Ik heb geen idee.
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 1.248 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Review overzicht
Klanten waarderen vooral de snelle levering, duidelijke informatie en vriendelijke service. De prijs-kwaliteitverhouding en de kwaliteit van de producten worden regelmatig genoemd. Het bestel- en leveringsproces verloopt grotendeels vlot en betrouwbaar. Een enkele review wijst op kleine verbeterpunten bij specifieke bestellingen.
Ik heb tot op heden nog niets ontvangen
Dirk
Oosterwolde
Even wat gedoe door BTW nummer. Uiteindelijk heeft Eric fantastisch geholpen en meegedacht.
Jan-Paul
Menaam
Zeer snelle levering
11 October 2025
Fred
Hillegom
Online een op maat gemaakt dekzeil besteld. Alles volgens afspraak geleverd.
2 October 2025
Herbert
Leusden (NL)
Vlotte reactie op mijn offerte aanvraag en snelle levering. Bestelde afdekzeil voor mijn tuinbank past goed en de kwaliteit lijkt ook prima. Ik ben nu benieuwd hoe het de Hollandse winter gaat doostaan.
25 September 2025
Lex
Havelte
Het artikel was zeer snel verzonden. Het artikel zelf kon weinig aan fout gaan. Waren 4 vloerankers voor het zeil.
21 September 2025
P
Brabant
Zwembad afdekking besteld goed advies gehad en snel verzonden transporteur was dag te laat maar netjes geïnformeerd door verkoper
19 September 2025
Theo
Oss
Duidelijke informatie en offerte gekregen van Eric. Een schets, zodat we wisten wat te verwachten. Snelle levering en goede kwaliteit/prijs verhouding. We hebben het raamzeil nu een kleine week hangen bij de overkapping en zijn erg tevreden.
10 September 2025
Jasper
Waalwijk, NL
Ik moet al een reactie geven voordat ik de bestelling binnen heb.
Beveelt niet aan
8 September 2025
Ed
overdinkel
Als afgesproken
31 August 2025
Marcel
Houten
Fijne en snelle communicatie, en snel geleverd
31 August 2025
John
Uden
Zeer snelle levering
19 August 2025
Jim
Schoten
Makkelijk te bestellen, snel geleverd, goede kwaliteit
17 August 2025
Michel
Lanaken
Het afdekzeil ziet er mooi uit. Netjes afgewerkt langs de randen. Er zat alleen een rolletje “plastic” bij. Geen idee waarvoor.
1 August 2025
Rine
Roosendaal
30 July 2025
Bea
Zwammerdam
Snelle en duidelijke bestelling en afhandeling. Levering binnen 2 dagen.
29 July 2025
VICTOR
NIJMEGEN
Voor een houten tuintafel had ik een goede kwaliteit-hoes nodig. Dekzeilenshop gaf ook nog advies qua de maatvoering. Eindelijk een goede hoes in de perfecte pasvorm. Lang gezocht en toch gevonden.
20 July 2025
Rob
Hilversum
Levering volgens afspraak. Goed verzorgd door transporteur. Een perfect passend dekzeil. Onze dank!
15 July 2025
Ruud
Son en Breugel - NL
Nadat ik een offerte heb opgevraagd, ben ik door Erik en enkele andere medewerkers zeer goed geholpen. Alles was prima geregeld, en het zeil is een prima kwaliteit voor een zeer nette prijs.
7 July 2025
Bauke
Limbricht
Ruime keuze, gemakkelijke website, snel en vriendelijk persoonlijk contact, topkwaliteit spul, binnen 12 uur verzonden, binnen 48 uur in huis. Ik ben echt onder de indruk. 3 schaduwdoeken besteld. Ik kom hier zeker terug.
6 July 2025
Michael
Soest
Ik heb via de Dekzeilenshop een dekzeil op maat laten maken voor mijn tuintafel. Deze is perfect geworden!
1 July 2025
Mark
Amsterdam
Meedenkend personeel. Goede voorlichting. Mag iets sneller reageren op email.
23 June 2025
Peter
De Heen
Ik heb eerder een winter zeil gezocht met goede begeleiding en resultaat. Nu ging ik voor een zomerzeil en wederom was er goede begeleiding bij de bestelling. De bestelling werd in twee momenten afgeleverd, maar dat is voor mij geen probleem. De beschrijving van de bestelling (zomerafdekzeil, telescoopsysteem) was (te) minimaal, met taalfouten (specifiek de handleiding van het telescoopsysteem, ik vermoed van een Tsjechisch bedrijf) en ik vermoed dat er fouten in de handleiding staan (waarbij ik tevens te veel onderdelen heb ontvangen). Enkele (optionele) extra stukjes om het zeil te bevestigen zaten er niet bij, maar zijn me ook niet aangeboden.
18 June 2025
Bart
Sittard
Klantvriendelijk en goed
9 June 2025
Roy
Enschede
Vriendelijk mail en telefonisch contact gehad. Goed meegedacht over de maatvoering en zwemtrap aanpassingen. Randen mooi afgewerkt, ook de trekogen. 2 weken na bestelling klaar. Alleen de bezorgdienst kwam 2 dagen later dan afgesproken. Maar bracht het zeil wel weer naar binnen. Aaanrader!
26 May 2025
Thei
Loosdrecht
Dekzeilenshop.be is de webshop van Zeilmakerij Antonsen Bvba in Antwerpen.
Al sinds de oprichting in 1902 heeft Antonsen zich volledig toegelegd op de verwerking van kunststof textiel. Destijds was de productie en herstelling van canvas zakken en dekzeilen de belangrijkste activiteit, maar inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevende producent van allerlei dekzeilen en ander maatwerk in de Benelux.
In onze eigen zeilmakerij beschikken wij over de modernste machines en productietechnieken waarmee wij een breed assortiment afdekzeilen, hoezen, spandoeken, afscheidingszeilen, vijverzeilen en zwembadafdekkingen op maat kunnen maken.
Daarnaast verkopen wij ook handelsproducten zoals: lichtgewicht PE dekzeilen, steigerweefsel, spanrubbers en andere zeilmakerij producten voor zowel industrie als particulier.
Dankzij onze compacte en flexibele organisatie profiteert u van:
advies en service
ruime keuze aan materialen