Goede ervaring mee!

Ñiets op aan te merken. Keurige offerte. Levering was duidelijk en rekening houdend met mijn vraag. Product is zeer goed!

Wat een service!!!

Enorm goed geholpen! Een offerte opgevraagd en meteen een heel uitgebreide uitleg met montage plan en foto's gekregen zodat we zeer gemakkelijk een keuze konden maken!

• Transporteur

Makkelijk bestellen en snel en zorgvuldig geleverd.

Goed.

praktisch

vorig jaar hadden wij een zwembadzeil van het betreffende zwembad,dit bleek na de winter een ramp,deze keer hebben we een zeil gekozen dat overal groter was dan het zwembad en het is een plezier om te zien dat het ruim past bedankt hedwig

• Transporteur

Correcte aflevering en gunstige prijs

De uitwerking en levering van het product is volgens de afspraken gebeurd dus zeer tevreden.

behulpzaam

het probleem voorgelegd bij eerdere bestelling en alles werd correct uitgevoerd binnen de beloofde tijd

• Transporteur

Goed advies,Snel antwoord en levering volgens afspraak

• Transporteur

Zeer ruime keuze en overzichtelijke website

Ik had heel snel alle materialen (inclusief montage) gevonden en besteld. 2 dagen later alles perfect thuis geleverd.

Snelle en correcte communicatie. Snelle levering Aanrader

Gewoon af tot en met.

bij een volgende bestelling zal ik zeker opnieuw jullie raad volgen. deze past gewoon perfect, maat kleur kwaliteit alles is top. bedankt.

Vriendelijk en professioneel contact

Vriendelijk en professioneel contact

Correct betrouwbaar

Wat lange wachttijd maar binnen de voorspelde tijd

• Transporteur

Très bon contact et livraison rapide

Malgré que l'on habite en France, à bien voulu envoyer cette commande de sangles

prima service

Alles is prima verlopen ,zowel bij de aanvraag voor een offerte met de nodige uitleg en documentatie en daarna met de bestelling en binnen de termijn geleverd, alleen de transporteur moet de huisnummers een beetje beter checken en aan het juiste adres aanbellen , en de te leveren goederen achter laten . Met vriendelijke groeten .

Topprodukt

Ondanks leveringproblemen , heb ik terecht nooit het vertrouwen verloren

• Transporteur

Grote keuze, goede prijs en snelle levering.

Topservice

Juiste telefonische info en stipte levering.

Zeer tevreden.

Vriendelijke en correcte communicatie. Zeer hoge qualiteit en perfecte afwerking. Volgend jaar koop ik zeker ook een nieuw zomerzeil voor het zwembad. Een aanrader.

• Transporteur

Goed product, correcte prijs en snelle levering

Positieve ervaring.

• Transporteur

Eerlijke prijs voor maatwerk & snel

Bache op maat laten maken, alles verliep vlot en professioneel...

• Transporteur

Snelle en vlotte alhandeling en levering!

• Transporteur

Zeer goed , alleen dpd liet de wensen over

Zeer tevreden , de levering buiten beschouwing

vlotte service

kwaliteit goed en vlotte service

• Transporteur N.v.t.

Kan niet beter

Het bedrijf wat het pakket moest leveren had een verkeerd huisnummer genoteerd maar is uiteindelijk toch goed gekomen waarvoor dank

Haifastraat 1

2030 Antwerpen

+32(0)3 542 6110

Over Dekzeilenshop.be

Dekzeilenshop.be is de webshop van Zeilmakerij Antonsen Bvba in Antwerpen. Al sinds de oprichting in 1902 heeft Antonsen zich volledig toegelegd op de verwerking van kunststof textiel. Destijds was de productie en herstelling van canvas zakken en dekzeilen de belangrijkste activiteit, maar inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevende producent van allerlei dekzeilen en ander maatwerk in de Benelux. In onze eigen zeilmakerij beschikken wij over de modernste machines en productietechnieken waarmee wij een breed assortiment afdekzeilen, hoezen, spandoeken, afscheidingszeilen, vijverzeilen en zwembadafdekkingen op maat kunnen maken. Daarnaast verkopen wij ook handelsproducten zoals: lichtgewicht PE dekzeilen, steigerweefsel, spanrubbers en andere zeilmakerij producten voor zowel industrie als particulier. Dankzij onze compacte en flexibele organisatie profiteert u van: advies en service ruime keuze aan materialen echt maatwerk korte levertijd betaalbare prijzen