Alles goed verlopen zoals afgesproken

Zeer aangename ervaring. Snel, correct, efficiënt!

Zeer aangename ervaring, snel, correct, efficiënt, mooi en met een goed rendement voor een goeie prijs.

Perfecte en snelle service.

Perfecte afspraken. Zeer snelle service en levering volgens afspraak.

kwalitatief product

prijs-kwaliteit heel goed enig minpuntje: leveren van 2 bevestigingssystemen. het was niet duidelijk welk systeem best toe te passen, maar na een kort telefoontje was het opgelost.

Alles fijn geregeld

Alles ok

communicatie

geen commentaar

Goede kwaliteit en correcte afspraken

Vlot en corect

Duidelijke en betrouwbare communicatie.

Duidelijke afspraken, heldere communicatie en levering zoals beloofd.

super

vlugge en goede levering juist en correcte levering

helemaal in orde volgens de opgegeven maten - paste perfect en werd correct afgeleverd.

alles Ok en nog vrij snel geleverd.

Impeccable

Sérieux, rapidité de livraison et bonne qualité

zeer goed

Het zomer dekzeil voldoet aan mijn verwachtingen. en geleverd binnen een goeie termijn + op de hoogte gehouden. super.

Perfecte service!

Snel antwoord gekregen op mijn vragen en supersnel geleverd! Prima service! Prima kwaliteit! Een aanrader.

Parfait!

De la commande à la livraison, tout était bien orchestré ! Suivi du colis parfait. Pour la bâche piscine 500 microns noir qualité, coupe et emballage impeccable. Note globale 9/10 Bien que 10/10 serait amplement mérité Lanoë.D

Hoogkwalitatief materiaal en uitstekende na-service! Top-ervaring

Bestelling, bevestiging en levering liepen zeer vlot en uiterst correct. De levering was uitermate vriendelijk en behulpzaam: de bestelling werd daar gebracht waar we het wilden. Bij het opbouwen een uiterst vriendelijke en rustige telefonische uitleg gekregen. Het geleverde materiaal is van een hoge kwaliteit en zeer robuust. Een echte aanrader!

Correcte afhandeling, merci!

Heel verzorgd, snel, correct. In 1 woord: super.

heel goed product

nog zien als dat goed werk met de zon , product is heel goed afgewerkt , heel content van

Rapide et de qualité

Juste une amélioration pour la notice de montage à prévoir

De klant voelt zich er koning!

Het eerste (telefonisch) contact na het bekijken van de goed geïnformeerde site waarbij men tijd nam om bijkomende vragen van de klant te beantwoorden en in te gaan op zijn wensen deed mij besluiten om er een bestelling te plaatsen. De afhandeling geschiedde ook correct. Met de dienst na verkoop heb ik nog geen ervaring maar iets zegt mij dat deze ook oké is. Vijf sterren zijn dan ook verdiend.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Correcte verwerking van mijn bestelling

Na bestelling heb ik onmiddellijk een bevestiging vn ontvangst gekregen en goede opvolging van mijn bestelling, zelfs op feestdagen. De leveringstermijn was volgens afspraak. Het enige spijtig is dat er geen ondersteuning is bij het ineen zetten van de bestelling, er was enkel levering.

Aanrader!

Snelle service en goede kwaliteit van de goederen.

Mooi afgewerkt product!

Goede service : direct antwoord ivm de doorgegeven afmetingen inzake marges. Levering vlg afgesproken timing.

Alles correct

Niet de eerste keer. Net zo tevreden als toen.

Snelle levering top kwaliteit

Ik zocht en vond een kwalitatief noppenzeil voor ons zwembad bij jullie! Alles werd perfect geleverd zoals afgesproken!

Hulpvaardig en correct

Hlik heb verschillende keren terug contact opgenomen om de maten nog te wijzigen. Allemaal geen probleem. Ik ben ook blij met de kwaliteit en de afwerking.

Haifastraat 1

2030 Antwerpen

+32(0)3 542 6110

Over Dekzeilenshop.be

Dekzeilenshop.be is de webshop van Zeilmakerij Antonsen Bvba in Antwerpen. Al sinds de oprichting in 1902 heeft Antonsen zich volledig toegelegd op de verwerking van kunststof textiel. Destijds was de productie en herstelling van canvas zakken en dekzeilen de belangrijkste activiteit, maar inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevende producent van allerlei dekzeilen en ander maatwerk in de Benelux. In onze eigen zeilmakerij beschikken wij over de modernste machines en productietechnieken waarmee wij een breed assortiment afdekzeilen, hoezen, spandoeken, afscheidingszeilen, vijverzeilen en zwembadafdekkingen op maat kunnen maken. Daarnaast verkopen wij ook handelsproducten zoals: lichtgewicht PE dekzeilen, steigerweefsel, spanrubbers en andere zeilmakerij producten voor zowel industrie als particulier. Dankzij onze compacte en flexibele organisatie profiteert u van: advies en service ruime keuze aan materialen echt maatwerk korte levertijd betaalbare prijzen