Ik selecteer mijn aankopen altijd op de snelheid van levering en hier was “vandaag besteld, morgen in huis” echt waar.

Helemaal goed

Snelle bezorging

Ik kies er voor, met gezonde relaties, tot 'n mooier geheel te komen.

Verbeter je omgeving, door zelf zuiveringen in je overtuigingen aan te brengen, zodat je los kunt komen van beperkende hoedanigheden. Mijn gevoel weet, dat onze wereld vol wonderen is. En dat beseffende, kan ik gezonder handelen via intenties, die me ingeven worden én kan daarmee raak ik in een veiliger thuisbasis. Soepel bewegen & naar verbindende factoren, die je Wereld te bieden heeft, in zoemen. Jullie bijdrage sluit erbij aan, Jan

Juiste producten, snel geleverd. Helemaal tevreden. Bedankt!

Kwaliteit en snel verzonden

Hoge kwaliteit en snelverzonden en goed verpakt!

preventief gebruik

Om te voorkomen dat mijn geheugen mogelijk achteruit gaat, ik ben inmiddels 70 jaar, gebruik ik Lions Mane.

Altijd alles goed geregeld en snelle verzending.

Sbellw levering en goed product! Ben erg tevreden.

Magnesium besteld snelle bezorging.

Alles naar wens.

Zeer goed, compleet aanbod.

Lastig beoordelen

Bestelling kon niet geleverd worden, 2 potten ipv 3 ivm niet op voorraad. Communicatie via de mail was okay. Geantwoord dat 2 potten dan goed was. Geld snel terug op rekening. 29 juli besteld, vandaag ontvangen. Ontving gisteren al een mail voor een beoordeling, terwijl het artikel nog niet bezorgd was. Voor de wadden laat de cliënt de bezorger kiezen. Post.nl heeft maar zelden een bezorg dela. DHL heeft nog nooit bij mij een pakje op de door een bedrijf afgesproken dag bezorgd.

Blij met het product, doet wat het beloofd, ga ik zeker weer bestellen

Uitgebreide keuze. Fijne meerstuks kortingen. Super snelle levering. Aanrader!

Helemaal top! Snel gereageerd en verzonden, zonder problemen betaald!

Helemaal top! Snel gereageerd, betaald en verzonden!

Gewoon.prima

Alles ok, dit betekent dat de tijdigheid, het product en de website ok zijn. Zou mooi zijn dat jullie af en toe een wat scherpere prijs kunnen bieden.

Ik ben helemaal tevreden

De producten die ik ontvang van DGW zijn van uitstekend kwaliteit en de leveringstijd is kort, meestal de volgende dag. Ik krijg ze doorgaans sneller dan verwacht. Bedankt voor excellent service. Beste wensen, B.R. Christiansen

Klantvriendelijk, begripvol, overleg mogelijk, reactie alertheid prima en een snelle levering.

Mijn eerste aankoop bij De Gezonde Wereld heb ik als zeer positief ervaren. Bij de bestelling ging iets verkeerd, wat kan gebeuren. Het product dat ik besteld en reeds betaald had, was helaas niet meer op voorraad. Hiervoor werd oprecht excuses aangeboden en ze wilden mij het betaald bedrag zo snel mogelijk retourneren. Echter na mijn voorstel en in goed overleg, kon men mij hetzelfde merk en product leveren, welke echter qua inhoud kleiner en aanzienlijk duurder was dan de grotere verpakking. We hebben dezelfde hoeveelheid mogen ontvangen als besteld en daarvoor hoefden we niets bij te betalen. Dat noem ik uitstekend service. Het product was snel binnen en goed verpakt. Ook over de kwaliteit van het bestelde was niets op aan te merken. Mijn advies: Waar gehakt wordt, vallen spaanders. Dus als iets niet goed is of goed gaat, ga geduldig in overleg en probeer vriendelijk te blijven. Dan kun je (let wel) in de meeste gevallen tot een harmonieuze oplossing komen. De Gezonde Wereld begrijpt dat, gelukkig! Nogmaals mijn dank voor de goede service (Demi)! Met vriendelijk groet, Gerard.

Snelle en korrekte bevestiging op bestelling

Zie bovenstaand

Snelle en correcte reactie op mijn klacht.

Snelle en correcte reactie op mijn klacht.

Snel en correct

Snelle afwerking

Snel en compleet

Besteld en de volgende dag in huis. Alles was netjes verpakt

Lekker vlot

Ik kende Gezonde Wereld niet, maar was naar iets specifieks op zoek dat overal uitverkocht leek. Hier gelukkig niet en ik had het de volgende dag gelijk in huis!

Goede producten

Fijne producten besteld en snel ontvangen. Het pakketje rook heerlijk naar wierook :)

Goed aanbod aan vegan supplementen en vitamines. Snelle levering.

Nette Webshop en goed advies

Keurig snel geleverd, mooie producten

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk

Over De Gezonde Wereld

De Gezonde Wereld - Verbeter de wereld begin bij jezelf. Een one stop webshop met hoogwaardige voedingssupplementen, veelal biologisch en vegan. Wij zijn er rotsvast van overtuigd dat kleine veranderingen in jouw levensstijl, voeding en beweging een enorme invloed kunnen hebben op jouw gezondheid en de wereld om ons heen. Wat je huidige gezondheidsreis ook mag zijn, wij staan klaar om je te voorzien van deskundig en eerlijk advies. Zo word jij de beste versie van jezelf!