Goede kwaliteit en snel geleverd

Zoals het moet!

Très bon service

Produit conforme livré dans les temps.Rien a dire.

Correct en vlotte afhandeling!

Alles was zoals beschreven.

Correcte bestelling en compleet

Kwaliteit in materiaal en service!

Totaal tevreden

Het was op tijd geleverd en alles in orde

bestelling werd uitgevoerd zoals gevraagd

tevreden met het resultaat, levering liep fout maar is uiteindelijk in orde gekomen

Was zoals ik gevraagd had dus wel in orde

Bedrijf dat hun woord houd

Voor herhaling vatbaar

snelle en goed service

Bij vragen snel en duidelijk antwoord Goede service

goed materiaal, goede afwerking, vlotte levering

ik heb bij dekzeilenshop een PE schuim zomer afdekking gekocht voor mijn zwembad. Zeer tevreden over de uitleg om de juiste maat te bepalen, duidelijke offerte, levering was op tijd en ging zeer vlot. Afwerking van het dekzeil is ook zeer goed.

Uitstekend afgeleverde kwaliteit volgens afspraak

Zoals hierboven vermeld is alles verlopen volgens de gemaakte afspraak. Zeer mooie afwerking van het zeil en de maten zijn perfect. Hier is topkwaliteit afgeleverd.

Een uitstekend voorbeeld van een perfecte online shop !

Super klantvriendelijke site met veel info over producten en zeer gemakkelijk om een bestelling te plaatsen. Heel snelle levering en product voldoet volledig aan de verwachtingen. Wij zijn heel content van 'Noppenfolie EnergyGuard ST 500 micron Geobubble' voor ons zwembad !

Vous avez à faire à de vrais professionnels

Produits correspondant à ceux commander. Bonne qualité. Seul bémol vous devriez travailler avec bpost pour les envois . DPD on souvent des délais plus long.

Juste parfait, conforme à mes attentes.

Commande de sangles de bâche à bulles sur photos. Modèle parfaitement adapté et conforme. A recommander

Heel praktische site. Bestelling correct. Snelle krvering. Top

dat is kwaliteit

mooi en degelijk zomer dekzeil. Mooi afgewerkt en past perfect in mijn zwembad

Alles tip Top in orde. Een aanrader!

Geobubble energyguard

Super snelle levering en mooi afgewerkt. Ook scherpe prijzen. Alles tip top in orde.

Heb door de jaren heen al een paar zomereiken versleten,deze schiet er van kwaliteit van afwerking ver bovenuit .

heel goed

De levering van het dekzeil is verlopen precies zoals u voorgesteld had. Ik ben zeer tevreden over uw firma. vriendelijke groeten Corneel Blommaerts

Zeer tevreden op alle gebied

Juiste leveringstermijn, goede kwaliteit

Zeer goede opvolging en perfecte levering !

Perfect op maat aan de juiste prijs ! TOP

heel tevreden

zwembadzeil op maat laten maken, snelle levering, perfecte afwerking

goed product, goede service

...

Perfect geregeld

Snelle respons op alle vragen, goede kwaliteit van het product, alles perfect in orde zoals afgesproken. Een aanrader!

Haifastraat 1

2030 Antwerpen

+32(0)3 542 6110

Over Dekzeilenshop.be

Dekzeilenshop.be is de webshop van Zeilmakerij Antonsen Bvba in Antwerpen. Al sinds de oprichting in 1902 heeft Antonsen zich volledig toegelegd op de verwerking van kunststof textiel. Destijds was de productie en herstelling van canvas zakken en dekzeilen de belangrijkste activiteit, maar inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevende producent van allerlei dekzeilen en ander maatwerk in de Benelux. In onze eigen zeilmakerij beschikken wij over de modernste machines en productietechnieken waarmee wij een breed assortiment afdekzeilen, hoezen, spandoeken, afscheidingszeilen, vijverzeilen en zwembadafdekkingen op maat kunnen maken. Daarnaast verkopen wij ook handelsproducten zoals: lichtgewicht PE dekzeilen, steigerweefsel, spanrubbers en andere zeilmakerij producten voor zowel industrie als particulier. Dankzij onze compacte en flexibele organisatie profiteert u van: advies en service ruime keuze aan materialen echt maatwerk korte levertijd betaalbare prijzen