Optijd en zoals afspraak

Degelijk materiaal

Levering volgens afspraak. In orde. Prima service.

Zoals verwacht

Perfect op maat Levering 2 weken na bestelling Correcte prijs De kleur die we wouden

Goed!

Correcte afhandeling, prima service.

Vriendelijk en behulpzaam

Alles top en een snelle levering👍

Volgende bestelling is bij deze firma

Zo snel ben ik nog niet geholpen, Goede kwaliteit

Super Kwaliteit

100% tevreden over het geleverde materiaal , alles correct zoals afgesproken

gewoon correct

Correcte offerte en aflevering.

Komt zijn afspraken goed na

Beleefd persoon,behulpzaam geeft ook goede tips en afmetingen die mn door geeft worden correct nageleeft en op tijd geleverd de datum dat mn heeft afgesproken.

zeer praktische dekzeilen voor tuinmeubilair

Ik heb 3 dekzeilen besteld voor tuinmeubilair. Zeer goed contact via email voor de details en de afmetingen. Wegens drukte een beetje moeten wachten op de productie, maar dit was ook zo aangegeven. Goede kwaliteit en geproduceerd zoals besteld. Tot nu veel beter dan alle voordien gekochte standaardzeilen die altijd iets te groot of te klein waren. Kwalitatief ook duidelijk een klasse beter. Belgische/Europese fabrikant! Aanrader.

Besteld, geleverd alles op korte tijd en helemaal naar wens

Een aanrader, alles via internet besteld .

tevreden

goede kwaliteit en vlot bezorgd

Zeer snelle reactie op mijn vragen + correcte afspraken die perfect werden nageleefd

Ik ben erg tevreden over de geleverde diensten. Ook de levering verliep zeer professioneel. Ik werd permanent op de hoogte gehouden van het procesverloop. Net voor de levering nog een berichtje dat de levering een paar uur later zou plaats vinden en dat gebeurde ook exact op dat tijdstip. Beter kan het echt niet !

parfait, rien à redire

Commande de quincaillerie, très vite expédiée et à prix correct. A recommander dans problème

perfecte service, van aanvraag tot levering

perfecte service , van aanvraag tot levering

Mooi afgewerkt product

Correcte levering. Prima prijs gewoon top

Mooie kwaliteit, goed advies, correcte prijs

Mooie kwaliteit, goed advies, correcte prijs

Prijs, kwaliteit, service en klantvriendelijk

Snelle , correcte levering van topkwaliteit dekzeil !!!

topservice / topkwaliteit

maatwerk prima verzorgd

Goede prijs-kwaliteit, maatwerk mooi afgewerkt en correct. Levering met afgesproken datum en correct uitgevoerd.

Goede prijs - kwaliteit verhouding.

Positieve beoordeling over Dekzeilenschop.be

Klantvriendelijk en zeer snelle levering

Via de website offerte aangevraagd, daarna mail mogen ontvangen met aangepaste offerte alsook de uitleg hoe alles te meten en te voorzien. Levering binnen de 2 weken.

Zeer goed, correct en duidelijk.

Alle contacten zeer goed verlopen. De zaak wist goed wat ik nodig had en hoe dat optimal te realiseren. De levering zou 1 tot 2 weken duren. Maar toen ik na exact twee weken contact nam om te horen hoe het stond kreeg ik te horen dat het nog bij de productie was. En dan had ik het plots binnen de 24 uur bij mij thuis. Daarom geen 10 op 10! 'Maar' een 9. Maar zeer tevreden van het product. Past precies aan mijn hondenren zoals ik het me had voorgesteld. Een adres dat ik heb bewaard.

zeer tevreden

correcte afhandeling van prijsopgave tot en met de levering

verandazeil

Heel tevreden. Correcte afhandeling. Zou het iedereen aanraden 👍👍

Haifastraat 1

2030 Antwerpen

+32(0)3 542 6110

Over Dekzeilenshop.be

Dekzeilenshop.be is de webshop van Zeilmakerij Antonsen Bvba in Antwerpen. Al sinds de oprichting in 1902 heeft Antonsen zich volledig toegelegd op de verwerking van kunststof textiel. Destijds was de productie en herstelling van canvas zakken en dekzeilen de belangrijkste activiteit, maar inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevende producent van allerlei dekzeilen en ander maatwerk in de Benelux. In onze eigen zeilmakerij beschikken wij over de modernste machines en productietechnieken waarmee wij een breed assortiment afdekzeilen, hoezen, spandoeken, afscheidingszeilen, vijverzeilen en zwembadafdekkingen op maat kunnen maken. Daarnaast verkopen wij ook handelsproducten zoals: lichtgewicht PE dekzeilen, steigerweefsel, spanrubbers en andere zeilmakerij producten voor zowel industrie als particulier. Dankzij onze compacte en flexibele organisatie profiteert u van: advies en service ruime keuze aan materialen echt maatwerk korte levertijd betaalbare prijzen