Vlotte bestelling, vlugge levering, goede kwaliteit

Pluspunten: - Vlotte bestelling - Vlugge levering - Goede kwaliteit Twee klein minpuntjes: - de afmetingen waren nipt, . 3 cm meer langs beide zijden was beter - geen Track&Trace: de vervoerder stond om 06:50 s 'morgens onverwacht aan de deur

Prijs/kwaliteit => perfect

Ter plaatse een goede uitleg gekregen en alles zoals afgesproken geleverd.

• Transporteur

Persoonlijk ter plaatsen geweest en zeer goed ontvangen, duidelijke uitleg gekregen en thuis geleverd zoals beloofd.

• Transporteur

Ik ben heel tevreden, en ik zal zeker en vast niet nalaten om reclame voor jullie te maken.

• Transporteur

Prima kwaliteit voor een product op maat.

Dekzeilenshop zou ik zeker aanraden. What you see is what you get

• Transporteur

Correct bedrijf en goede bediening.

Zeer vlotte en snelle levering. En goede hulp bij eventuele vragen

Goede kwaliteit

Snel geleverd en degelijke kwaliteit. Hebben er hoesen van gemaakt voor uitrolbare windschermen en droogmolen. Gewoon gestikt met stikmachine.

Heel professioneel!

Vlotte bestelling. Bijsturing van fout door mij - via mail. En snellere levering dan initieel opgegeven leveringstermijn. Wat wil een mens nog meer.

• Transporteur N.v.t.

zeer snelle en goede service

Ik werd snel gecontacteerd na offerte aanvraag en we hebben duidelijk besproken wat nodig was. Offerte volgende snel en bestel proces verliep makkelijk. er werd geleverd volgens afspraak.

• Transporteur

Heb alles goed ontvangen en uitgepakt maar nog niet geplaatst daar winterzeil er nog oplicht

Supertevreden

Belgische website, duidelijke communicatie, snelle reactie, vriendelijke ontvangst, kwaliteit!

• Transporteur N.v.t.

Alles verlopen zoals afgesproken !

Mijn zwembad is al klaar voor gebruik ! Oprolsysteem is zeer degelijk en zomerzeil ziet er goed uit.

• Transporteur

Zeer behulpzaam en uitstekende vakkennis.

Al mijn vragen zeer goed beantwoord. Zeer bekwame mensen.

supper kontent

Fijne ervaring alles in orde

uitstekende service

Zeer behulpzaam en vriendelijke medewerker gehad aan de telefoon. Alles is correct verlopen, zoals beloofd.

tip

alles perfect verlopen

• Transporteur

Top begeleiding, Super service, goede kwaliteit!!

Ik werd netjes te woord gestaan, snel begeleid, levering was vlot aan huis geleverd en zeil voldoet volledig aan de eisen.

• Transporteur N.v.t.

prima en correct en snel

alles prima verlopen en snel

Rapide et parfait

Livraison rapide et colis parfaitement emballé et correspond entièrement à mes attentes.

Snel geleverd, prima kwaliteit

Tevreden

Excellent

La première et j'espère pas la dernière

Tiptop in orde

Vlug geleverd en de hoes is zoals ik het wilde

• Transporteur

Dekzeil is o.k. Maar de uitleg ivm de installatie van de koorden voor de vlotter is te summier en onduidelijk

Goed, snelle verzending

• Transporteur N.v.t.

Goed materiaal, snel en correct geleverd

1 Haifastraat

Antwerpen 2030