Pluspunten

perfect

ga zo door

Pluspunten

Sellerie levertijd. Goede kwaliteit.

Ik heb per mail een vraag gesteld en daar nooit een antwoord op gekregen. Mijn vraag was: kan ik CBD veilig meenemen naar Spanje waar we de winter doorbrengen.

Pluspunten

Snelle levering. Goed product

Pluspunten

Alles is okay!!

Pluspunten

Duidelijke website, snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede duidelijke website, makkelijk bestellen en snelle levering

Pluspunten

Super, Super, Super. Goede Shop, mooie producten. Snelle verzending, goed verpakt.

Pluspunten

betrouwbaar, duidelijk en snelle levring

Pluspunten

Vind het super product, En zo snel binnen en niet duur. ga het zeker nog wel een keer bestellen.

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

het werkt!! mijn dochter heeft Gilles de la Tourette met zeer harde vocale tics !! meer dan 100 decibel !! ze is in behandeling bij het Radboud in nijmegen maar het wonder medicijn is nooit gevonden !! hier met dit heeft ze tot nu toe veel baat maar ik ben er nog niet helemaal van overtuigt of het blijf werken vraag het over 2 maanden nog eens . ik vind het nu al zeer fijn voor haar dat ik die druppels besteld heb met een hoog concentraat 10 ze dat zelf al 4 geprobeerd maar dat werkte maar kort 1 dag .! ik zat wel al tegen die prijs aan te hikken maar als het werkt .......

Suggestions

het valt niet onder medicijnen!! dus het wordt een duur medicijn voor mijn dochter een flesje 10 ml voor 68.50 € ik vind het persoonlijk niet duur als het maar werkt !! maar daar zij de neurologen nog niet over uit denk ik ? ze krijgt geen cent ver goed van de verzekering maar wel voor andere medicatie wat niet goed werkt . en dat is zeer triest .als ze maar een uitkering heeft van 70 % van het min ze is 21 jaar ze heeft een baan bij een restaurant en daar werkt ze 5 dagen +/_ 4 uur overdag in restaurant facilitair werk schoonmaak en tafels opdekken en bar aan vullen en schoonmaak .

Pluspunten

Echt goede service en kwaliteit

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk

Over De Gezonde Wereld

De Gezonde Wereld - Verbeter de wereld begin bij jezelf. Een one stop webshop met hoogwaardige voedingssupplementen, veelal biologisch en vegan. Wij zijn er rotsvast van overtuigd dat kleine veranderingen in jouw levensstijl, voeding en beweging een enorme invloed kunnen hebben op jouw gezondheid en de wereld om ons heen. Wat je huidige gezondheidsreis ook mag zijn, wij staan klaar om je te voorzien van deskundig en eerlijk advies. Zo word jij de beste versie van jezelf!