Snelle afhandeling en levering

Helemaal geweldig

Super snelle levering volgens afspraak gebeld

10/10

vlotte en goede service ,degelijk verpakt en mooi materiaal 10/10

Perfecte service

Alles van bestelling tot levering zeer vlot verlopen. Het product is helemaal naar wens.

Vlugge en correcte levering, goed verpakt

Een aanrader

perfecte service

Goede informatie en correcte afhandeling van bestelling.

Prijs/kwaliteit dik in orde

Het dekzeil was volgens mijn verwachtingen. Snelle levering, prima doos, netjes ingepakt.

Doet wat het belooft

Zwembadzeil op maat werd geleverd op 8 kalenderdagen. De afwerking is prima. De website gaf duidelijke informatie over de mogelijke opties wat de keuze eenvoudiger maakte.

Snel geleverd en goede service

Heel tevreden

Snelle afhandeling van de bestelling en degelijk materiaal (dekzeil).

Door de toenemende fraude met internetbetalingen verkies ik uit veiligheidsoverwegingen te betalen via een traditionele bankoverschrijving. De meeste webshops laten enkel nog de zeer fraudegevoelige moderne internetbetalingen toe. Gelukkig laat de "Dekzeilenshop" nog de traditionele betalingen via bankoverschrijving toe.

Tafelzeil is zoals verwacht! Fijne aankoop! Snelle service!

Fijne aankoop!

Perfecte afmetingen

Ik ben er zeer blij mee. Correcte afmetingen en kwaliteit zeer goed!!!! Goed zo!

Kwaliteit aan goede prijs

Snel geleverd, goede kwaliteit en correcte prijs

Goede begeleiding en snelle service

Goede informatie gekregen bij de keuze van zomerafdeking zwembad. Snelle levering.

netjes afgewerkt

vrij goed verlopen

Très bien

Vraiment rien a redire. Marchandise conforme à ce qui était annoncé et livrée rapidement. Que demander de plus ?

utilisation pour bateau

livraison rapide réponse au client bonne

Product zoals is omschreven.

Bestelling perfect geleverd en voldoet volledig aan de beschrijving. Netjes verpakt, zodat er geen beschadigingen kunnen optreden tijdens het transport. Vlot voor te bestellen, zeer handige en duidelijke website waar alle details goed staan omschreven en aangevuld met nodige illustraties. Duidelijkheid van extra kosten waar van toepassing. Goede klantendienst en handige ondersteuning met mail, live chat, ... Tevreden over mijn winkelervaring.

alles vlot verlopen

Eenvoudig bestellen, snelle afhaling

Snelle en goede afhandeling van de bestelling. Eenvooudigwegweg afhalen in de Haifstraat en klaar is kees.

Perfecte ervaring, kwaliteit, vriendelijkheid, snelheid.

Mijn bestelling komt perfect overheen met wat we nodig hadden. De kwaliteit van de dekzeilen is perfect en de service is top ! Een aanrader.

Vlotte, kwaliteitsvolle levering

Service parfait

Livraison rapide / produit conforme a la qualité attendue

goede info; zeer snelle levering

goede info; zeer snelle levering. Goedkoper dan in zwembadwinkels

top, correct en snel

Net of mijn bestelling op voorhand reeds klaar lag, een heel vlot verloop van de bestelling en levering. Zal het doorzeggen.!

Haifastraat 1

2030 Antwerpen

+32(0)3 542 6110

Over Dekzeilenshop.be

Dekzeilenshop.be is de webshop van Zeilmakerij Antonsen Bvba in Antwerpen. Al sinds de oprichting in 1902 heeft Antonsen zich volledig toegelegd op de verwerking van kunststof textiel. Destijds was de productie en herstelling van canvas zakken en dekzeilen de belangrijkste activiteit, maar inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevende producent van allerlei dekzeilen en ander maatwerk in de Benelux. In onze eigen zeilmakerij beschikken wij over de modernste machines en productietechnieken waarmee wij een breed assortiment afdekzeilen, hoezen, spandoeken, afscheidingszeilen, vijverzeilen en zwembadafdekkingen op maat kunnen maken. Daarnaast verkopen wij ook handelsproducten zoals: lichtgewicht PE dekzeilen, steigerweefsel, spanrubbers en andere zeilmakerij producten voor zowel industrie als particulier. Dankzij onze compacte en flexibele organisatie profiteert u van: advies en service ruime keuze aan materialen echt maatwerk korte levertijd betaalbare prijzen