Goede behandeling met uitstekende nazorg

Ik heb een haartransplantatie ondergaan bij Hairtime Istanbul. Ik werd daarbij zeer kundig en professioneel voorbereid. Er werd me stap voor stap verteld wat er ging gebeuren. Verder verliep ook de behandeling zorgvuldig en ben tevreden met het resultaat. Zeker aan te raden!

Heel erg goed

Ben zeer tevreden over jullie

Tot nu toe ben ik blij met de resultaat.

Ik ben goed geholpen en tot nu toe ben ik blij met de resultaat iedereen heeft hier goed kennis van het vak het is een aanrader.

Goede team, nazorg ook super goed!

Top service vriendelijke dokters

Het was een top operatie ben heel erg tevreden met kortom een pijnloze operatie ben heel erg blij

S..

Mocht u van plan zijn om harttransplantatie te willen doen, dan is de hairtimeistanbul aanrader. Zeer vriendelijk en professioneel personeel en goede nazorg. Nu wachten op de boshaar

Dit is mijn 2e ingreep geweest (eerder ergens anders behandeld), van het begin is alles al een heel andere ervaring geweest. Ontvangst was heel professioneel en werd goed van alle informatie voorzien (dank je wel Amelia!), team was van begin tot eind super, heel netjes, professioneel, hygienisch, allemaal belangrijke punten. Ik heb heel erg met ze kunnen lachen ook, waardoor ik heel ontspannen was tijdens de ingreep (bijna vergeten dat ik een operatie onderging). Wassing werd top uitgevoerd, werd goed begeleid in mijn herstel periode. Inmiddels een aantal controles gehad bij dit topbedrijf om mijn vooruitgang te bekijken. Moet zeggen dat ik al ZEER tevreden ben met het geboekte resultaat tot nu en nog komen er stoppels door. Ik kan niet anders dan lovend praten over de gang van zaken. Het voelt vertrouwt, het voelt huiselijk, maar er is zeker ook een professionaliteit aanwezig. Dank jullie wel!

Uitstekende service

Bij binnenkomst uitstekend ontvangen. Operatie is goed gegaan. Mijn complimenten ✔️

Zeer goed! Alles is perfect verlopen. Nabehandeling gaat ook zeer goed je kan altijd met vragen bij ze terecht

Zeer tevreden en dankbaar

De zusters hielden rekening met de pijn tijdens de operatie en gaven duidelijke instructies. Na de operatie kan je makkelijk iemand bereiken voor vragen en altijd langs komen voor controles. Ik ben erg dankbaar deze stap te hebben genomen!

Beste keus

Beste keus gemaakt, heb lang getwijfeld om een haartransplantatie te doen. Verschillende klinieken bezocht, heel veel onderzoek gedaan. Uiteindelijk kwam ik bij hair time terecht. Het voelde meteen goed. Gesprek gehad met Amela, zij heeft mij meteen op mijn gemak gesteld. Ik had er een goed gevoel bij, uitleg was helemaal top, al mijn twijfel werd weggenomen. 4 maanden verder nu en ik moet zeggen geen moment twijfel gehad. Top team tijdens mijn behandeling gehad. Dank jullie wel dames!

Goede behandeling

Ik heb in Juni een FUE Saffier haartransplantatie laten uitvoeren. Mijn ervaring is erg positief, bij het intake gesprek wordt het hele traject uitgezet en doorgenomen. De behandeling is mij meegevallen en wordt uitgevoerd door ervaren en vriendelijke mensen, de nazorg vergt wel tijd maar ook daarin de begeleiding goed. Nu het uiteindelijke resultaat afwachten.

Uitstekende service

2 weken geleden een haartransplantatie laten uitvoeren voor een scherpe prijs. De service die geboden werd was heel erg goed. Wordt duidelijk uitgelegd hoe alles in zijn werk gaat. Daarnaast ziet de kliniek er ook netjes en schoon eruit. Nazorg is tot nu toe ook prima in orde. Nu hopen dat de transplantatie aanslaat bij mij.

TOP

Zeer tevreden over het resultaat en goeie service! Zeker een aanrader!

