Filters

2

Dezamagitor

Am comandat o oglinda cu termen de livrare 3-5 zile lucrătoare și după 7 zile îmi apare la fel ca in prima zi: comanda ta a fost procesată și este gata pentru expediere. Ceea ce ii cel mai rău este ca nu poți lua legatara telefonic cu ei și la e-mail nu răspund .

  • Would you recommend us? No

Response from the business owner

Stimata Doamna Zgubea, Va multumim pentru feedback-ul dumneavoastra. Ne cerem scuze pentru inconvenienta suferita cu produsul comandat. V-am contactat pentru a discuta despre problema intampinata si va rugam sa retineti ca v-am trimis un email si asteptam cu mare interes raspunsul dumneavoastra. Ramanem la dispozitia dumneavoastra pentru alte intrebari suplimentare. O zi frumoasa, vidaxl

10

Super e-magazin! Si alta data voi comanda!

Super Ok! Multumesc!

  • Ne-ai recomanda? Yes
1

Dezamagitor

Am comandat un set de 6 scaune, unul dintre ele are tapiteria sfasiata, de o luna am contactat site-ul și nici în ziua de azi nu am reușit face returul. Sa nu mai povestesc ce răspunsuri am primit, deși am adăugat poza clara cu tăietura de pe scaun, am fost întrebata: care este problema cu produsul și dacă doresc piese de schimb. Cert este ca nu am mai primit nici un răspuns la sesizarea făcută. Nu recomand!

  • Would you recommend us? No

Response from the business owner

Stimata Doamna Prodea, Va multumim pentru feedback-ul dumneavoastra. Ne cerem scuze pentru inconvenienta suferita cu produsul comandat. V-am contactat pentru a discuta despre problema intampinata si va rugam sa retineti ca v-am trimis un email si asteptam cu mare interes raspunsul dumneavoastra. Ramanem la dispozitia dumneavoastra pentru alte intrebari suplimentare. O zi frumoasa, vidaxl

4

Slaba calitate a produselor

Am cumparat niste baterii care pareau sa fie din inox dar aparent erau dintr-un fel de plastic. Am mai comandat produse si calitatea a fost foarte slaba. Nu voi mai comanda

  • Ne-ai recomanda? No

Response from the business owner

Stimata Doamna Serban, Va multumim pentru feedback-ul dumneavoastra. Ne pare rau ca produsele comandate nu sunt conform asteptarilor si nevoilor dumneavoastra. V-am contactat pentru a discuta despre problema intampinata si va rugam sa retineti ca v-am trimis un email si asteptam cu mare interes raspunsul dumneavoastra. Ramanem la dispozitia dumneavoastra pentru alte intrebari suplimentare. O zi frumoasa, vidaxl

10

Excelenta

Mulțumită de produse

  • Ne-ai recomanda? Yes
2

Horror

Am comandat o pompa de apa , foarte prosta facuta ( nicio macar buton de pornire/oprire) Am facut retur in data 28.06.2021 , on data de 13.07.2021 inca nu am primit bani , si nu mai raspunde nimeni la mail... Nu comandati nimica la firma asta , foarte neseriosi !

  • Would you recommend us? No

Response from the business owner

Stimate Domnule Manfrinati, Va multumim pentru feedback-ul dumneavoastra. Ne pare rau ca ati intampinat probleme cu produsul comandat. Deoarece dorim sa va oferim solutii v-am contactat telefonic. Ramanem la dispozitia dumneavoastra pentru alte intrebari suplimentare. O zi frumoasa, vidaxl

1

Neplacuta

Oglinda am primit-o zgariata ,cu pietricele lipsa si nu am putut face retur.

  • Ne-ai recomanda? No

Response from the business owner

Stimata Doamna Butunoi, Va multumim pentru feedback-ul dumneavoastra. Ne pare rau pentru experienta neplacuta traita cu produsul comandat. V-am contactat pentru a discuta despre problema intampinata si va rugam sa retineti ca v-am trimis un email si asteptam cu mare interes raspunsul dumneavoastra. Ramanem la dispozitia dumneavoastra pentru alte intrebari suplimentare. O zi frumoasa, vidaxl

1

Dezastru

Produsul era defect

  • Ne-ai recomanda? No

Response from the business owner

Stimata Doamna Axente, Va multumim pentru feedback-ul dumneavoastra. Ne pare rau ca produsul comandat a fost livrat deteriorat. V-am contactat pentru a discuta despre problema intampinata si va rugam sa retineti ca v-am trimis un email si asteptam cu mare interes raspunsul dumneavoastra. Ramanem la dispozitia dumneavoastra pentru alte intrebari suplimentare. O zi frumoasa, vidaxl

2

Dezamagitor

Produsul nu corespunde cu descrierea de pe site, materialele de proasta calitate, comunicarea cu producatorul dificila.

