Snelle en goede service

Perfect, geen opmerkingen.

Zeer snelle levering!

Goede service!

Het is reeds het derde dekzeil dat we kochten bij Dekzeilen.be en steeds zijn we zeer goed persoonlijk begeleid naar de aankoop toe. De communicatie verloopt vlekkeloos en de producten zijn altijd zeer kwaliteitsvol. De levering gebeurt heel vlot. Prima service!

Zeer verzorgd dekzeil ontvangen, kwaliteit ziet er goed uit. Top firma

Uitstekend.

Waren eigenlijk 2 weken gesloten rond de jaarwisseling, wat ik niet had gezien. Maar zagen mijn bestelling staan en zorgde ervoor dat ik mijn bestelling een dag na kerst al in huis had!! Zodat ik door kon met mijn werk!! Super!!

Top Zeil

Snelle levering en een goede uitleg ook en een sterk winterzeil 👍

Uitstekend en professioneel

We bestelden een dekzeil voor ons zwembad. Uitstekende uitleg gekregen op voorhand en de levering was snel en correct.

Top service!

Zandbakzeil op maat gekocht. Super tevreden met kwaliteit en service!

Alles In orde

Alles PERFECT in orde netjes ingepakt en SNEL geleverd Een aanrader PROFICIAT Grt Jo Neyens

Een aanrader

Uitstekende kwaliteit, super service, super snelle levering!

Heel goed. Levering op tijd.

Prima service, snelle reactie

Ik kan alleen maar de positieve reviews hieronder bevestigen! Zeer kort op de bal, vlotte afhandeling.

Goede website, afhandeling en levering

Duidelijke uitleg, snelle afhandeling en levering

Vlotte bestelling en levering

Goede communicatie voor levering

Kwaliteit

Zeer goede service en correcte levering, het zeil is van zeergoed kwaliteit.

Snel,correct en zeil van steengoede kwaliteit.Aanrader!

Na verschillende dekzeilen te hebben aangekocht moet ik zeggen dat deze van steengoeie kwaliteit is!Laat zich ook duidelijk voelen in gewicht.Hoop dat deze wat beter tegen weer en wind kan! Levering was trouwens supersnel en goed verpakt.

Tijdige levering en kwaliteit is dik in orde.

Ik heb een zeil op maat laten maken. 2m50 op 2m50 met een kromming aan één zijde. Na overleg in 2 mails was dit in orde. Tijdig toegestuurd en de kromming was exact wat ik gevraagd had. Kwaliteit ziet er dik in orde uit.

super , snelle levering , prima kwaliteit.

super , snelle levering , prima kwaliteit.

Correcte , vlugge en efficiënte service

Prima service , correcte afhandeling.

Goede levering en kwaliteit.

Prijs kwaliteit top. Zoek niet verder.

Duidelijke afspraken, vlotte levering. Alles volgens afspraak. Een aanrader.

Degelijk materiaal. Niet langer zoeken maar bestellen.

snel

Duidelijke info Snelle verwerking

Correct, snel en goed afgehandeld.

Zeer positief.

Optijd en zoals afspraak

Degelijk materiaal

Haifastraat 1

2030 Antwerpen

+32(0)3 542 6110

Over Dekzeilenshop.be

Dekzeilenshop.be is de webshop van Zeilmakerij Antonsen Bvba in Antwerpen. Al sinds de oprichting in 1902 heeft Antonsen zich volledig toegelegd op de verwerking van kunststof textiel. Destijds was de productie en herstelling van canvas zakken en dekzeilen de belangrijkste activiteit, maar inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevende producent van allerlei dekzeilen en ander maatwerk in de Benelux. In onze eigen zeilmakerij beschikken wij over de modernste machines en productietechnieken waarmee wij een breed assortiment afdekzeilen, hoezen, spandoeken, afscheidingszeilen, vijverzeilen en zwembadafdekkingen op maat kunnen maken. Daarnaast verkopen wij ook handelsproducten zoals: lichtgewicht PE dekzeilen, steigerweefsel, spanrubbers en andere zeilmakerij producten voor zowel industrie als particulier. Dankzij onze compacte en flexibele organisatie profiteert u van: advies en service ruime keuze aan materialen echt maatwerk korte levertijd betaalbare prijzen