Perfecte service

Hier kan je gerust bestellen Alles perfect en volgens afspraak

Prima kwaliteit , snel geleverd !

Idem dito

Vriendelijk en alles volgens afspraak

Vriendelijk, correct, goeie kwaliteit

Duidelijke website. Goed bestelproces. Men bekijkt je order nog eens kritisch en checkt met je de maten af. Transporteur stemt leveringstijdstip met je af. Uitsluitend positieve ervaring!

Goede en vlotte service, ben heel tevreden

Goede en vlotte service, ben heel tevreden

ok.

ok

Communication facile, produit impeccable

Nous avons acheté une bâche pour notre piscine. Les échanges pour définir la taille et la finition ont été faciles et très agréables. La livraison a été rapide et le produit est impeccable.

top bedrijf, goed product en snelle levering

prima product en zeer snelle levering!

top

snel geleverd en goed verpakt

Snelle respons of aanvraag, levering binnen de week na betaling

Degelijk bedrijf, ook in e-commerce

Degelijk bedrijf: zowel website, verwerking, communicatie, product, leveringsfaciliteiten ... en vooral OOK de prijs. een aanrader !!

Bestelling ging heel vlot

Bestelling ging heel vlot alsook de snelheid van levering maar ik zou overwegen om andere verzendfirma te nemen. DPD liet er 1,5 week op wachten ivm de drukke crisistijd. PostNL of zelfs Bpost hbb het ook druk maar leveren toch een pak sneller .Overwegen waard naar de klant toe.

Snel en betrouwbaar

Zomerzeil voor ons zwembad besteld. Duidelijke communicatie en richtlijnen rond de afmetingen. Een weekje later geleverd. Het past perfect! Bijna geen dode algen meer op de bodem van het zwembad en de temperatuur van het water blijft goed behouden. Goed materiaal voor een goede prijs en vooral: heel goede service.

Top alles zoals beloofd

Alles in orde op tijd geleverd, heel tevreden

Op al mijn mails, een snel en duidelijk antwoord

professionele firma

geen enkele moeite om te helpen bij ons rond zwembad, het op maat te maken van het afdekzeil.

Goede kwaliteit van zeilen

Zeilen waren goed verpakt dus zonder schade aangekomen. Zeilen zijn prima kwaliteit en mooi afgewerkt.

Zeer stevige kwaliteit

Stevig zeil. Snel en correct geleverd.

De levering is zorgvuldig en correct verlopen

De levering is zeer zorgvuldig en correct verlopen

Heel mooi product en super afgewerkt.

een zeer vlotte, en correcte afhandeling

We kregen zeer snel antwoorden op onze vraag. de bestelling werd correct en vlot binnen de afgesproken tijdspanne afgeleverd.

Snelle, correcte service

Offerte aangevraagd en kreeg dag erna al mail met informatie en tips om zeker goed af te meten. Daarbij enkele handigheden die ik zelf niet bedacht had (drijver vb) Bestelling geplaatst en weekje later telefoon dat het zeil geleverd zou worden de dag erna. Goede kwaliteit, stevig spul, juiste maat. En dat tegen een prijs die wat lager ligt dan andere (web)winkels. Zeer tevreden.

Correct wat we verwachtten

Nu hopen op efficiëntie en duurzaamheid.

Goede kwaliteit, stipte levering.

Degelijk advies, goede kwaliteit en stipte levering..

Mijn eerste bestelling zeer tevreden

Pakket prima afgeleverd een beetje langere wachttijd helaas door Corona maar dat geld voor ieder van ons .pakket keurig verpakt Gr

Haifastraat 1

2030 Antwerpen

+32(0)3 542 6110

Over Dekzeilenshop.be

Dekzeilenshop.be is de webshop van Zeilmakerij Antonsen Bvba in Antwerpen. Al sinds de oprichting in 1902 heeft Antonsen zich volledig toegelegd op de verwerking van kunststof textiel. Destijds was de productie en herstelling van canvas zakken en dekzeilen de belangrijkste activiteit, maar inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevende producent van allerlei dekzeilen en ander maatwerk in de Benelux. In onze eigen zeilmakerij beschikken wij over de modernste machines en productietechnieken waarmee wij een breed assortiment afdekzeilen, hoezen, spandoeken, afscheidingszeilen, vijverzeilen en zwembadafdekkingen op maat kunnen maken. Daarnaast verkopen wij ook handelsproducten zoals: lichtgewicht PE dekzeilen, steigerweefsel, spanrubbers en andere zeilmakerij producten voor zowel industrie als particulier. Dankzij onze compacte en flexibele organisatie profiteert u van: advies en service ruime keuze aan materialen echt maatwerk korte levertijd betaalbare prijzen