Verbaasd van het product

Een aanrader praktisch product heel eenvoudig te monteren , de afwerking van het product goede kwaliteit. Het product aan huis afgeleverd alle toebehoren in het pakket. Ik heb zelf vrienden dat het product nu bij mijn thuis zagen en er ook eentje willen bestellen.

Product zoals beschreven, snelle levering, prijs kwaliteit oké, prima communicatie

Livraison rapide et produits de bonne qualité

Les produits ont été livrés rapidement et bien protégés pour le transport

Goede service, en advies.

Super goed advies gekregen, snel antwoord op onze vragen en correcte levering. :-)

zeer goed

zoals steeds zeer verzorgde levering

Kwalitatieve producten, goede service!

Gewoon goed en snel

Toppy

Goede service en goede afspraken

Offerte werd besproken. Levertermijn bepaald en behouden. Goed materiaal en goede afwerking.

snelle en correcte levering

na de bestelling online kreeg ik bijna onmiddellijk een telefoontje van een vriendelijke dame die me zei dat ik het dekzijl al mocht komen ophalen

Perfect !

La housse PVC 600 gr/m² a été faite sur mesure exactement comme demandé. Les coutures sont faîtes à l'intérieur et l'épaisseur est parfaite. Par grand vent, rien ne bouge. Incomparable avec les bâches de Brico, Hubo et Overstock Garden. Qualité ++

het product voldoet aan mijn verwachtingen en het werd geleverd volgens de gemaakte afspraak

Positief

Leuke firma

Goede communicatie, en mail verkeer. Zeer content van het geleverde materiaal. Mvg EK tuinen

Producten die ik zocht waren voorradig en snel geleverd!

Gevonden wat ik zocht! Snelle levering!

zeer goed

goede service,degelijke omschrijving ! aanrader !

Duidelijk, correct en snel !

Na het ontvangen van een correcte offerte, een snelle en correcte afhandeling van de bestelde en gekozen goederen !

Klantvriendelijk en goede kwaliteit

Ik ben uitstekend geholpen, extra informatie gekregen en adequaat bijgestuurd voor het optimale dekzeil. Snelle en stipte levering.

vlug geleverd en topkwaliteit

Ik bestelde een zeil en een paar dagen later had ik het product reeds in mijn bezit

BESTELLING IS SNEL GELEVERD EN CORRECT !

goede kwaliteit en correcte prijs .

perfecte afwerking

correcte hulp bij bestellen ,en levertijd was ook snel

Zeer goede dienstverlenig

Produckten zijn van zeer goede kwalieit

Super snel en persoonlijk

Overzichtelijk en direct. Mis alleen de accessoires als ringen die je in zeil kunt zetten

Zeer vlotte verzending

Onze bestelling voldoet aan de verwachtingen.

Opnieuw perfect product met snelle levering

Na een eerdere bestelling opnieuw een dekzeil besteld en ook ditmaal is het opnieuw een perfect product met snelle levering!

Parfait

Travail soigné et correspond aux attentes

Vol verwachting

Nu al bijna een week geleden ,2 zeilen bestemd en nog niets ontvangen.

Haifastraat 1

2030 Antwerpen

+32(0)3 542 6110

Over Dekzeilenshop.be

Dekzeilenshop.be is de webshop van Zeilmakerij Antonsen Bvba in Antwerpen. Al sinds de oprichting in 1902 heeft Antonsen zich volledig toegelegd op de verwerking van kunststof textiel. Destijds was de productie en herstelling van canvas zakken en dekzeilen de belangrijkste activiteit, maar inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevende producent van allerlei dekzeilen en ander maatwerk in de Benelux. In onze eigen zeilmakerij beschikken wij over de modernste machines en productietechnieken waarmee wij een breed assortiment afdekzeilen, hoezen, spandoeken, afscheidingszeilen, vijverzeilen en zwembadafdekkingen op maat kunnen maken. Daarnaast verkopen wij ook handelsproducten zoals: lichtgewicht PE dekzeilen, steigerweefsel, spanrubbers en andere zeilmakerij producten voor zowel industrie als particulier. Dankzij onze compacte en flexibele organisatie profiteert u van: advies en service ruime keuze aan materialen echt maatwerk korte levertijd betaalbare prijzen