Laden reviews...
145 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken consequent snelle levering, duidelijke communicatie en kwaliteitsproducten. Klanten waarderen betrouwbaarheid en deskundig advies tijdens het bestelproces. De algehele tevredenheid is hoog en steeds positief. De dienstverlening komt over als professioneel en vriendelijk.
Voordelig, snelle service, prima kwaliteit.
14 September 2025
Veerle
Vorselaar
Vanaf de eerste mail onmiddellijk respons gekregen en ook daarna steeds van dienst voor verdere vragen! Enorme snelle levering. Een echte aanrader!
10 September 2025
Sybil
Sint-Gillis-Dendermonde
Stevig zeil om de houtstapel af te dekken. Snel geleverd.
8 September 2025
Hugo
Heusden-Zolder
Pakket werd snel en heel degelijk ingepakt geleverd. Ik werd ook telkens via mail keurig geïnformeerd over de status van mijn bestelling en over de verwachte bezorging.
5 September 2025
klant
België
Aangename, professionele dienstverlening
3 September 2025
Leo
Lier
Overzichtelijke webshop en wat je ziet is wat je krijgt aan een scherpe prijs!
2 September 2025
Rudi
8340 Hoeke
Klantenservice heeft me goed geholpen met de vragen die ik had. Levering was snel en in orde.
1 September 2025
Johan
Lochristi
Snelle, duidelijke en volledige antwoorden op mijn mails. Snel geleverd en levering conform aan wat is besteld. Aanrader dus!
1 September 2025
Cindy
Halle
Het is mijn derde zwembaddekzeil dat ik hier bestel. Steeds perfecte begeleiding, communicatie en correcte afhandeling van mijn order. Ik raad het zeker aan.
31 August 2025
Arts
OLV-Waver
Zoals altijd…. Kwalitatief product, mooi en degelijk materiaal, snelle levering, vriendelijk en behulpzaam personeel dat meedenkt en professioneel stuurt bij je keuzes… kortom, TOP service.
30 August 2025
An
Stekene
Alvorens te beslissen heb ik enkele keren vragen gesteld. Telkens kreeg ik een goed antwoord. Bij de bestelling voorspelde het bedrijf een levertermijn van 2 weken. Na 5 werkdagen werd geleverd. Goed gewerkt dus. Nu wachten op de herfst om het te controleren en te installeren
24 August 2025
Staf
Turnhout
Je krijgt wat je besteld.
23 August 2025
Luk
Buizingen
Door hun goede raad heeft het mij ook minder gekost. Leuk
19 August 2025
Marleen
Meerhout
Een snelle en duidelijke communicatie. Na de bestelling geplaatst te hebben kreeg ik al meteen een leveringstermijn. Op de datum kreeg ik klein slot voor de levering en dan was hij nog een paar mi uten vroeger. Dus een super ervaring, ik zou zeggen voor herhaling vatbaar maar hopelijk niet de eerste jaren :-) Het product doet ook volledig aan de verwachting.
17 August 2025
Rob
Peer
Zeer goede kwaliteit, mooi afgewerkt wij vragen het,zij maken het voor ons,en zeer goed gemaakt en alles op maat zoals ik het heb doorgegeven, dit was mijn eerste bestelling, er zullen er nog volgen Een tevreden klant
17 August 2025
Prima!!
14 August 2025
Peter
Brugge
GEKOCHT OP TELEFONISCH CONTACT ZEER VRIENDELIJKE CORECTE AFSPRAKEN . AFHALING VAN HET DEKZEIL WAS MOGELIJK KON ECHTER OOK GRATIS AAN HUIS GELEVERD WORDEN . Wij kochten jaren geleden ook al van Antonsen . Wij zijn zeer tevreden en kunnen andere alleen maar aanraden om bij de Dekzijlenschop te kopen , bent U niet zeker via de website bel gerust en wij kregen dus het perfect uitgelegd.
13 August 2025
2845 Niel
top
9 August 2025
Jan
Zowel het bestellen als betalen en leveren zijn vlot verlopen. Of het zeil past weet ik nog niet. Moet nog mee naar Spanje eind deze maand.
3 August 2025
Yvan
Temse
goed contact, stipte levering, kwaliteit van het product prima,
2 August 2025
HD
Geraardsbergen Goeferdinge
Ik werd vakkundig,snel en vriendelijk geholpen.
1 August 2025
Jos
Tervuren
ziet er goed en degelijk uit alleen de prijs is wat hoog als ze nu lang meegaan ? is dat ook goed
30 July 2025
jean
AS
Nog steeds niet geleverd.... hoe kan ik dit dan beoordelen?
Beveelt niet aan
28 July 2025
Wim
Aalst
Dekzeilenshop.be is de webshop van Zeilmakerij Antonsen Bvba in Antwerpen.
Al sinds de oprichting in 1902 heeft Antonsen zich volledig toegelegd op de verwerking van kunststof textiel. Destijds was de productie en herstelling van canvas zakken en dekzeilen de belangrijkste activiteit, maar inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevende producent van allerlei dekzeilen en ander maatwerk in de Benelux.
In onze eigen zeilmakerij beschikken wij over de modernste machines en productietechnieken waarmee wij een breed assortiment afdekzeilen, hoezen, spandoeken, afscheidingszeilen, vijverzeilen en zwembadafdekkingen op maat kunnen maken.
Daarnaast verkopen wij ook handelsproducten zoals: lichtgewicht PE dekzeilen, steigerweefsel, spanrubbers en andere zeilmakerij producten voor zowel industrie als particulier.
Dankzij onze compacte en flexibele organisatie profiteert u van:
advies en service
ruime keuze aan materialen