Zeer goed!

Zeer snel geleverd en goeie kwaliteit.

Het dekzeil is van zeer goede kwaliteit. Het dekzeil is ook behoorlijk zwaar, waardoor het zeil niet vlug door de wind zal wegvliegen. Ik ben heel tevreden. Goede prijs / kwaliteitsverhouding

puike lvering

degelijke afwerking van het zeil en puike snelle levering.

correct

bestelling via internet na telefonisch contact (David). perfecte service, correcte levering,... alles top

vlotte levering

bestelling en levering ging zeer vlot. product voldoet aan verwachtingen

bestelling en levering perfect verlopen

mooi afgewerkt en de maten die ik doorgegeven had waren perfect nageleefd

Wat ik heb besteld is ook geleverd,zonder fout. Top

Rapide, conforme et efficace

Rapide, conforme et efficace

Voldoet aan verwachtingen

Volledig volgens verwachting!

super service!

Service de confiance et entreprise fort fiable et dévouée

zeer goed en vlot

zeer goed en vlot

Topkwaliteit. Correcte prijs. Zeer snelle bezorging en zeer goed verpakt.

Zie hierboven.

Keurig geleverd op afspraak en goed verpakt

Gevonden wat ik zocht

Overzichtelijke website. Bij een vraag/offerte krijg je een dag later al antwoord. Een correcte aflevering binnen de afgesproken tijdspanne.

Snel, correct, professioneel

Altijd leuk om correct en to the point behandeld te worden. Mijn vraag werd snel en duidelijk behandeld met zinvol advies. Uitstekende kwaliteit van het product.

In orde en op tijd.

In orde en op tijd.

Degelijk materiaal, goeie service

De firma maakt degelijk materiaal op maat. De service is prima en het materiaal is uitstekend. Het beantwoordt aan de verwachte voorwaarden.

Dekzeil op maat om de trempoline van mijn catamaran te beschermen. Maat, qualiteit en leveringstermijn aangehouden

Au top comme toujours !

Livré dans les temps, correspond à ce qui était demandé

Reeds verschillende jaren klant en altijd top levering

rapidité de fourniture et parfaite information de suivi du colis

Très sérieux.

snel, eenvoudig, kwaliteit

Snelle levering van kwaliteitsproduct. Professioneel verpakt.

Heb er goed gebruik van kunnen maken heb mijn dak vernieuwd en dag 2 gieten van regenen dus was zeer welkom.

Degelijk zandbakzeil

vlotte communicatie, vlotte levering, degelijk zandbakzeil

Goeie service! Prijs/kwaliteit super.

Goeie communicatie en tevreden met resultaat.

Haifastraat 1

2030 Antwerpen

+32(0)3 542 6110

Over Dekzeilenshop.be

Dekzeilenshop.be is de webshop van Zeilmakerij Antonsen Bvba in Antwerpen. Al sinds de oprichting in 1902 heeft Antonsen zich volledig toegelegd op de verwerking van kunststof textiel. Destijds was de productie en herstelling van canvas zakken en dekzeilen de belangrijkste activiteit, maar inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevende producent van allerlei dekzeilen en ander maatwerk in de Benelux. In onze eigen zeilmakerij beschikken wij over de modernste machines en productietechnieken waarmee wij een breed assortiment afdekzeilen, hoezen, spandoeken, afscheidingszeilen, vijverzeilen en zwembadafdekkingen op maat kunnen maken. Daarnaast verkopen wij ook handelsproducten zoals: lichtgewicht PE dekzeilen, steigerweefsel, spanrubbers en andere zeilmakerij producten voor zowel industrie als particulier. Dankzij onze compacte en flexibele organisatie profiteert u van: advies en service ruime keuze aan materialen echt maatwerk korte levertijd betaalbare prijzen