Volledig zoals afgesproken

Alles verlopen zoals afgesproken: twee weken na bestelling afgeleverd aan huis, alle bestelde goederen aanwezig en correct verpakt, zeil met correcte maten

alles perfect verlopen

levering heel correct dekzeil van echt goeie kwaliteit

Très content : prix , accueil , délai , qualié

J'ai trouvé Dekzeienshopn reprenant AU HASARD 2 ou 3 adresses sur le Net.....et j'ai eu de la chance Votre firme mérite une meilleure publicité quand on cherche des bâches pour piscine

Vlotjes

Zonder problemen

• Transporteur

Verschillende keren telefonisch contact gehad. Ben zeer vriendelijk geholpen. Bedankt

Zeer vriendelijke mensen.

Wij worden onmiddellijk geholpen. Beste prijs, snelle en goede kwaliteit. Bedankt!!!

• Transporteur N.v.t.

Perfecte service

Jullie systeem maakte fouten maar na contact met jullie hebben jullie het perfect opgelost. Hartelijk dank Patrick

Goed maar kon beter

Daar ik ons winterdekzeil voor het zwembad een aantal jaren geleden ook bij Dekzeilenshop heb laten maken en daar nog steeds over tevreden ben heb ik ook een dekzeil voor mijn aanhangwagen op maat laten maken. Op zich is het dekzeil zeer goed gemaakt maar het is te groot. De opgegeven maten werden niet gerespecteerd, maar beter te groot dan te klein. Verder zou het beter zijn als de hoeken zouden verstevigd zijn, bv. dubbele dikte. Uiteindelijk toch een tevreden klant.

uitstekend.

Bij aanvraag onmiddellijk antwoord op de mail + voorstel en nuttige documentatie. Bij bestelling telefonisch gecontacteerd met tip. Lang geleden dat ik nog zo geholpen werd.

Zeer correct

Hoge bereikbaarheid. Luisterbereid. Snelle offerte. Perfecte afhandeling

Gewoon Super.

Vandaag dekzeil zwembad geplaatst, geweldig goed kwaliteit. Super tevreden ervan.

TOPproduct en TOPservice

Via zoekopdracht op hun site gekomen. Duidelijke website. Heb dan mijn aanvraag gedaan voor offerte. De dag erna had ik reeds een volledige brochure met bijkomende uitleg over de drie soorten zeilen en een uitleg hoe de juiste afmetingen op te meten. (zelf klein detail vermeld met grasboorden ...). Juiste afmetingen doorgegeven en dezelfde dag nog een volledige offerte voor de drie type dekzeilen en bijkomende rekkers en haringen. Alvorens mijn definitieve keuze te maken voor het type dekzeil heb ik eventjes telefonisch contact opgenomen met Dave. Duidelijk advies gekregen en heb mijn bestelling geplaatst. Twee weken later (feestdagen inbegrepen) heb ik mijn dekzeil ontvangen. Prachtig product, perfect afgewerkt en de afmetingen ..... tot op de mm juist. Ik zou deze firma aan iedereen aanraden. Zij doen wat ze beloven en waar ze voor staan. Dikke proficiat.

Vlugge levering. Kortste afhandeling. Prima kwaliteit

heel tevreden

tevreden alleen de transporteur had geen afspraak gemaakt voor wanneer er geleverd werd .

Goed materiaal. Nette levering

Dit is de 2e keer dat wij een bestelling plaatsen en dat werd weer heel netjes geleverd. Alleen jammer dat de afmeting niet 10 op 12 was maar eerder 9.63 op 11.75m... gelukkig hadden we ruimschoots gemeten...

• Transporteur

Goede en vlotte afhandeling!

Steeds zeer goede kwaliteit.

Duidelijke website, snelle levering

Snelle levering, bedrijf komt beloftes na

zeer goed

aankoop en levering zeer goed

zeergoed

Beste, Wij danken jullie voor de goede verwerking van onze aankoop. De verzending was in orde en goed afgeleverd. mvg Wilfried Vandromme

Snel en correct

goede service

jullie hebben contact opgenomen na de bestelling om misverstanden te vermijden. perfect

geweldige service

Vriendelijke en correcte service.

• Transporteur N.v.t.

Op het eerste zicht prima kwaliteit, geleverd zoals afgesproken.

Het zeil en toebehoren werden net geleverd. Op het eerste zicht prima kwaliteit. Het zeil heeft een paar weken op zich laten wachten, maar dat was ons verteld op voorhand. Geen verrassingen.

• Transporteur

Vlotte communicatie en goed advies.

Zeee goede prijs en kwaliteit. Tevens duidelijk advies over welk zeil, montage en aandachtspunten.

1 Haifastraat

Antwerpen 2030