Snelle en vriendelijke klantenservice

• Transporteur N.v.t.

Ben zeer verheugd over de communicatie , offerte en aflevering. Het zeil heeft de verwachte kwaliteit en de perfecte afmetingen zoals ik heb doorgegeven. Via instagram heb ik hen gevonden en zal zeker nog bestellingen plaatsen !

• Transporteur

Snelle, vriendelijke en correcte bediening.

Er zijn verschillende aanbieders van dekzeilen op het net. Ik koos voor Dekzeilen Shop omwille van hun snelle reactie en positieve benadering van mijn vragen.

Correcte afhandeling

Ik werd op de juiste manier geholpen.

• Transporteur

Alles naar zeer goede tevredenheid gemaakt en geleverd

wij hebben een transparant veranda zeil besteld voor onder de luifel van een voortent, alles netjes gemaakt volgens een door mij aangeleverde tekening en ziet er heel mooi uit, zo kunnen we bij wind binnen en toch ook weer buiten zitten

• Transporteur

Prima communicatie en to the point offerte met variabele oplossingen.

Zeer gedetailleerde offerte en snelle reactie per mail op extra vragen. Correcte afhandeling en levertermijn. Kortom: goede ervaring bij order van zwembad afdekking.

• Transporteur N.v.t.

Uitermate tevreden

Na een aanvraag op de website kreeg ik een persoonlijke reactie met daarin extra uitleg en opties. Reactie’s waren altijd snel, duidelijk, volledig en altijd vrijblijvend. Ik besliste om 2 PVC gaasdoeken te kopen om een gordijn te maken in mijn werkplaats. Na de betaling is mijn bestelling meteen gefabriceerd en opgestuurd, want vandaag, een week na de bestelling, hangt alles al op zoals het hoort. Het materiaal ziet er heel goed en kwalitatief uit. Ik ben dus een tevreden klant!

Een tevreden klant

Uitstekende service, een tevreden klant!!! Een echte aanrader het zeil die mooi op maat gemaakt is en met de donkere kant warm het water goed op....

efficiënt

snelle en vlotte service en opvolging levering

goede kwaliteit en service

De eigenaar reageert snel op verzoeken en bij zeilen op maat neemt hij ook contact op om de details te bespreken.

Levering zoals afgesproken

Levering zoals afgesproken.

• Transporteur

Geen opmerking krijg wat ik vraag perfect

Correct

Correcte service en vooraf afstemming Goede levertermijn Correcte aanlevering volgens afspraak

• Transporteur

Een dekzeil op maat besteld. 8 dagen later opgebeld geweest wanneer de levering zou kunnen plaats vinden en exact 2 weken na bestelling thuis geleverd .

Alles prima verlopen

Eindelijk een opbergoplossing!

Na lang zoeken vonden we in een op maat gemaakt dekzeil de oplossing voor onze 3m en 3-delige ladder in op te bergen, beschermd van vuil en water! Het enige nadeel was dit dekzeil over de ladder te schuiven. Met een paar helpende handen en verenigde krachten is het ons uiteindelijk gelukt! Ik veronderstel dat wanneer we het dekzeil er moeten afhalen het iets gemakkelijker zal zijn dan het erop brengen!

Zeer tevreden!

Eenvoudige en duidelijke manier om te bestellen, vlotte levering en goeie kwaliteit.

• Transporteur

Super snelle service en heel vriendelijk

Zeer tevreden over de kwaliteit en de sterkte van het zeil

• Transporteur

Topbedrijf die weten waar ze mee bezig zijn! Reeds vele jaren klant.

prima bedrijf

• Transporteur

Zeer correcte service, maar de ingeschakelde dienstenleverancier is zeer slecht georganiseerd..

Geen klacht over het product en over de telefonische interactie met en inzet van de organisatie. Wel een zeer slecht georganiseerde dienstenleverancier (spijts de beschikbare tracking applicaties). 4 uur vroeger leveren dan afgesproken, geen kaartje voor contact, de tweede poging was afgesproken voor woensdag, pakket (zonder enige melding -ik zou een email ontvangen) aangeboden op dinsdag. Gelukkig liep dat goed. Logistiek is een lastig en veeleisend vak (mijn vak ook), maar n een zeer dynamische omgeving moet alle informatie up-to-date en correct zijn.

Vlotte service

Even vooraf gebeld voor info en dan bestelling geplaatst op website. Zeer snelle afhandeling en levering en zelfs stuk meer gekregen dan besteld (was wellicht einde van een rol. super

Zeil

Mooi resultaat

• Transporteur

Vlotte communicatie en zeer snel geleverd

Haifastraat 1

2030 Antwerpen

+32(0)3 542 6110

Over Dekzeilenshop.be

Dekzeilenshop.be is de webshop van Zeilmakerij Antonsen Bvba in Antwerpen. Al sinds de oprichting in 1902 heeft Antonsen zich volledig toegelegd op de verwerking van kunststof textiel. Destijds was de productie en herstelling van canvas zakken en dekzeilen de belangrijkste activiteit, maar inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevende producent van allerlei dekzeilen en ander maatwerk in de Benelux. In onze eigen zeilmakerij beschikken wij over de modernste machines en productietechnieken waarmee wij een breed assortiment afdekzeilen, hoezen, spandoeken, afscheidingszeilen, vijverzeilen en zwembadafdekkingen op maat kunnen maken. Daarnaast verkopen wij ook handelsproducten zoals: lichtgewicht PE dekzeilen, steigerweefsel, spanrubbers en andere zeilmakerij producten voor zowel industrie als particulier. Dankzij onze compacte en flexibele organisatie profiteert u van: advies en service ruime keuze aan materialen echt maatwerk korte levertijd betaalbare prijzen