Vlotte service

Ik ben heel tevreden over de service. Ik heb binnen de 2 weken mijn nieuw zeil ontvangen en het past perfect.

Uitstekende kwaliteit voor een goede prijs, vlotte verzending

Ik ben aangenaam verrast van de afwerking van de zeilen. De website laat weinig twijfels over om tot de juiste keuze over te gaan. De nestelling werd zeer snel verwerkt.

Satisfait

Produit description conforme,livraison France πŸ‡«πŸ‡· rapide top

Prima service en nakomen afspraken

Levering is enkele dagen vroeger gebeurd dan afgesproken, waarvoor dank. Ook de transportfirma K&A heeft tijdig contact genomen en de afspraken nagekomen. 1 kleine bedenking: bij uitpakken van de materialen blijkt 1 van de kunststofbeugeltjes op de linten gescheurd. Kan hiervoor een nieuwe opgestuurd worden aub, naar hetzelfde adres. Groeten, Paul Van Ballaer

Waardeloos

Na 4 maanden begint het 600gr doek al te scheuren

Snel en compleet

ik heb nog steeds niks ontvangen

ik zou het dus niet weten

Goed afdekzeil op maat voor een meer dan redelijke prijs.

Goed afdekzeil op maat voor een meer dan redelijke prijs.

Topkwaliteit

Zeer snelle respons op offerte-aanvraag. Bij minste twijfel of onduidelijkheid: deze vriendelijke professionals nemen zelf onmiddellijk contact met de klant. Vervolgens perfecte uitvoering van het maatwerk, in één woord: klasse !

Perfecte service

De producten zijn van zeer goede kwaliteit en vakkundig gemaakt. Ook de nazorg (in mijn geval n.a.v. een klein probleempje dat zich na 6 jaar gebruik van een dekzeil kwam te stellen) is zeer goed. Een aanrader !!!

goede service

vlugge levering

Ben super content van de kwaliteit, service en levering.

Zeer vlotte en correcte service

zeer positief

Professioneel

professioneel en zeer behulpzaam.

Alles goed gegaan

Zwembad oprol systeem besteld, dag nadien geleverd

Goede communicatie, prima afhandeling

Bestelling van zomerdekzeil voor zwembad verliep prila, vlotte communicatie, kwaliteitsproduct!

Vlotte afhandeling, goed materiaal

Positief

Alles volgens afspraak, perfect in orde en op tijd.

Prijs, kwaliteit en levering: alles dik in orde !

Alles is goed verlopen

Goeie feedback, duidelijke offerte, stevig product.

Heel tevreden

Perfect πŸ‘πŸ‘ŒπŸ‘Œbent heel blij mee merciekies

Top product and uitmuntende service

Omwille van de coronacrisis bleef het product langer dan normaal onderweg. De leverancier heeft dit zeer professioneel opgevolgd. Eens het product toekwam bleek het volledig en van uitstekende kwaliteit. Topleverancier!

Zijn geld waard.

Een uitgebreid gamma. Uitgebreide informatie na prijsaanvraag. Snelle levering. Prijs kwaliteit. Groot verschil met de standaard Intex zeilen.

Ik heb de levering nog niet ontvangen

Tot op heden ligt de levering in de depot DPH te Mechelen en dit sinds 20.4.2020 Ik kan dus niet oordelen over de service of het product omdat ik nog niets ontvangen heb. Na 1ste beoordeling werd er actie ondernomen. Dag nadien was mijn pakket geleverd

Van bij de gevraagde info tot bestelling zeer goede opvolging. Bestelling en levering, tot in de puntje gped geregeld.

Haifastraat 1

2030 Antwerpen

+32(0)3 542 6110

Over Dekzeilenshop.be

Dekzeilenshop.be is de webshop van Zeilmakerij Antonsen Bvba in Antwerpen. Al sinds de oprichting in 1902 heeft Antonsen zich volledig toegelegd op de verwerking van kunststof textiel. Destijds was de productie en herstelling van canvas zakken en dekzeilen de belangrijkste activiteit, maar inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevende producent van allerlei dekzeilen en ander maatwerk in de Benelux. In onze eigen zeilmakerij beschikken wij over de modernste machines en productietechnieken waarmee wij een breed assortiment afdekzeilen, hoezen, spandoeken, afscheidingszeilen, vijverzeilen en zwembadafdekkingen op maat kunnen maken. Daarnaast verkopen wij ook handelsproducten zoals: lichtgewicht PE dekzeilen, steigerweefsel, spanrubbers en andere zeilmakerij producten voor zowel industrie als particulier. Dankzij onze compacte en flexibele organisatie profiteert u van: advies en service ruime keuze aan materialen echt maatwerk korte levertijd betaalbare prijzen