  • Ne-ai recomanda? No

Response from the business owner

Stimata Doamna Cosovan, Va multumim pentru feedback-ul dumneavoastra. Ne pare rau ca ati intampinat probleme cu produsul comandat. Deoarece dorim sa va oferim solutii v-am contactat telefonic si asteptam cu interes raspunsul la emailul transmis catre dumneavoastra. Ramanem la dispozitia dumneavoastra pentru alte intrebari suplimentare. O zi frumoasa, vidaxl

1

Mizerabil

Am comandat o magazie pentru gradina, metalica. tabla indoita, numerotare proasta, tabla are grosimea unei coli de hartie, MIZERIE

  • Would you recommend us? No

Response from the business owner

Stimate Domnule Irimies, Va multumim pentru feedback-ul dumneavoastra. Ne pare rau ca produsul comandat nu este conform asteptarilor si nevoilor dumneavoastra. V-am contactat pentru a discuta despre problema intampinata si va rugam sa retineti ca v-am trimis un email si asteptam cu mare interes raspunsul dumneavoastra. Ramanem la dispozitia dumneavoastra pentru alte intrebari suplimentare. O zi frumoasa, vidaxl

2

Dezastruos

M a chinui de doua luni pentru a primi o factura pe marfa platita si primita. Sistemul de relatii cu clientul este dezamagitor, nu poti primi nici un fel de relatii vis a vis de problemele intampinate. O experienta dezamagitoare!

  • Ne-ai recomanda? No

Response from the business owner

Stimate Domnule Musat, Va multumim pentru feedback-ul dumneavoastra. Ne pare rau pentru inconvenienta suferita cu factura comenzii. V-am contactat pentru a discuta despre problema intampinata si va rugam sa retineti ca v-am trimis un email si asteptam cu mare interes raspunsul dumneavoastra. Ramanem la dispozitia dumneavoastra pentru alte intrebari suplimentare. O zi frumoasa, vidaxl

1

Proasta, de nerepetat

Am platit un pat metalic de 2,00/1,40, nu era complet si nu se potriveau elementele intre ele. Am tot incercat sa returnez, dar sunt receptivi doar la comenzi nu la retur. Nu voi repeta experimentul niciodata.

  • Ne-ai recomanda? No

Response from the business owner

Stimate Domnule Git, Va multumim pentru feedback-ul dumneavoastra. Ne pare rau pentru experienta neplacuta traita cu produsul comandat. V-am contactat pentru a discuta despre problema intampinata si va rugam sa retineti ca v-am trimis un email si asteptam cu mare interes raspunsul dumneavoastra. Ramanem la dispozitia dumneavoastra pentru alte intrebari suplimentare. O zi frumoasa, vidaxl

4

Neplacuta, nu recomand

Husa pentru mobilierul de gradina pe care am achizitionata de la dvs. nu este etansa, ca in descriere, la orice ploaie mai puternica apa trece prin material.

  • Ne-ai recomanda? No

Response from the business owner

Stimata Doamna Bucuras, Va multumim pentru feedback-ul dumneavoastra. Ne pare rau ca ati intampinat inconveniente cu produsul comandat. V-am contactat pentru a discuta despre problema intampinata si va rugam sa retineti ca v-am trimis un email si asteptam cu mare interes raspunsul dumneavoastra. Ramanem la dispozitia dumneavoastra pentru alte intrebari suplimentare. O zi frumoasa, vidaxl

5

O experienta ft proasta !

Produsul a ajuns intr-o stare ft proastă ! Am comandat o masuta pt living , tot blatul zgariat si neslefuitla colturi !

