Laden reviews...
135 avis au cours des 12 derniers mois
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Les avis reflètent une expérience positive globale avec une livraison rapide, un service client réactif et des produits de qualité. La communication est fluide et les délais respectés. Les clients apprécient les conseils avisés et la fiabilité générale.
De website is overzichtelijk en duidelijk, keuze genoeg en een vlotte levering,Mijn ervaring ben heel tevreden
14 August 2026
Kwaliteit!!
13 August 2026
Marc
Zottegem
Enig minpunt, aangezien dit de eerste maal is dat we dit leggen vinden we niet hoe de bijgeleverde accessoires (banden en touwen) dienen geïnstalleerd worden. Ik vind geen handleiding of filmpje…
12 August 2026
Frank
Wortegem-Petegem
al sinds een 7 tal jaar klant en al een paar hoezen laten maken voor tuintafel, jaccuzi, tuinmeubilair en terrasverwarming. Topmateriaal en vooral correcte prijzen.
10 August 2026
Jimmy
Lierde
Offerte aangevraagd: vlug (aanvaardbaar) antwoord Bestelling geplaatst: snelle bevestiging en degelijke opvolging Alles bij elkaar: heel vlotte afhandeling
10 August 2026
Kalmthout
5 August 2026
Clement
Essen
Zeer vlotte communicatie en perfect afgewerkt product ontvangen. Ik kan deze firma aanbevelen. Johan
4 August 2026
Johan
Borgloon
Snel contact gehad voor een last minute bestelling, prijzen zijn zeer goed, zeker rekening houdend met de snelle levertermijn. Concurrentie doet het hen niet na.
4 August 2026
Maité
Merelbeke-Melle
Reeds een zwembadnet besteld en nu veranda screens. Zeer tevreden over de prijs en snelle levertijden zelfs nu in volle zomerperiode.
1 August 2026
BartV6
Zoersel
aangenaam verrast
28 July 2026
Kristof
Website: duidelijk en heel goed te gebruiken Levering: heel snel Kwaliteit: heel mooi afgewerkt en geleverd zoals gevraagd. Een echte aanrader!
17 July 2026
Jacqueline
Willebroek
Degelijke informatie gekregen, snelle reactie en zeer snelle levering.
14 July 2026
Hild
Balen
Super vriendelijk, , Vragen via chat vlug beantwoord. Materiaal tip top
10 July 2026
nadine
Koksijde
Het trek koord vind ik waardeloos. De Klemmen zijn niet degelijk genoeg en slechte omschrijving.
7 July 2026
Mylène
Elen
Vlotte levering en geen foutjes aan de ogen. Na 1 week kan ik niets zeggen over de kwaliteit.
7 July 2026
Noël
Roeselare
Heel correct en vlot met een heel duidelijke communicatie
6 July 2026
Pascale
Eeklo
het juiste materiaal, goede kwaliteit en snel geleverd
3 July 2026
bruno
Meigem
Ik had een vraag rond een bestelling die ik enkele jaren geleden had gemaakt. Dit werd snel en professioneel beantwoord gevolgd door goed advies en een perfecte service.
29 June 2026
Steven
Merelbeke-Melle
Het pakket werd op een paar dagen geregeld
24 June 2026
Greet
Leuven
Levering volgens afspraak
N.v.t.
24 June 2026
Stefaan
Roggeveldenstraat 6 schriek
Perfecte service, professionele aanpak!
20 June 2026
Familie Hermans
Berchem
Zeer vriendelijk hulp via mail en levering netjes inorde!
20 June 2026
Tim