correct en snel

Denken goed mee. En snel volgens afspraak geleverd.

professioneel advies

De advisering was zeer oprecht en deskundig. IK heb precies wat ik nodig heb

• Transporteur N.v.t.

Juiste advies, en snel in reageren

Laagdrempelig, en correct in het geen ze zeggen.

Heel erg goed

Zeer snelle levering

Prima producten

Dekzeil voor zwembad en oprolsysteem besteld. Binnen de aangegeven tijd gemaakt ( dekzeil ) het enige minpuntje was dat ik geen T&T code had ontvangen. Ik zou gebeld worden wanneer het afgeleverd zou worden maar dat is helaas niet gebeurd. Gelukkig was ik thuis op dat moment. Verder super kwaliteit en heel mooi afgewerkt.

• Transporteur

keurig dekzeil, goede uitleg om te bestellen op de juiste maat

Alles goed geregeld, op tijd, juiste maat etc. Enige minpuntje dat de transporteur niet gebeld had voor het afleveren maar gelukkig was ik thuis.

• Transporteur

top, alles conform afspraak.

Alles is volgens afspraak gegaan, afdekzeil ziet er mooi en netjes afgewerkt uit. Op vragen krijg je snel antwoord. Alles bij elkaar een uitstekende ervaring.

meedenken en oplossingsgericht

prettig

keurige levering

keurige levering op tijd alles volgens afspraak met goede montage omschrijving

• Transporteur

prima product en snele levering netjes verpakt

• Transporteur

Per mail snelle reactie, netjes geleverd

Telefonisch moeilijk bereikbaar, maar dat wordt per mail snel goedgemaakt. Snelle reactie, goede hulp, nette levering/prijs kwaliteit verhouding.

• Transporteur

Goede service, snel, vriendelijke mensen en makkelijk.

Web site was makkelijk, beschikbaarheid was snel. Afhalen ideaal!!

Gewoon zeer goed

Online besteld, daarna nog contact via de mail en via de telefoon gehad. Goed bedrijf, heel zorgvuldig, vriendelijk en correct.

Aanrader

Netjes afgewerkt en een snelle levering.

• Transporteur

Top product en attente service

Een op maat gemaakte hoes besteld voor de warmtepomp buiten unit. Zeer tevreden ermee, perfect passend en goeie kwaliteit.

TOP!

Keurige en tijdige reactie via e-mail, zeer goed advies en snelle levering. Zwembadzeil met drijver is erg net afgewerkt en zeer praktisch door extra meegeleverd koord zodat je met één persoon het zeil over het water kunt trekken. Peter van Loenen, bedankt!

• Transporteur

Zeer goede communicatie en behandeling van mijn bestelling

Ik had een dekzeil nodig voor een zandbak op maat gemaakt. De communicatie verliep uiterst vriendelijk en correct en de levering was goed en snel.

Redelijk

Slechte ervaring met uw vervoerder dpd ,

• Transporteur

fijne website en na plaatsen aanvraag nog enkele vragen moeten beantwoorden om tot het gewenste resultaat te komen. Levering was eerder dan verwacht slechts enkele dagen na bestelling

Niks op aan te merken

• Transporteur

goede en snelle reactie en service

Goed en duidelijke communiceren. duidelijke offerte helder

Zeer prettig contact en zeer duidelijk

Zeer prettig contact en zeer duidelijk

Mooi materiaal

Snel geleverd en goede communicatie

• Transporteur

Snel en correct geleverd volgens afspraak, ook netjes op de hoogte gehouden over de keuze, aanrader voor iedereen.

Haifastraat 1

2030 Antwerpen

+31(0)85 02 700 12

Over Dekzeilenshop.nl

Dekzeilenshop.be is de webshop van Zeilmakerij Antonsen Bvba in Antwerpen. Al sinds de oprichting in 1902 heeft Antonsen zich volledig toegelegd op de verwerking van kunststof textiel. Destijds was de productie en herstelling van canvas zakken en dekzeilen de belangrijkste activiteit, maar inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevende producent van allerlei dekzeilen en ander maatwerk in de Benelux. In onze eigen zeilmakerij beschikken wij over de modernste machines en productietechnieken waarmee wij een breed assortiment afdekzeilen, hoezen, spandoeken, afscheidingszeilen, vijverzeilen en zwembadafdekkingen op maat kunnen maken. Daarnaast verkopen wij ook handelsproducten zoals: lichtgewicht PE dekzeilen, steigerweefsel, spanrubbers en andere zeilmakerij producten voor zowel industrie als particulier. Dankzij onze compacte en flexibele organisatie profiteert u van: advies en service ruime keuze aan materialen echt maatwerk korte levertijd betaalbare prijzen