Laden reviews...
52 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen vooral de snelle levering, duidelijke informatie en vriendelijke service. De prijs-kwaliteitverhouding en de kwaliteit van de producten worden regelmatig genoemd. Het bestel- en leveringsproces verloopt grotendeels vlot en betrouwbaar. Een enkele review wijst op kleine verbeterpunten bij specifieke bestellingen.
Snelle response en dito levering. Energyguard noppenfolie prima product!
5 July 2026
Ronald
Maarssen
Precies wat ik verwacht als ik zoiets koop? Gewoon goede kwaliteit en netjes verpakt en geleverd. Extra goed: na mijn bestelling op maandag werd ik nog even gebeld met een bevestiging van de levering op woensdag. Dat voelt goed.
1 July 2026
Bram
Oldebroek
Mijn dekzeil voor het zwembad past perfect en heeft een mooie lichte kleur. Mooie extra’s zoals afschermhoes voor langere levensduur. Levering was iets vertraagd maar wel netjes geleverd.
30 June 2026
Harry
Hoensbroek
We hebben een zeil op maat besteld voor ons zwembad met Romeinse trap. Maten kloppen precies en prijs is prima.
29 June 2026
Helmie
Landhorst
Zeer behulpzame en deskundige medewerker en snelle verzending van het gewenste artikel. Enkele jaren geleden hadden we bij dit bedrijf dezelfde goede ervaring!
24 June 2026
Ilona
Peel en Maas
Mijn eerste bestelling liep prima en voldoet aan alle verwachtingen. Was nog een eenvoudig 900 grams dekzeil zonder zomen en ringen, maar ik overweeg nu wel een wat complexere bestelling te doen binnenkort.
21 June 2026
Jos
Gouda
Ik had graag de afstand gemeten van hartring tot rand dekzeil
20 June 2026
Theo
Duiven
In samenspraak met Peter na het doorgeven van de maatvoeringen van het best wel lastige gevormde zwembad een mooi zomer dekzeil gemaakt. Ziet er top uit!
16 June 2026
Dave
Hilversum
10 June 2026
Maarten
Tilburg
Goede service van dekzeilenshop door er bij dpd achteraan te gaan. De dikte van het zeil was wellicht iets dunner dan verwacht, maar het voldoet.
4 June 2026
Dave
Beek
Snel maatwerk geleverd na persoonlijk contact meedenken en leveren binnen termijn De prijs is stevig vandaar een 8 ipv 10
31 May 2026
Luuk
Heerde
bestelling van zwembadafdekking is zeer eenvoudig en soepel verlopen. levering zoals aangegeven binnen 2 weken. bij levering ontbraken de drijvers, maar na een vriendelijke e-mail zijn deze meteen nagezonden. en 2 dagen later had ze in huis. Dit is oprecht goede service en tot nu toe zoals ik zelf kan beoordelen ook van zeer goede stevige kwaliteit. een oprecht tevreden klant, dus....
21 May 2026
pieter
Mook
Fijn geholpen bij het maken van de juiste keuzes over materiaal en afmetingen.
15 May 2026
Jasper
Stevensweert
Ik wilde graag snel een stuk waterdicht PVC hebben in een leuke kleur en ik kwam uit bij dekzeilenshop. Voor een goede prijs heb ik heel snel m'n zeil gekregen, zelfs op een rol, terwijl ik aangevinkt had dat het gevouwen mocht worden.
Transporter
12 May 2026
Jelte
Utrecht
Snelle levering van ons op maat gemaakte zwembad afdekking. Perfect gemaakt en binnen 2 weken geleverd. Wij zijn super tevreden.
10 May 2026
Ger
Roden
Goede communicatie over het product Maten navragen voor een juist product Goede service Snelle levering
8 May 2026
Peter
Amersfoort
Was snel en top geregeld , prijs kwaliteit perfect
2 May 2026
Corné
Etten-leur
Alles zoals afgesproken.
30 April 2026
Eric
Montfort
Net contact gehad naar een verkeerde bestelling van mij zelf Dus prima service
27 April 2026
John
Den Haag
Netjes en snel geholpen. Een mooi afdekzeil conform specificaties.
26 April 2026
Rob
Rosmalen
Na bestelling geplaatst. Zeer snelle levering, binnen de vastgestelde tijd geleverd.
28 March 2026
Hans
Dorst
De door mij opgegeven aangepaste maat voering levert een perfecte oplossing voor mijn gewenste situatie.
27 March 2026
Johannes
Valthe
Alles correct geleverd. Prima service.
23 March 2026
Snel en goede service
7 February 2026
Benny
Terneuzen
Dekzeilenshop.be is de webshop van Zeilmakerij Antonsen Bvba in Antwerpen.
Al sinds de oprichting in 1902 heeft Antonsen zich volledig toegelegd op de verwerking van kunststof textiel. Destijds was de productie en herstelling van canvas zakken en dekzeilen de belangrijkste activiteit, maar inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevende producent van allerlei dekzeilen en ander maatwerk in de Benelux.
In onze eigen zeilmakerij beschikken wij over de modernste machines en productietechnieken waarmee wij een breed assortiment afdekzeilen, hoezen, spandoeken, afscheidingszeilen, vijverzeilen en zwembadafdekkingen op maat kunnen maken.
Daarnaast verkopen wij ook handelsproducten zoals: lichtgewicht PE dekzeilen, steigerweefsel, spanrubbers en andere zeilmakerij producten voor zowel industrie als particulier.
Dankzij onze compacte en flexibele organisatie profiteert u van:
advies en service
ruime keuze aan materialen