Laden reviews...
142 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken consequent snelle levering, duidelijke communicatie en kwaliteitsproducten. Klanten waarderen betrouwbaarheid en deskundig advies tijdens het bestelproces. De algehele tevredenheid is hoog en steeds positief. De dienstverlening komt over als professioneel en vriendelijk.
top
25 May 2026
Ludo
Sint-Katelijne-Waver
De firma denkt mee aan het vinden van een goede oplossing voor mijn project en maakt een prima zeil van goede kwaliteit met korte levertermijn.
23 May 2026
Johan
Bonheiden
Goede service, duidelijk antwoord op mijn vragen. Snel geleverd . Transporteur nam contact op om te weten wanneer ze best leverden ( was nogal een omvangrijk pakket) Maar bovenal prima product afgeleverd met duidelijke uitleg erbij van hoe te installeren. Deze firma levert nog een volledig en in orde produkt op. Je mag erop vertrouwen dat je krijgt wat besteld us . Was zeer tevreden.
23 May 2026
Sybil
Heuvelland
materiaal ziet er stevig uit en wast eenvoudig af (dient als afdekking speeltuigen in boom waar veel vogels passeren...)Hopelijk gaat het lang mee
14 May 2026
Kris
kessel lo
11 May 2026
Marc
Lommel
Positief over de gehele lijn.Snel,accuraat en kwaliteitsvol
9 May 2026
Ignace
Lembeke
Waren geen problemen
2 May 2026
Patrick
Erps kwerps
Mijn vragen werden via WhatsApp beantwoord, snelle levering en correcte prijs voor een noppenfolie van goede kwaliteit. Bovendien stevig en veilig verpakt. Zeer tevreden!
30 April 2026
Ciska
België
Voor dekzeilen op maat is de levering zeer snel en aan een goede prijs. Ook de communicatie verliep vlot met een duidelijke offerte en snelle reacties.
27 April 2026
Aalst
Livraison rapide et satisfait
26 April 2026
Leclercq
Vlotte levering
26 April 2026
Oostmalle
Vorig jaar een prijsopgave gevraagt maar door omstandigheden geen bestelling kunnen plaatsen. Dit jaar opnieuw geïnformeerd en dezelfde dag nog een prijsopgave ontvangen. Na bestelling geleverd binnen de beloofde leveringsdatum. Zo hoort het.......
25 April 2026
Bert
Brugge
Ik bestel reeds jaren bij dekzeilenshop. Mijn bestelling wordt correct, nauwkeurig en kwaliteitsvol op het afgesproken tijdstip geleverd. Dankjewel daarvoor.
24 April 2026
Sigrid
Sint-Katelijne-Waver
Perfecte opvolging. Snelle respons op mijn prijsaanvraag. De maten van dekzeil en de afwerking tot in de puntjes verzorgd. Heel snelle levering. Niets op te merken.
21 April 2026
Jean-Pierre
SINT PIETERS LEEUW
Zeer vlotte contactname en afhandeling van een levering in hey buitenland
N.v.t.
21 April 2026
Alain
Weerde ( Be) en Cotignac ( Fr)
Telefonisch contact opgenomen met Dakzeilenshop in verband met mijn beschadigde zwembadliner. Ik werd meteen goed begeleid via de website en vond snel de juiste afmetingen. De bestelling veilig online geplaatst en al binnen 24 uur ontvangen. Wat een uitstekende service, zowel telefonisch als via de track & trace van DPD!
20 April 2026
Elise
Olen
Snel en correct
15 April 2026
Ben
Oud-Turnhout
Afhaling in Antwepse vestiging ging heel vlot. Tevreden dat ook Belgische bedrijven zo'n service voorzien.
N.v.t.
14 April 2026
Marc GM
Kapellen
Snelle reactie. Goede uitleg en snelle levering. Topservice
6 April 2026
Danny
Beveren-waas
Ruime keuze, makkelijk om te besteelen, vlot geleverd meest belangrijk: goed spul!
5 April 2026
Stefaan
Mariakery
RAS
3 April 2026
Jean-Pierre
Jurbise
You will rarely find an online and offline store that processes your order, keep you informed and deliver within 24hours. These businesses must be used and praised and talked about. The item was well packaged and delivered in record time. 5 stars and well deserved
30 March 2026
mark
brussels
Correct en snel klaar, kwaliteit. Alles top!
28 March 2026
Zeer angenaam bedrijf.
17 March 2026
Patrik
Bonheiden
Dekzeilenshop.be is de webshop van Zeilmakerij Antonsen Bvba in Antwerpen.
Al sinds de oprichting in 1902 heeft Antonsen zich volledig toegelegd op de verwerking van kunststof textiel. Destijds was de productie en herstelling van canvas zakken en dekzeilen de belangrijkste activiteit, maar inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevende producent van allerlei dekzeilen en ander maatwerk in de Benelux.
In onze eigen zeilmakerij beschikken wij over de modernste machines en productietechnieken waarmee wij een breed assortiment afdekzeilen, hoezen, spandoeken, afscheidingszeilen, vijverzeilen en zwembadafdekkingen op maat kunnen maken.
Daarnaast verkopen wij ook handelsproducten zoals: lichtgewicht PE dekzeilen, steigerweefsel, spanrubbers en andere zeilmakerij producten voor zowel industrie als particulier.
Dankzij onze compacte en flexibele organisatie profiteert u van:
advies en service
ruime keuze aan materialen