3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Omschrijving van de produkten.

Betaling met pay-pal vanuit België? Betaling met VISA?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goed na betaling versturing is prima en normale gang van zaken.

Betaling vind ik verwarrend, er staat contant betalen en ik zeg ja omdat dit voor mij betekend betalen met bankieren app, moet ik geld in een enveloppe doen, dit is raar en lijkt erg ongeloofwaardig. En dan wilde ik nog zeggen dat op de bon die bij de cbdolie is geleverd een prijs van 23,60 staat en ik heb 25,00 euro per flesje betaald, 23,?? betaal je op de site van Mediewiet bij een bestelling van 10 stuks.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Het is een kwestie van vertrouwen of ik dat ook krijg wat ik heb besteld. Dit kan ik nog niet beoordelen omdat ik het langer moet gebruiken om het effect waar te nemen, dus zal ik zeker nog een aantal keren moeten bestellen en kijken of het resultaat heeft. tot nu toe ben ik tevreden. met vriendelijke groeten Jos

Pluspunten

Soort van gebruiksaanwijzing, nu is het alleen het flesje en moet ik de info van internet halen. Of hoort er wel gebruiksaanwijzing bij?.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

zeer snelle verzending

prijzen voor cbd zijn in 1,5 jaar verdriedubbeld

Pluspunten

Het maakt je ontspannen. Maar ik had gehoopt er op in slaap te vallen,opdat ik geen medicijnen meer hoefde te slikken,maar dat lukt jammer genoeg niet.

Misschien iets om in te slapen!

Pluspunten

Allemaal goede punten, als je iets te vragen hebt en je belt op krijg je vriendelijk en goed antwoord op je vragen, dus naast alle punten waar ik 5 sterren voor heb gegeven krijg je ook nog eens goed advies en service.

Pluspunten

Vlug geleverd

Ik moet behandeling nog starten

Pluspunten

Alles zoals belooft.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel geleverd.

Prijs

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ideaal is het flesje waar de olie in zit, ik ben nog aan het zoeken hoeveel druppels ik per dag nodig ben.

De levering is ronduit slecht! Afgelopen maandag besteld nu vrijdag nog niks binnen!!!

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk

Over De Gezonde Wereld

De Gezonde Wereld - Verbeter de wereld begin bij jezelf. Een one stop webshop met hoogwaardige voedingssupplementen, veelal biologisch en vegan. Wij zijn er rotsvast van overtuigd dat kleine veranderingen in jouw levensstijl, voeding en beweging een enorme invloed kunnen hebben op jouw gezondheid en de wereld om ons heen. Wat je huidige gezondheidsreis ook mag zijn, wij staan klaar om je te voorzien van deskundig en eerlijk advies. Zo word jij de beste versie van jezelf!