Super goede begeleiding en zeer vriendelijk.

Ben heel goed opgevangen en bereidt naar de behandeling toe. Tot zo ver 2 weken later ben ik zeer tevreden en blij met het resultaat.

Ben zeer zeer te vrede over mijn behandeling 100procent als iemand wil graag haartransplantatie doen niet twijfelen gewoon doen in hairtimeinstanbul zeer goeie personeel ik ben dikke te vrede ben top behandeld zeker ok door mijn eigen contactpersoon dag was mijn droom super en erg bedankt hairtime istanbul ben zeer trots op jullie en heel mooi bedrijf zelf zeker geef ik jullie 10 sterren

Deskundig haarkliniek:Hairtime Istanbul

Hairtime Instanbul: Tijdens onze intake hebben we informatie gekregen over het bedrijf, waar zij voor staan, wat hen kenmerkt in vergelijking tot de andere klinieken en heeft Kerim informatie gegeven over de transplantatie. Er was genoeg ruimte voor al onze vragen. Een betrouwbaar bedrijf waar het gelukkig nog om de medische kant gaat, zij zijn niet door geslagen naar de commerciële zijde. De wijze waarop de 3800 grafts zijn getransplanteerd is uitermate vakkundig gedaan. Het behandelteam bestond uit deskundige Turkse artsen. Er is goed rekening gehouden met mijn wensen. Zo is de haarlijn mooi aangebracht en de gelijkmatigheid waarmee de grafts uiteindelijk over de transplantatiezone zijn verdeeld ziet er ook prima uit. Tevens ziet het donorgedeelte er goed uit en herstelt het zich snel. Na de transplantatie hebben we contact gehad met onze contactpersoon Amella. Ook buiten werktijd maakte ze nog tijd vrij om onze vragen te beantwoorden en stelde ze ons gerust. Kortom, wat een stuk levenswerk voor wonderen kan verrichten! •}{J.Habibi

Was een goede ervaring

Fijne kliniek

Zeer betrouwbaar en vertrouwelijk.

Vanaf de eerste dag meteen goed en duidelijk op de hoogte gebracht van de hele procedure. Bij vragen wordt er meteen gereageerd. De behandeling was uitstekend en de nazorg is ook perfect.

Very nice

I was glad to have all informations concernant the hair transplantations and the procedure . Professional crew . Surgery well done . Doing PRP Plasma .

Uitstekende zorg!

In het begin was ik nogal sceptisch over de PRP-behandeling, maar na de consult was alles duidelijk. Voornamelijk de zorg tijdens en na de behandelingen waren erg fijn!

Goede ontvangst

Top! Top!Top!

Niet nadenken en gewoon doen! Lekker makkelijk in Nederland met hoge slagingspercentage! Heel vriendelijke en zorgzame personeel. Dit raad ik echt iedereen aan. Hartelijk dank voor jullie hulp! Tot over 3 maanden PRP ook genomen!!!

Zeer vriendelijk personeel ,kundig professioneel

Eerst nog een beetje nerveus , maar bij binnenkomst wordt je meteen gerust gesteld en goed begeleid Nemen de tijd voor je en alles goed uitgelegd

Goede en realistisch

Hairtime instanbul is een fijn en eerlijk bedrijf. Ze nemen ruim de tijd en geven goed advies. Wat mij het meest aansprak is dat ze realistisch en eerlijk zijn. Ze adviseren wat het best bij je past en en leggen dit goed uit. De operatie ging goed en de nazorg is top. Je kan met al je vragen terecht en er wordt snel gereageerd. Dat geeft een goed gevoel. Kerim was een goed aanspreek en heeft mij goed door het proces begeleid. Top ervaring

Meerwedesingel 54

2993 GP Barendrecht

Over Hairtimeistanbul.com

Gespecialiseerd in FUE Saffier haartransplantatie's in Nederland en Turkije. Daarnaast voeren wij ook PRP en Meso behandelingen uit om het haar te verbeteren. We zijn sinds kort ook gespecialiseerd in cosmetische behandelingen zoals, botox, fillers en PDO draadlift!