  • Ne-ai recomanda? No

Response from the business owner

Stimata Doamna Zanfir, Va multumim pentru feedback-ul dumneavoastra. Ne pare rau ca produsul comandat a sosit deteriorat. V-am contactat pentru a discuta despre problema intampinata si va rugam sa retineti ca v-am trimis un email si asteptam cu mare interes raspunsul dumneavoastra. Ramanem la dispozitia dumneavoastra pentru alte intrebari suplimentare. O zi frumoasa, vidaxl

1

Pachet fara schita de montare

Am comandat 2 noptiere fara schita de montare si pline de rumegus si mizerie, cum as putea sa le montez fara schita, asa ceva nu am intalnit decat la voi

  • Ne-ai recomanda? No

Response from the business owner

Stimate Domnule Gheorghe, Va multumim pentru feedback-ul dumneavoastra. Ne pare rau ca produsul comandat v-a fost livrat in astfel de conditii. V-am contactat pentru a discuta despre problema intampinata si va rugam sa retineti ca v-am trimis un email si asteptam cu mare interes raspunsul dumneavoastra. Ramanem la dispozitia dumneavoastra pentru alte intrebari suplimentare. O zi frumoasa, vidaxl

1

RECOMAND PRODUSELE VIDAXL

CONSILIERII SUNT PROFESIONISTI SI PROMTI.

  • Ne-ai recomanda? Yes

Response from the business owner

Stimata Doamna Cobianu, Va multumim pentru feedback-ul dumneavoastra. Ne cerem scuze pentru experienta neplacuta traita cu produsul comandat. V-am contactat pentru a discuta despre problema intampinata si va rugam sa retineti ca v-am trimis un email si asteptam cu mare interes raspunsul dumneavoastra. Ramanem la dispozitia dumneavoastra pentru alte intrebari suplimentare. O zi frumoasa, vidaxl

5

Comunicare foarte grea pentru solutionarea problemelor

Produs cu piese lipsa/defecte, facute 2 sesizari, una pentru piesele lipsa cealalta pentru piesele defecte, iar intr-un final mi-au fost trimise de 2 ori aceleasi piesele care aveau defect si de 0 ori piesele lipsa.

  • Ne-ai recomanda? No

Response from the business owner

Stimata Doamna Ilie, Va multumim pentru feedback-ul dumneavoastra. Ne cerem scuze pentru inconvenienta suferita cu produsul comandat. V-am contactat pentru a discuta despre problema intampinata si va rugam sa retineti ca v-am trimis un email si asteptam cu mare interes raspunsul dumneavoastra. Ramanem la dispozitia dumneavoastra pentru alte intrebari suplimentare. O zi frumoasa, vidaxl

1

Catastrofala

Nu a raspuns nimeni la telefon. Am avut intrebari despre produs, nu am primit, am incercat pe sait nimeni nu raspunde, nu recomand.

  • Ne-ai recomanda? No

Response from the business owner

Stimate Domnule Dumitrescu, Va multumim pentru feedback-ul dumneavoastra. Ne pare rau pentru problema intampinta cu aceasta comanda. V-am contactat pentru a discuta despre problema intampinata si va rugam sa retineti ca v-am trimis un email si asteptam cu mare interes raspunsul dumneavoastra. Ramanem la dispozitia dumneavoastra pentru alte intrebari suplimentare. O zi frumoasa, vidaxl

3

Livrarea comenzii a întârziat cu 30 zile.

Am primit comanda abia după ce am tot revenit cu telefoane.

  • Ne-ai recomanda? No

Response from the business owner

Stimata Doamna Rezeanu, Va multumim pentru feedback-ul dumneavoastra. Ne pare rau pentru intarzierea creata. V-am contactat pentru a discuta despre problema intampinata si va rugam sa retineti ca v-am trimis un email si asteptam cu mare interes raspunsul dumneavoastra. Ramanem la dispozitia dumneavoastra pentru alte intrebari suplimentare. O zi frumoasa, vidaxl

3

Nemultumit

După ce am salvat un produs in coșul de cumpărături, ați golit coșul, iar produsul a devenit mult mai scump. Este vorba de oglinda rotundă 90 cm.

