perfect

Van bij de info opvragen tot de stipte, probleemloze levering...PERFECT! Zelfs in corona-tijd! Bedrijf met bekwaam personeel! Zo houden, want er zijn er te weinig

• Transporteur

Makkelijk contact en uitstekende service. Zeer mooi product

• Transporteur

Kwaliteit voldoet ZEKER aan de verwachtingen.

Na het ontvangen van een duidelijke offerte werd al spoedig de bestelling geplaatst. Vooraf hadden we uiteraard vergeleken met andere producenten. De leveringstermijn was stip, op het eerste zicht voldoet de kwaliteit aan onze verwachtingen. Nu nog het product/dekzeil testen op ons zwembad.

Vlotte bedienig

Product goed verpakt en vlug geleverd

• Transporteur

Snel en correct beantwoorden van vragen via mail. Levering was binnen een paar dagen.

Zeer aangenaam

Vlot en correct

Snelle levering en prima product!

• Transporteur

Goede service, prima materiaal.

correct en alles zoals afspraak : TOP

zeer goed

• Transporteur N.v.t.

goede ervaring

Goede ervaring, professionele uitleg, snelle service. heel correct. enkel levering was minder. het zeil werd gewoon over de poort gekieperd terwijl gevraagd werd mij te contacteren wanneer het zou geleverd worden.

Ok.Top!

Snelle levering.Dekzeil oogt sterk en kwalitatief.Gebruik voor onder opbouwzwembad.Gebruiksvriendelijke webshop.Top!

• Transporteur N.v.t.

Super kwaliteit en snelle levering.

Professionele hulp bij het opmeten van het zwembad. Juiste overzichtelijke offerte. Goede kwaliteit van het product. Snelle levering en vriest afgehandeld.

• Transporteur

Tweede bestelling en opnieuw een perfecte service!

Na een winterzeil te hebben besteld eind 2020 nu het zomerzeil voor het zwembad besteld. Bij beide bestellingen geen enkele opmerking en steeds kunnen rekenen op voldoende info bij de bestelling (tips en tricks) en perfect product als ook een snelle en correcte levering. TOP!

Top.

Zeer snel geleverd.

TOP

Zeer snelle levering. Zeer goed verpakt!

• Transporteur

Het inpakken van mijn bestelling

Ik ben tevreden van de kwaliteit en snelheid van mijn bestelling maar op de manier hoe mijn bestelling is verpakt heb ik nog nooit meegemaakt . Hoe kun je het verzinnen om zoiets te buigen en te plooien en ineen te proppen in die plastiek??? Er was nog een zwarte rol bij die gewoonweg dubbel geplooid (beschadigd )ertussen zat. Was dat soms die gratis uv beschermzeil???????? GEEN RESPECT . De Vos Jm 0475 540 446

• Transporteur

Vlot, volledig en goed materiaal!

Vlot besteld, vlot geleverd en naar behoren verpakt! Prima materiaal!

• Transporteur

correct qua product en snelle levering.

Top!!

• Transporteur

Héél klantvriendelijk en prima, vlotte communicatie vooraf! Minpuntje rond levering...

Heel tevreden over de informatie die we vooraf kregen rond het te bestellen zomerzeil. Vlotte communicatie rond levering. Wel werd gezegd dat de besteller vooraf contact zou nemen met juiste uur van levering maar dit is niet gebeurd. Er was niemand thuis op het moment van de levering en het pak met het zeil lag in het zicht van de straat aan de voordeur en dit vond ik niet ok... Het zeil voldoet aan onze verwachtingen. Mvg, Martine Baert

Superservice!

Alles top!

Product goed levering niet

Goed product werd geleverd om 11 uur toen we niet thuis waren gewoon gedropt aan voordeur iederen kon die meenemen we waren pas om 17 uur thuis.

• Transporteur

Gewoon eerlijk, en zeker tevreden

Eerste aankoop hier. Bestelling verloopt vlot, betaal mogelijkheden en afronding bestelling gaat zeer vlot. De levering zoals afgesproken aangekomen. Wat het materiaal betreft voldoet zeker aan wat ik verwachte.

• Transporteur

Het dekzeil werd snel geleverd. Doch was er belooft dat er een mail en/of een gebeld voor de levering zou plaats vinden. Dit heb ik niet gekregen. Het zeil netjes verpakt gevonden aan onze voordeur.

Uiterst professionele benadering

Vanaf offerte aanvraag tot en met volledige afhandeling en levering een zeer positieve ervaring! Het dekzeil is door omstandigheden nog niet uitgepakt maar wij gaan er van uit dit uitstekend zal zijn uitgevoerd! Vriendelijke groet

• Transporteur

Uitstekende kwaliteit, snelle levering en goeie telefoonsupport!

Uitstekende kwaliteit, snelle levering en goeie telefoonsupport!

• Transporteur

Alles gelijk het afgesproken was

Alles op tijd geleverd Zeer snel Alles perfect op maat En alle toebehoren erbij zoals omschreven was. Ook goed verpakt En de prijs vond ik ook goed Zeer content

Haifastraat 1

2030 Antwerpen

+32(0)3 542 6110

Over Dekzeilenshop.be

Dekzeilenshop.be is de webshop van Zeilmakerij Antonsen Bvba in Antwerpen. Al sinds de oprichting in 1902 heeft Antonsen zich volledig toegelegd op de verwerking van kunststof textiel. Destijds was de productie en herstelling van canvas zakken en dekzeilen de belangrijkste activiteit, maar inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevende producent van allerlei dekzeilen en ander maatwerk in de Benelux. In onze eigen zeilmakerij beschikken wij over de modernste machines en productietechnieken waarmee wij een breed assortiment afdekzeilen, hoezen, spandoeken, afscheidingszeilen, vijverzeilen en zwembadafdekkingen op maat kunnen maken. Daarnaast verkopen wij ook handelsproducten zoals: lichtgewicht PE dekzeilen, steigerweefsel, spanrubbers en andere zeilmakerij producten voor zowel industrie als particulier. Dankzij onze compacte en flexibele organisatie profiteert u van: advies en service ruime keuze aan materialen echt maatwerk korte levertijd betaalbare prijzen