Goede behandeling

Ik heb heel goede resultaat gekregen na de behandeling hier top resultaat

Zeer onder de indruk van deze prachtige team.

Zeer onder de indruk van deze prachtige team. Dr Hosseini, Cagla, Merve, Azra, etc etc etc ...

niet verwacht

ben afgelopen maandag geholpen aan mijn haar transplantatie en ondanks een lange duur van dik 11 uur heb ze het maximale kunnen plaatsen en gelukkig zijn ze ook aangeslagen. en ziet alles er nu na 2, 5 dag goed uit, verder goede uitleg en nazorg en hoop binnen paar maanden lekker te genieten van me aankomend haar

Top kliniek

Ik ben heel goed geholpen, goed advies, Ik wil graag haartransplantatie, maar Mij is geadviseerd voor een prp. De consult was eerlijk en goed!

Prima behandeling

De weken/maanden voor de behandeling veel contact gehad met mijn contact persoon van Hairtimeistanbul. Deze heeft mij perfect geholpen. Op iedere vraag was er snel en duidelijk antwoord, dat gaf mij fijn en vertrouw gevoel. De behandeldag zelf is ook prima verlopen. Ik werd in ochtend heel vriendelijk ontvangen. Daar hebben ze mij nogmaals alle informatie gegeven die ik nodig had en heb ik de kans gekregen om vragen te stellen. Vervolgens ben ik behandeld en ook dit is allemaal prima verlopen. De pijn viel mij heel erg mee. Ook het eten tussendoor was prima verzorgd. Kort samengevat een prima behandeling!! Van mijn kant dus ook zeker een aanrader! Nu is het wachten op het resultaat.

Verwachtingen ingelost

Hairtime instanbul was me aangeraden door een kennis. En net zoals zijn ervaring was de mijne erg positief. Het team heeft erg geduldig de taak tot een goed einde gebracht en ik hoop nu op een even goed eindresultaat!

Heel tevreden

3 weken geleden haartransplantatie laten doen. Ben ik heel tevreden. Personeel was vriendelijk en professioneel. Je woordt ook goed begeleid in de nazorging. Nu het is even wachten en ik ben heel benieuwd!

Alles was prima verlopen

Alles ging zoals met moest gaan, harstikke vriendelijke en zorgzame medewerkers, hele goede nazorg, kortom prima ervaring.

Ik ben goed geholpen en alles is goed uitgelegd en de resultaat is ook goed.

Heel goed gedaan!

Nuri heeft mij goed geholpen, en zijn enthousiasme geeft mij ook een positieve energie en vertrouwen. Aardige gozer en een toppertje :) het ziet er allemaal goed uit.

Prima ervaring

Ze hebben me goed geïnformeerd, en ben goed opgevangen.. De operatie zelf is een lange zit, maar je krijgt een pauze met lunch.. Al met al is het me goed bevallen.. Nu afwachten hoe het resultaat gaat zijn..!

Proffessioneel en grondig. Zeer behulpzaam en altijd bereikbaar

Resultaat tot zover geslaagd

De haarzakjes eruit halen ging pijnloos. In de middag de haarzakjes erin zetten ging wel met enige pijn. Achteraf ben ik toch erg blij dat ik het heb laten doen.

Goede service!

Medewerkers van Hairtime Istanbul zijn goede mensen. Ze doen hun best om mensen zo goed mogelijk te helpen. Ik raad iedereen aan om bij Hairtime Istanbul haartransplantatie te laten doen

Fantastische en wonderbaarlijke ervaring meegemaakt bij Hairtime Istanbul !!

Beste allen, Ik heb recent een haartransplantatie laten uitvoeren bij HAIRTIME Istanbul in Capelle aan de IJssel. Heb nog nooit zo een professionaliteit en precisiewerk gezien, zoals bij de specialisten van dit kliniek. De specialisten van HAIRTIME Istanbul hebben mij op mijn wenken bediend en mijn gemoedstoestand was tijdens de gehele operatie erg aangenaam en rustig. Ik raad iedereen aan om zeker voor dit kliniek te kiezen als ze er weer jong en levendig willen uitzien. Dit is naar waarheid geschreven. Met vriendelijke groeten Jamal H.

Ik Ben goed behandeld Er waren natuurlijk dingen wat ik niet had verwacht of op gerekend! Maar na aanleiding van behandeling en informatie is alles perfect gelopen!

Ik ben goed geholpen en goede service en goede na zorg

Goed geholpen en goede uitleg

Na mijn eerste consult gesprek bij Kerim en Ameyla en zeer goede uitleg heb ik besloten om de haarbehandeling te nemen. Op de dag van de behandeling ben ik goed ontvangen en is mijn haar eerst kaalgeschoren. Vervolgens is de operatie begonnen, deze bestond uit 2 dagdelen. Het eerste dagdeel bestond uit het verwijderen van haarzakjes uit mijn donorgebied, na de verdoving was dit geheel pijnloos. Tussen de middag wat ontbeten Na het ontbijt is de transplantatie begonnen, ook dit was geheel pijnloos. Na 3 dagen ben ik langsgeweest voor mijn eerste haarwassing en heb wederom goede uitleg gekregen over het behandelen van mijn haar. Ik wil de team Hairtime Istanbul bedanken voor de goede uitleg en wacht op een mooie uitkomst van mijn haren.

Geweldige kliniek met enorm ervaren mensen

Lang getwijfeld over een Haartransplantatie, maar na een telefoongesprek met Kerim heb ik de knoop doorgehakt en ervoor gekozen om voor een Haartransplantatie te gaan. Achteraf ben ik zo blij dat ik het heb gedaan. Echt een geweldige kliniek met enorm gespecialiseerde mensen. Van tevoren ben ik goed ingelicht over wat er allemaal zou gebeuren. Daarna zijn we rustig het proces ingegaan. Alles was helemaal duidelijk. Operatie is ook geweldig gegaan. Zeer blij met het voorlopige resultaat, en het zal alleen maar beter worden! Heel dankbaar voor de goede handeling en erg tevreden op de manier van hoe het gegaan is. Deze kliniek is zeker een aanrader!! Het kost je slechts enkele uren van je leven, maar het resultaat is levenslang!

Goede begeleiding

4 weken geleden de haartransplantatie ondergaan en ben vanaf het eerste gesprek goed begeleid . Perfecte nazorg . Ben erg benieuwd naar het resultaat .

Heel goed behandeld, professioneel en persoonlijke zorg en aandacht.

Zeer vriendelijk! En heel goed uitgelegd.

Zeer vriendelijk ontvangen alles tot op de puntjes uitgelegd.

Zeer professioneel

Alles wordt rustig en goed uitgelegd.

Uitstekende service, super behulpzaam en duidelijk!

Super behulpzame mensen! Rustig en duidelijk hartelijk bedankt ik zit nu op 3 maanden en het begint rustig aan te groeien hairtime instanbul is zeker aan te raden!

Meerwedesingel 54

2993 GP Barendrecht

Over Hairtimeistanbul.com

Gespecialiseerd in FUE Saffier haartransplantatie's in Nederland en Turkije. Daarnaast voeren wij ook PRP en Meso behandelingen uit om het haar te verbeteren. We zijn sinds kort ook gespecialiseerd in cosmetische behandelingen zoals, botox, fillers en PDO draadlift!