alles ok

Alles ok

Uitstekende ervaring

Bij hen uitgekomen toen ik op zoek was naar een passend dekzeil voor mijn terrastafel, en de mogelijkheid gezien om het op maat te laten maken. Vlotte en snelle communicatie, kwalitatief hoogstaand product dat perfect aan de verwachtingen voldoet.

Snel en goed

Snel en plaatselijk af te halen.

Een zeeeer tevreden klant

Door telefonische uitleg een beter product gekocht dat ik eerst dacht aan te schaffen En in deze corona tijd beter in eigen land te kopen dan bij de concurrenten in buitenland.

Super service en degelijk materiaal

Goede en snelle service, materiaal is kwalitatief super!

Snelle en correcte afhandeling

Zeer tevreden, aanrader.

snel geleverd, goed product, wat kunnen we dan nog er aan verbeteren?

Een goed product dat de dag erna reeds werd geleverd en dit door een bedrijf dat zeer snel en juist laat weten rond welk moment van de dag dat de levering kan verwacht worden.

zeer goed

was twijfel geval of ik in belgie bestelde daar ik een verzendings nummer kreeg van DPD Nederland. na een mailtje werd mij gegarandeerd met foto's en mail dat dit het enige bedrijf was in Belgie en het dus ook van hier kwam. ik ben solidair aan onze eigen economie. de dag later was mijn pakket thuis. prima kwaliteit en duidelijkheid van het bedrijf.

uitstekende aankoop

als alle online aankopen zo perfect verlopen, dan kan je meer vertrouwen krijgen in online kopen. proficiat van bestelling tot levering alles oke. geweldige prijs kwaliteits verhouding.

Vlot bestellen en levering

Alles vlot verlopen, degelijke kwaliteit

perfecte en correcte afhandeling

Alles was correct afgehandeld tot ik paket open deed.Ik had een transparant noppenzeil besteld,grijs omzoomd en het is grijs omzoomd,MAAR HET NOPPENZEIL IS BLAUW WEL DOORSCHIJNEND MAAR BLAUW,en dit is helemaal niet mooi op de grijze liner,echt spijtig.

Prima, net zoals ik gevraagd had !

Niets negatief te melden .

Bestelling werd niet de volgende dag geleverd (fout met levering), maar werd toch vriendelijk gebeld om dit te melden.

perfect zoals gevraagd werd

zoals gevraagd

Zeer goede en snelle service

Zeer snel geleverd, goede kwaliteit.

Tweede keer dat ik een dekzeil heb besteld en was super inorde

Goede kwaliteit, correct en snelle service

Excellent service

Just old fashioned good service! Thanks guys.

eerste keer maar niet de laatste keer

Bestelling was eenvoudig, de levering is gebeurde correct volgens opgave op de website. Het geleverde dekzeil is van uitstekende kwaliteit.

Perfecte service en levering

Voor de 1ste keer besteld en een vlotte afhandeling en levering ervaren, producten van respectabele kwaliteit.

Correcte service, product en levering.

Beatwoordt aan mijn verwachtingen

Zeer goede en correcte service

Spanrubbers besteld, het product is van goede kwaliteit en werd correct en snel geleverd. Top service!

Goede kwaliteit/service en snel geleverd

Supergoede service

Alles netjes geleverd zoals aangekondigd. Zowel de vijsjes om het gaasdoek te bevestigen, alsook een extra zeildoek om het zwembadzeil in opgerolde toestand in de zomer te beschermen tegen de hitte waren bijgevoegd. Dit is de eerste maal dat wij een bestelling plaatsten bij Dekzeilenshop maar zo'n service hadden wij nog niet eerder ervaren bij andere leveranciers, Top !!

tiptop in orde

is mijn derde hoes en alle drie tiptop oke

Snelle en correcte levering

Haifastraat 1

2030 Antwerpen

+32(0)3 542 6110

Over Dekzeilenshop.be

Dekzeilenshop.be is de webshop van Zeilmakerij Antonsen Bvba in Antwerpen. Al sinds de oprichting in 1902 heeft Antonsen zich volledig toegelegd op de verwerking van kunststof textiel. Destijds was de productie en herstelling van canvas zakken en dekzeilen de belangrijkste activiteit, maar inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevende producent van allerlei dekzeilen en ander maatwerk in de Benelux. In onze eigen zeilmakerij beschikken wij over de modernste machines en productietechnieken waarmee wij een breed assortiment afdekzeilen, hoezen, spandoeken, afscheidingszeilen, vijverzeilen en zwembadafdekkingen op maat kunnen maken. Daarnaast verkopen wij ook handelsproducten zoals: lichtgewicht PE dekzeilen, steigerweefsel, spanrubbers en andere zeilmakerij producten voor zowel industrie als particulier. Dankzij onze compacte en flexibele organisatie profiteert u van: advies en service ruime keuze aan materialen echt maatwerk korte levertijd betaalbare prijzen