Goede kwaliteit

Gekocht zoals beschreven op de website. Wel dure verzendkosten, namelijk 8,5 euro.

Bestelling vlot afgehandeld

Afhandeling vlot verlopen

Uitstekende service

Snel besteld en snel geleverd. Professionele zeilen, verschillende afmetingen, diktes, allemaal snel te veranderen. En dit een pak goedkoper dan in de betere doe-het-zelfzaak!

Het bestelde product was perfect, maar DPD had het pakket afgelegd op nr. 12 i.p.v. nr. 18! Geen bericht in de bus, dus was het zoeken bij alle buren. Dat was het enige minpunt(je).

mooi dekzeil ben er heel blij mee

Alles was ok

Goede respons en service.

Goede opvolging en levering tot in mijn garage.

Perfect ingepakt en binnen 48h geleverd.

Perfect ingepakt en binnen 48h geleverd. Correcte prijzen.

Vlot

Vlot verloop van bestelling en levering

Dekzeilen shop behoort tot de weinigen die de vermoedelijke levensduur van een dekzeil op hun website opgeven. Dat is ten minste eerlijk. Ik heb ondervonden dat een goedkoop zeil na verloop van enkele jaren niet meer waterdicht is. Nu heb ik bij Dekzeilenshop 2 degelijke PVC zeilen van 600 g/m2 gekocht. Deze werden na enkele dagen geleverd, waren heel degelijk verpakt en ze zien er heel sterk en degelijk uit.

tevreden

het zeil voldoet aan wat je ziet op de website. prijs kwaliteitsverhouding is super. het pakje was de dag erna al op zijn bestemming...dus tevreden klant!

Top service!

Top service! Correcte service tijdens de bestelling. Prima kwaliteit en goed afgewerkt.

Goede prijs/kwaliteit

Snel geleverd.

Alles prima, duidelijke site, producten komen overeen met omschrijving, prijs is competitief en levering is netjes en snel.

Rapide et conforme !

Mon expérience avec l'e-shop a été très bonne. Délai rapide et marchandise conforme à la commande. Je recommande ce site !

tevreden

als ik nog iets nodig heb ,kom ik terug

perfect

gekregen wat ik besteld heb

Top.

Makkelijk te bestellen, zeer snelle levering en topkwaliteit.

Mijn 3de keer besteld bij deze firma, altijd alles super inorde en snel geleverd. Top firma!

Materiaal van prima kwaliteit. Leveringsdatum volgens afspraak.

Materiaal van prima kwaliteit. Leveringsdatum volgens afspraak.

Kwaliteitsmaatwerk tegen een redelijke prijs

Het was prettig samenwerken met dit bedrijf. Geen moeite was hen teveel om tot een oplossing op maat te komen. Het bestelde dekzeil is prima afgewerkt. De communicatie verliep vlot, hoewel de reactie soms wat lang uitbleef. Er volgden wel excuses. De levertijd kwam overeen met wat vooraf meegedeeld werd. Aanbevolen!

perfect

super kwaliteit goed verpakt en snel geleverd.

Tijdige en correcte levering

Het geleverde pakket werd geleverd cfr. de melding, het pakket was goed en stevig verpakt

Alles top, perfecte pasvorm.

Voor de 2de x iets bestelt en ook nu weer perfecte pasvorm , afwerking enz. Zeer blij met het resultaat . Bedankt .

Betrouwbare kwaliteit

Tevreden, alles volgens afspraak. Tevreden klant

Correct en volledig! Kortom perfect.

Zeer goede service en afhandeling. Bedankt!

Haifastraat 1

2030 Antwerpen

+32(0)3 542 6110

Over Dekzeilenshop.be

Dekzeilenshop.be is de webshop van Zeilmakerij Antonsen Bvba in Antwerpen. Al sinds de oprichting in 1902 heeft Antonsen zich volledig toegelegd op de verwerking van kunststof textiel. Destijds was de productie en herstelling van canvas zakken en dekzeilen de belangrijkste activiteit, maar inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevende producent van allerlei dekzeilen en ander maatwerk in de Benelux. In onze eigen zeilmakerij beschikken wij over de modernste machines en productietechnieken waarmee wij een breed assortiment afdekzeilen, hoezen, spandoeken, afscheidingszeilen, vijverzeilen en zwembadafdekkingen op maat kunnen maken. Daarnaast verkopen wij ook handelsproducten zoals: lichtgewicht PE dekzeilen, steigerweefsel, spanrubbers en andere zeilmakerij producten voor zowel industrie als particulier. Dankzij onze compacte en flexibele organisatie profiteert u van: advies en service ruime keuze aan materialen echt maatwerk korte levertijd betaalbare prijzen