  • Ne-ai recomanda? No

Response from the business owner

Stimate Domnule Maris, Va multumim pentru feedback-ul dumneavoastra. Ne cerem scuze pentru situatia intampinata cu produsul comandat. V-am contactat pentru a discuta despre problema intampinata si va rugam sa retineti ca v-am trimis un email si asteptam cu mare interes raspunsul dumneavoastra. Ramanem la dispozitia dumneavoastra pentru alte intrebari suplimentare. O zi frumoasa, vidaxl

4

Dezamagit

Cele 2 noptiere comandate sunt de o calitate destul de slaba, conectorii excentrici care trag suruburile nu fac prindere bine, intrucat placile nu vin la linie si nu pot fi stranse, iar daca strangi mai tare se rup. Am improvizat pentru ca nu mai aveam timp sa le strang si sa le returnez...

  • Ne-ai recomanda? No

Response from the business owner

Stimate Domnule Leaota, Va multumim pentru feedback-ul dumneavoastra. Ne pare rau ca ati intampinat probleme cu produsul comandat. V-am contactat pentru a discuta despre problema intampinata si va rugam sa retineti ca v-am trimis un email si asteptam cu mare interes raspunsul dumneavoastra. Ramanem la dispozitia dumneavoastra pentru alte intrebari suplimentare. O zi frumoasa, vidaxl

9

Product was ok, shipping was terrible, but VidaXL fixed it

We ordered a baby sleeping bag which was also pretty expensive. It took them about one week to deliver it, which I guess it's ok since it came from Belgium or the Netherlands. I can't remember exactly. However, the packaging was in terrible condition. It was super dirty, and it was obvious that we got an opened box item. We did complain about it, but were told that as long as the product inside was ok, we should accept it. Otherwise, you could return it. In the end, we decided to keep the baby sleeping bag, and we are rather happy with it. But they shouldn't have sold the product as new when it was obviously an opened box item. Edit: VidaXL was kind enough to recognise their blame for sending a product in terrible packing. They reimbursed me the shipping costs, which I think it's only fair. Given their level of customer care, I highly recommend them!

  • Ne-ai recomanda? Yes

Response from the business owner

Dear Mr. Tanasie, Thank you for your feedback. We are sorry for the problem that you had with your product and for the bad experience. We have contacted you to talk about this issue, and please note that we have sent you an e-mail and hope we are looking forward to your answer. Do not hesitate to get in contact with us for further questions. Regards, vidaxl

2

Very bad

De toată jena, nu veti primi calitatea la care vă așteptați. Mobila nu este protejată ,plăcile sunt suprapuse fără protecție între ele, ciupite pe alocuri, adezivul de la cant este întins pe placi, se vad șinele de glisare de la sertare așa distanță este, fără un picior măcar, cât de mic, cantul are denivelări, materiale de cea mai proasta calitate. Dulap la 409 lei nu cred ca l-aș putea vinde cu 100 lei.

  • Would you recommend us? No

Response from the business owner

Stimate Domnule Mutulea, Va multumim pentru feedback-ul dumneavoastra. Ne pare rau ca produsul comandat a fost livrat in conditii necorespunzatoare. Deoarece dorim sa va oferim solutii v-am contactat telefonic. Ramanem la dispozitia dumneavoastra pentru alte intrebari suplimentare. O zi frumoasa, vidaxl

2

Produs de proasta calitate

Picioare mesei sunt instabile. Blatul mesei a ajuns ciobit. Fiind alba se vede din avion.

  • Ne-ai recomanda? No

Response from the business owner

Stimate Domnule Gornicioiu, Va multumim pentru feedback-ul dumneavoastra. Ne pare rau ca produsul comandat nu este conform asteptarilor si nevoilor dumneavoastra si ca a sosit deteriorat. V-am contactat pentru a discuta despre problema intampinata si va rugam sa retineti ca v-am trimis un email si asteptam cu mare interes raspunsul dumneavoastra. Ramanem la dispozitia dumneavoastra pentru alte intrebari suplimentare. O zi frumoasa, vidaxl

6

la pistolul mare am folosit ciocanukl ca sa desfiletez diuza

comanda, OK, livrare in termen, calitatea vedem la vopsire

  • Ne-ai recomanda? Yes

Kiyoh Reviews

• Anyone can post a review, however all reviews will need to comply with our terms of use and the privacy policy
• We perform automated and manual checks to prevent false reviews as much as possible
• Reviews with a score below 6 are published 7 days after placement