Snel en correct

Ik had op voorhand enkele vragen en stuurde enkele mailtjes, waar telkens heel snel antwoord op kwam. De levering van ons dekzeil gebeurde heel snel en vlot, zoals beloofd, en het was precies wat we nodig hadden! Aanrader!

uitstekend

Goede kwaliteit met zeer snelle levering ,niets op aan te merken .

Materiaal en levering tevreden maar:

Materiaal lijkt ruim voldoende maar het beter zijn dat langs de kanten aan gegeven wordt wat je momenteel vast hebt bij kleine zeilen gaat dit nog maar met groter zeilen zou het zeker een meer waarde geven met het vermelden van de lengte dit zou in moeilijke plaatsing omstandig heden bijkomede hinder onnodig maken en als het kan zou te ogen om de 50 cm plaatsen een nog betere materiaal opgeven met beperkte kosten(uitschuren van de ringen).

Korrekte en vlugge levering

Korrekte service en vlugge levering

Alles zoals gehoopt

zeer tevreden

Snelle levering, product van zeer goede kwaliteit!!!

Eerlijke prijs , snel geleverd. Goede service

snelle en vlotte levering

alles goed verlopen

Uitstekend service en snelle bezorging, kan niet beter

Uitstekende service en snelle bezorging, kan niet beter

Mooi assortiment, prima service en goede prijs/kwaliteit

Behulpzame ploeg!

Toen er iets misliep bij de bestelling door een praktische fout langs onze kant, werden wij hier door jullie team spontaan over gecontacteerd (en niet omgekeerd) en mee verder geholpen, echt top!!

Vlotte service, prima kwaliteit

Het bestelde product voldoet volledig aan de verwachtingen.

Vlotte levering

Alles wat ik besteld heb werd vlot geleverd. Nu zien of het dekzeil bestand is tegen de natuur (zon, regen en wind).

2 bestellingen prima gelopen. Kwaliteit zoals beschreven

goeie service, prima afwerking

zeer tevreden over het dekzeil op maat gemaakt volgens mijn aanwijzingen.

Duidelijk overzicht.

Goede samenwerking

Er was een fout geslopen in het huisnummer voor aflevering. Wij hebben dat gemeld aan DPD en kregen onze zending 24u. nadien perfect afgeleverd.

Mooi en sterk gemaakt maar onvoldoende bescherming tegen de zon.

Beste, het zeil moet dienen om mijn vijvertje te beschermen tegen de zon zodat er weinig algenvorming ontstaat in het vijvertje. Het zeil beschermt spijtig genoeg onvoldoende tegen de zon. Ik had hier nochtans overleg over gehad met één van uw medewerkers en was op basis hiervan tot de conclusie gekomen dat het voldoende bescherming zou geven tegen de zon maar spijtig genoeg is dit niet het geval. Ik heb dan toch nog een score van 6 gegeven omdat het zeil zeer mooi en zeer sterk is gemaakt en perfect overeenkomt met de gevraagde afmetingen. Tevens is het zeil op zeer korte tijd gemaakt en de levering is perfect verlopen. Met vriendelijke groeten, Johan.

Uitstekende uitvoering volgens ontwerp (aanvaardbare maatafwijking); handleiding goed.

Voor zover ik het nu kan beoordelen was de afwerking uitstekend, en volgens ontwerp (de maximum maatafwijking is 2 cm). De documentatie betreffende materialen en opties is zeer duidelijk en de uitvoering en de factuur komen overeen met offerte en bestelling. Over de duurzaamheid kan natuurlijk nog niets gezegd worden. In de montagehandleiding mis ik echter een goede beschrijving van hoe de gespen na montage fijn afgesteld moeten worden.

Niets op aan te merken

Vanaf de bestelling tot de levering is alles volgens plan verlopen.

het zeil voldeed volledig aan mijn verwachtingen

was uitstekend

Snel geholpen

Dekzeil op maat laten maken, snel veel uitleg en offerte ontvangen. Product is ook zeer goed

Prima bedrijf maar product voldoet niet aan de verwachtingen

Gaatjesdoek besteld bedoeld voor zonwering Maar doek laat veel te veel zon door

Super !

Ik ben heel tevreden ,prima opvolging ,en uitstekende kwaliteit!

Haifastraat 1

2030 Antwerpen

+32(0)3 542 6110

Over Dekzeilenshop.be

Dekzeilenshop.be is de webshop van Zeilmakerij Antonsen Bvba in Antwerpen. Al sinds de oprichting in 1902 heeft Antonsen zich volledig toegelegd op de verwerking van kunststof textiel. Destijds was de productie en herstelling van canvas zakken en dekzeilen de belangrijkste activiteit, maar inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevende producent van allerlei dekzeilen en ander maatwerk in de Benelux. In onze eigen zeilmakerij beschikken wij over de modernste machines en productietechnieken waarmee wij een breed assortiment afdekzeilen, hoezen, spandoeken, afscheidingszeilen, vijverzeilen en zwembadafdekkingen op maat kunnen maken. Daarnaast verkopen wij ook handelsproducten zoals: lichtgewicht PE dekzeilen, steigerweefsel, spanrubbers en andere zeilmakerij producten voor zowel industrie als particulier. Dankzij onze compacte en flexibele organisatie profiteert u van: advies en service ruime keuze aan materialen echt maatwerk korte levertijd betaalbare prijzen