Laden reviews...
51 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen vooral de snelle levering, duidelijke informatie en vriendelijke service. De prijs-kwaliteitverhouding en de kwaliteit van de producten worden regelmatig genoemd. Het bestel- en leveringsproces verloopt grotendeels vlot en betrouwbaar. Een enkele review wijst op kleine verbeterpunten bij specifieke bestellingen.
Netjes en snel geholpen. Een mooi afdekzeil conform specificaties.
26 April 2026
Rob
Rosmalen
Na bestelling geplaatst. Zeer snelle levering, binnen de vastgestelde tijd geleverd.
28 March 2026
Hans
Dorst
De door mij opgegeven aangepaste maat voering levert een perfecte oplossing voor mijn gewenste situatie.
27 March 2026
Johannes
Valthe
Alles correct geleverd. Prima service.
23 March 2026
Alles goed
6 February 2026
Minicamping QKLQ
Angeren
Vragen worden snel beantwoord, levering gaat goed en spoedig en kwaliteit is top
1 February 2026
Edwin
Eindhoven
Goede ervaring gehad qua communicatie en levering was snel Zal dit bedrijf zeker aanraden
14 January 2026
Reinand
Rhenen
Snel, meedenkend, aardig en efficiënt. Mijn complimenten.
25 December 2025
José
Alphen aan den Rijn
Goed meegedacht
22 December 2025
Marc
Hollandscheveld
Ben zeer tevreden over de aan mij verstrekte informatie en de gehele procedure van bestelling tot en met de levering. Het geleverde product werd keurig, onbeschadigd afgeleverd. Het geleverde voldeed geheel aan mijn verwachting.
21 December 2025
Arie
Westerbork
Goed samen werken
16 December 2025
Nico
Waal
Ik had een hoes voor mijn draaibank nodig, omdat deze in mijn las werkplaats staat. Gekozen voor de brandvertragende hoes/ het las scherm materiaal. Fijn opgebeld, om zeker zijn dat de maten en wensen kloppen. Het personeel is helpt goed en is vriendelijk. Echt nog een fijn bedrijf, waarbij de klant op de 1ste plaats staat.
7 December 2025
Bas vd Meij
Geulle Limburg(NL)
Snel, prima verpakt
6 December 2025
JA
Uden
Ik heb tot op heden nog niets ontvangen
28 October 2025
Dirk
Oosterwolde
Even wat gedoe door BTW nummer. Uiteindelijk heeft Eric fantastisch geholpen en meegedacht.
28 October 2025
Jan-Paul
Menaam
Zeer snelle levering
11 October 2025
Fred
Hillegom
Online een op maat gemaakt dekzeil besteld. Alles volgens afspraak geleverd.
2 October 2025
Herbert
Leusden (NL)
Vlotte reactie op mijn offerte aanvraag en snelle levering. Bestelde afdekzeil voor mijn tuinbank past goed en de kwaliteit lijkt ook prima. Ik ben nu benieuwd hoe het de Hollandse winter gaat doostaan.
25 September 2025
Lex
Havelte
Het artikel was zeer snel verzonden. Het artikel zelf kon weinig aan fout gaan. Waren 4 vloerankers voor het zeil.
21 September 2025
P
Brabant
Zwembad afdekking besteld goed advies gehad en snel verzonden transporteur was dag te laat maar netjes geïnformeerd door verkoper
19 September 2025
Theo
Oss
Duidelijke informatie en offerte gekregen van Eric. Een schets, zodat we wisten wat te verwachten. Snelle levering en goede kwaliteit/prijs verhouding. We hebben het raamzeil nu een kleine week hangen bij de overkapping en zijn erg tevreden.
10 September 2025
Jasper
Waalwijk, NL
Ik moet al een reactie geven voordat ik de bestelling binnen heb.
Beveelt niet aan
8 September 2025
Ed
overdinkel
Als afgesproken
31 August 2025
Marcel
Houten
Dekzeilenshop.be is de webshop van Zeilmakerij Antonsen Bvba in Antwerpen.
Al sinds de oprichting in 1902 heeft Antonsen zich volledig toegelegd op de verwerking van kunststof textiel. Destijds was de productie en herstelling van canvas zakken en dekzeilen de belangrijkste activiteit, maar inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevende producent van allerlei dekzeilen en ander maatwerk in de Benelux.
In onze eigen zeilmakerij beschikken wij over de modernste machines en productietechnieken waarmee wij een breed assortiment afdekzeilen, hoezen, spandoeken, afscheidingszeilen, vijverzeilen en zwembadafdekkingen op maat kunnen maken.
Daarnaast verkopen wij ook handelsproducten zoals: lichtgewicht PE dekzeilen, steigerweefsel, spanrubbers en andere zeilmakerij producten voor zowel industrie als particulier.
Dankzij onze compacte en flexibele organisatie profiteert u van:
advies en service
ruime keuze aan materialen