Pluspunten

Tot nu toe alles positief

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlotte en vriendelijke communicatie en een snelle levering naar het achterophinkende belgenland. Zeker een aanrader voor zowel het product op zich als de goede service. Een fout wordt dan ook onmiddellijk rechtgezet , als die al dan niet zou voorvallen. Leuk dat er steeds een klein geschenkje, in de vorm van een zalfje, bij de bestelling zat! Aanrader dus!!

Hopelijk komen er nog meer positieve ervaringen van gebruikers die geholpen werden met de helende actieve stof CBD.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer snel geleverd ,en goed verpakt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alles snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

overzichtelijke site met duidelijke informatie, vlotte discrete afhandeling

Pluspunten

Erg aan de telefoon

Meer duidelijkheid route pakje

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Heb wel problemen ondervonden met het online betalen met betaalkaart, heb het dan opgelost met overschrijving

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

levertijd was ók

kwaliteit van de geleverde cbd olie is niet goed vergeleken bij de bestelling van 22-03-2017 van DutchHeadshop deze was 'n stuk beter. volgens mij klopt er niets van de samenstelling .afz.G

misschien een beetje meer uitleg ivm inname momenten want ik vond nergens uitleg hierover.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik ben blij met de cbd olie. Ik slaap beter en heb minder last van opvliegers en nachtzweten. Ik gebruik 3 druppels 2,5%.

Pluspunten

Laat in de avond besteld, toch de volgende dag in huis!! 10 druppels van 2,5 zorgt er voor dat ik de volgende dag erg moe ben, 5 druppels zorgen er nog steeds enigzins voor dat ik in de ochtend moe ben, maar 3 druppels helpt mij heerlijk slapen en ik sta fris en fruitig op! Heerlijk. Overdag gebruik ik het niet omdat ik er moe van wordt. Wel onderdrukt het mijn emotionele schommelingen.

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk

Over De Gezonde Wereld

De Gezonde Wereld - Verbeter de wereld begin bij jezelf. Een one stop webshop met hoogwaardige voedingssupplementen, veelal biologisch en vegan. Wij zijn er rotsvast van overtuigd dat kleine veranderingen in jouw levensstijl, voeding en beweging een enorme invloed kunnen hebben op jouw gezondheid en de wereld om ons heen. Wat je huidige gezondheidsreis ook mag zijn, wij staan klaar om je te voorzien van deskundig en eerlijk advies. Zo word jij de beste versie van jezelf!