goed behandeld en goede informatie gekregen. De nabehandeling is ook goed verlopen. Zeker een aanrader voor iedereen die voor een eerlijke prijs behandeld wilt worden.

Geweldige kliniek!

Dit is een professionele kliniek die weet wat ze doen. Het team die de behandeling uitvoert was deskundig en geduldig. Kan iedereen aanraden om naar deze kliniek te gaan.

Meerwedesingel 54

2993 GP Barendrecht

Over Hairtimeistanbul.com

Gespecialiseerd in FUE Saffier haartransplantatie's in Nederland en Turkije. Daarnaast voeren wij ook PRP en Meso behandelingen uit om het haar te verbeteren. We zijn sinds kort ook gespecialiseerd in cosmetische behandelingen zoals, botox, fillers en PDO draadlift!